savvas15 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2020 Το κατέβασα από το game pass k όταν το ξεκινάω βγάζει μια καρτέλα για διαθέσιμη ενημέρωση πακέτου γλώσσας στα γερμανικά, k ρωτάει αν θέλω να την εγκαταστήσω, πατάω όχι αλλα μόλις μπαίνω στο παιχνίδι πετάγεται μια φωνή k μεταφράζει ότι υπάρχει στη σελίδα στα γερμανικά. Πως απενεργοποιείται αυτή η φωνή? Γιατί είναι τέρμα σπαστικό Tοποθεσία, χωρα, γλώσσα όλα τα έχω στα ελληνικά, Για πιο λόγο με ρωτάει συνέχεια αν θέλω να εγκαταστησω τα γερμανικά κ μου βγάζει αυτή τη φωνή
Billie13 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2020 Και εμένα μου το έβγαλε.Πατησα εγκατάσταση κανονικά αλλά συνέχισε στα αγγλικά η ομιλία.
savvas15 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2020 τα αγγλικά ακούγονται k σε μένα, αλλα πετάγεται από πάνω k μεταφράζει τα πάντα άλλη φωνή στα γερμανικά, ούτε να παίξεις δεν μπορείς, σου σπάει τα νεύρα.
leo066 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2020 Settings- accessibility- screen reader- off μέσα από το παιχνίδι 1 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα