xsterg Δημοσ. 15 Απριλίου 2021 Share Δημοσ. 15 Απριλίου 2021 θυμαμαι παλια υπηρχε ενα συγκροτημα οι "αγαμοι θυται". αυτοι θα ξερουν... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Spiroth Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2023 Στις 15/4/2021 στις 11:15 ΠΜ, filipoOS είπε Πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης Αν είσαι ανύπαντρος θα εμφανίζεσαι ως Άγαμος στην οικογενειακή μερίδα του πατέρα σου. σε καλύπτει καθώς αναγράφει αν είσαι ή όχι έγγαμος Καλησπέρα! Τα φώτα σας. Μετά την έκδοση Πιστοποιητικού Οικογενειακής Κατάστασης (μέσω gov.gr) δεν εμφανίζεται πουθενά το ότι δεν είμαι Παντρεμένος. Να αναφέρω πως Τράπεζα μου ζητάει ένα απίσημο έγγραφο το οποίο να αποδεικνύει πως δεν είμαι Παντρεμένος. Έχει κάποιος κάποια ιδέα? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2023 Η οικογενειακή κατάσταση σε έχει ως αριθμό Χ της οικογενειακής μερίδας. Όταν παντρεύεσαι ανοίγει νέα οικογενειακή μερίδα, όπου θα αναφέρεσαι ως 1ο μέλος/ Εγώ ας πούμε έχω Α/Α μέλους το 1 και ιδιότητα "Αρχικό μέλος μερίδας" ενώ η γυναίκα μου Α/Α 2 και ιδιότητα "1η σύζυγος". Διόρθωση: Κάπου είδα ότι με το εθνικό δημοτολόγιο πλέον φαίνεται ως ο/η σύζυγος, δεν το έχω διασταυρώσει όμως. Αν στην οικογενειακή μερίδα συμμετέχεις με την ιδιότητα τέκνου, τότε είσαι ακόμα σε αυτή των γονέων σου, άρα δεν είσαι έγγαμος. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Spiroth Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2023 32 λεπτά πριν, Orestis_G είπε Η οικογενειακή κατάσταση σε έχει ως αριθμό Χ της οικογενειακής μερίδας. Όταν παντρεύεσαι ανοίγει νέα οικογενειακή μερίδα, όπου θα αναφέρεσαι ως 1ο μέλος/ Εγώ ας πούμε έχω Α/Α μέλους το 1 και ιδιότητα "Αρχικό μέλος μερίδας" ενώ η γυναίκα μου Α/Α 2 και ιδιότητα "1η σύζυγος". Διόρθωση: Κάπου είδα ότι με το εθνικό δημοτολόγιο πλέον φαίνεται ως ο/η σύζυγος, δεν το έχω διασταυρώσει όμως. Αν στην οικογενειακή μερίδα συμμετέχεις με την ιδιότητα τέκνου, τότε είσαι ακόμα σε αυτή των γονέων σου, άρα δεν είσαι έγγαμος. Το θέμα είναι πως είμαι ο Α/Α Μέλος (1), και Ιδιότητα "Αρχικό Μέλος Μερίδας", και δεν έχω παντρευτεί ποτέ! Ούτε έχει 2η Σελίδα με άλλα Μέλη! Έχω μπερδευτεί! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2023 Οπότε έχεις δική σου οικογενειακή μερίδα, χωρίς σύζυγο, άρα είσαι μόνος σου και προφανώς δεν είσαι παντρεμένος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Spiroth Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) 10 λεπτά πριν, Orestis_G είπε Οπότε έχεις δική σου οικογενειακή μερίδα, χωρίς σύζυγο, άρα είσαι μόνος σου και προφανώς δεν είσαι παντρεμένος Διαβάζοντας, φαίνεται πως διεγράφηκα από του Πατέρα μου όταν μετέφερα τα Εκλογικά μου δικαιώματα. Όπως και να έχει, ευχαριστώ! Επεξ/σία 25 Σεπτεμβρίου 2023 από Spiroth Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Stephy Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου Share Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου Παρακαλώ, μπορείτε να μου πείτε αν τελικά πήρατε ένα πιστοποιητικό που να γράφει την οικογενειακή κατάσταση; Έχω το ίδιο πρόβλημα στο πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης, δεν γράφει ότι είμαι ανύπαντρη και στο εξωτερικό μου το ζητούν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ksessalonikios Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου Share Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου έχει απαντηθεί από τους προηγουμενους, αν είσαι παντρεμένη έχεις δικια σου οικογενειακή μερίδα, αν όχι ανήκεις στην μερίδα των γονιών σου. Αυτό είναι το πιστοποιητικό. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα