Επισκέπτης Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2020 Καλησπέρα σας! Όταν ανοίγω τον υπολογιστή και πάω να γράψω τον κωδικό μόλις τον γράψω μπαίνει στο προφίλ μου χωρίς να πατήσω το enter, πως μπορώ να το αλλάξω αυτό?? (το ίδιο συμβαίνει και όταν γράψω το pin αντί για το password)
Ukforthemoment Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2020 42 λεπτά πριν, vense είπε Καλησπέρα σας! Όταν ανοίγω τον υπολογιστή και πάω να γράψω τον κωδικό μόλις τον γράψω μπαίνει στο προφίλ μου χωρίς να πατήσω το enter, πως μπορώ να το αλλάξω αυτό?? (το ίδιο συμβαίνει και όταν γράψω το pin αντί για το password) Θες να πατας enter οπωσδήποτε;Τι θα αλλάξει;
Επισκέπτης Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2020 30 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε Θες να πατας enter οπωσδήποτε;Τι θα αλλάξει; είναι θέμα συνήθειας για αυτό θέλω να το πατάω....
micos000 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) Με το pin μπαίνει χωρίς enter. Στον κωδικό θέλει enter υποχρεωτικά. Δεν έχω δει να μπαίνει σε κανένα pc με τον κωδικό χωρίς enter. Επεξ/σία 12 Νοεμβρίου 2020 από micos000
Επισκέπτης Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2020 21 ώρες πριν, micos000 είπε Με το pin μπαίνει χωρίς enter. Στον κωδικό θέλει enter υποχρεωτικά. Δεν έχω δει να μπαίνει σε κανένα pc με τον κωδικό χωρίς enter. Ναι έχεις δίκιο απλός δεν είχα κάνει κάποια ενημέρωση και μου γινόταν αυτό...μόλις την έκανα όλα κομπλε!!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα