chloesn Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2020 Ο υπολογιστής δεν ανοίγει αλλά δε θέλω να χάσω τα δεδομένα του δίσκου. Τι μπορώ να κάνω; Που μπορώ να απευθυνθώ;
Nik1239 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2020 1 λεπτό πριν, chloesn είπε Ο υπολογιστής δεν ανοίγει αλλά δε θέλω να χάσω τα δεδομένα του δίσκου. Τι μπορώ να κάνω; Που μπορώ να απευθυνθώ; Specs;
Aris_ Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2020 6 λεπτά πριν, chloesn είπε Ο υπολογιστής δεν ανοίγει αλλά δε θέλω να χάσω τα δεδομένα του δίσκου. Τι μπορώ να κάνω; Που μπορώ να απευθυνθώ; o δισκος μπορεί να βγει και να αντιγράφουν τα δεδομενα αν δεν εχει προβλημα αλλα πρέπει να δωσεις πληροφορίες πρωτος σταθμος σε ενα τεχνικο της γειτονιας σου για δωρεαν διάγνωση
snbblp Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) Νομίζω πως είσαι εσύ με το critical process died, σωστά; Αν είσαι Αθήνα και δεν βρεις άλλο τρόπο, μπορώ να βοηθήσω. Δώρο, εννοείται. Ετσι κι αλλιώς μας κλείσανε μέσα, και τίποτα για φτιάξιμο δεν έχουμε. Θα περάσει και η ώρα... Το καλό είναι πως εκτός από τα αρχεία σου που θα σωθούν σε όποια κατάσταση κι αν είναι το μηχάνημα, ίσως καταφέρουμε να ξεκινήσει το λειτουργικό χωρίς BSOD. Επεξ/σία 12 Νοεμβρίου 2020 από snbblp 5
hp8 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2020 22 λεπτά πριν, chloesn είπε Ο υπολογιστής δεν ανοίγει αλλά δε θέλω να χάσω τα δεδομένα του δίσκου. Τι μπορώ να κάνω; Που μπορώ να απευθυνθώ; διευκρίνισε το πρόβλημα Δεν ξεκινά καθόλου το pc η δεν μπαίνει στο λειτουργικό Αν το πρόβλημα δεν είναι στον δίσκο τότε δεν υπάρχει θέμα Βάλτον σ ένα άλλο pc και διάβασε τον Αν το πρόβλημα είναι στο δίσκο ότι είπε ο snbblp
chloesn Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2020 Ναι εγώ είμαι με το critical process died. Επικοινώνησα με την εταιρία γιατί έχει ακόμη εγγύηση, αλλά είπαν πως δεν είναι υπεύθυνοι για απώλεια δεδομένων. Σε ευχαριστώ πολύ! Ανοίγει στην μπλε οθόνη και μετά στις άλλες επιλογές, troubleshooting, cmd, system restore. Από όσα ξέρω, το μόνο που δεν δοκίμασα είναι να επαναφέρω το λειτουργικό από την αρχή, γιατί σβήνονται όλα.
snbblp Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2020 7 λεπτά πριν, chloesn είπε Ναι εγώ είμαι με το critical process died. Επικοινώνησα με την εταιρία γιατί έχει ακόμη εγγύηση, αλλά είπαν πως δεν είναι υπεύθυνοι για απώλεια δεδομένων. Σε ευχαριστώ πολύ! Ανοίγει στην μπλε οθόνη και μετά στις άλλες επιλογές, troubleshooting, cmd, system restore. Από όσα ξέρω, το μόνο που δεν δοκίμασα είναι να επαναφέρω το λειτουργικό από την αρχή, γιατί σβήνονται όλα. Μην σε ανησυχεί το περιεχόμενο. Πρώτα θα παρθεί αντίγραφο, μετά θα δούμε γιατί "σκάει".
chloesn Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2020 προσπάθησα κάτι, σύνδεσα έναν παλιό που είχα και έφτιαξα usb με το seatools, έτρεξα τα test, το πιο σύντομο στο έναν δίσκο μου έβγαλε aborted στο 30%, αλλά σε όλα τα αλλά και στο μεγάλο που κράτησε κάπου 1 ώρα passed. Τα στοιχεία των δίσκων πάνω κάτω ίδια, το μόνο διαφορετικό είναι πως ο ένας δίσκος είναι 27-30 βαθμούς θερμοκρασία, ο άλλος σταθερά 0. Αυτό είναι φυσιολογικό; Έγραφε πως αν βγουν passed, τότε είτε ίσως το πρόβλημα είναι file corruption, malware attack, driver corruption, broken boot record, hardware conflicts. Μόλις έκανα και το ubuntu, και στην αρχή που έλεγξε τους δίσκους έβγαλε πως ένα αρχείο έχει πρόβλημα.
snbblp Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2020 "0 βαθμοί" μπορεί απλά να σημαίνει πως αυτό το μοντέλο δίσκου ΔΕΝ έχει αισθητήρα θερμοκρασίας. Το seatools που δουλεύεις δεν είναι εργαλείο τεχνικού, άλλα είναι τα εργαλεία. Ξέρεις, τώρα θα είχαμε τελειώσει.
Coppermine Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2020 Στις 12/11/2020 στις 3:19 ΜΜ, Aris_ είπε δωρεαν διάγνωση Επειδή είναι κολλητός του ή επειδή τον συμπάθησε γιατι είναι καλό παιδί?
snbblp Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2020 1 λεπτό πριν, Coppermine είπε Επειδή είναι κολλητός του ή επειδή τον συμπάθησε γιατι είναι καλό παιδί? Σε ορισμένα πράγματα, κι εμείς το ίδιο κάναμε. Ομως το κάναμε για να δώσουμε μία πρόβλεψη για την χρέωση. Για κύριο λόγο ότι έτσι δημιουργείς πελατεία, και αποδεικνύεις πως είσαι σοβαρός επαγγελματίας που δεν πάει για αρπαχτή. Εξαλλου σαν πρακτική, είναι πολύ διαδεδομένη στο εξωτερικό. 2 1
Aris_ Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2020 2 λεπτά πριν, Coppermine είπε Επειδή είναι κολλητός του ή επειδή τον συμπάθησε γιατι είναι καλό παιδί? ειναι χρονια δυστυχώς εκτος ελλαδος αυτο το καθεστος , ειμαι τεχνικος μετα πληρώνεσαι αν εχεις φέρει το αποτέλεσμα που θελει ο πελατης πρεπει σιγα σιγα να το ζητατε αλλιώς θα στα μαζεύουν οι μεγάλες εταιρείες χωρις αποτέλεσμα , πρωτα ο τεχνικος της γειτονίας με αποτέλεσμα
Coppermine Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2020 1 λεπτό πριν, snbblp είπε σοβαρός επαγγελματίας που δεν πάει για αρπαχτή Διαφωνώ κάθετα ο χρόνος μου είναι πολύτιμος και χρεώνεται οπότε υπάρχει ένα στάνταρ ποσό για τον έλεγχο, όπου φυσικά δεν χρεώνεται πλέον της τιμής της επισκευής εάν προχωρήσω σε αυτή, δηλαδή με την λογική που λες εαν μου έρθει ένα λάπτοπ πεθαμένο και φάω μισή ώρα να βρω το βραχυκύκλωμα στην mobo και μετά ο πελάτης αποφασίσει ότι δεν θέλει να το φτιάξει , να πω και ευχαριστώ, ή να γίνω ρακοσυλλέκτης μαζεύοντας τα σκουπίδια του ενός και του άλλου, όχι δεν πάει έτσι απλά και ξεκάθαρα Αν δεν πληρωθώ δεν κουμπώνω ούτε ένα sata καλώδιο αλλά και φυσικά τα κόατη γίνονται γνωστά ΞΕΚΑΘΑΡΑ πριν την όποια εργασία ΑΝ βγει παραπάνω φυσικά το αφαιρώ από την αμοιβή μου αφού είναι δική μου υπαιτιότητα
snbblp Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2020 2 λεπτά πριν, Coppermine είπε Διαφωνώ κάθετα ο χρόνος μου είναι πολύτιμος και χρεώνεται οπότε υπάρχει ένα στάνταρ ποσό για τον έλεγχο, όπου φυσικά δεν χρεώνεται πλέον της τιμής της επισκευής εάν προχωρήσω σε αυτή, δηλαδή με την λογική που λες εαν μου έρθει ένα λάπτοπ πεθαμένο και φάω μισή ώρα να βρω το βραχυκύκλωμα στην mobo και μετά ο πελάτης αποφασίσει ότι δεν θέλει να το φτιάξει , να πω και ευχαριστώ, ή να γίνω ρακοσυλλέκτης μαζεύοντας τα σκουπίδια του ενός και του άλλου, όχι δεν πάει έτσι απλά και ξεκάθαρα Αν δεν πληρωθώ δεν κουμπώνω ούτε ένα sata καλώδιο αλλά και φυσικά τα κόατη γίνονται γνωστά ΞΕΚΑΘΑΡΑ πριν την όποια εργασία ΑΝ βγει παραπάνω φυσικά το αφαιρώ από την αμοιβή μου αφού είναι δική μου υπαιτιότητα ΕΙΠΑΜΕ: σε ορισμένα πράγματα. Προφανώς όχι σε επίπεδο component diagnosis πάνω σε μικροκύκλωμα.
pigeon Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) Σοβαρός επαγγελματίας που χρεώνει την εκτίμηση* της δουλειάς που ΘΑ κάνει, δεν υπάρχει. Συναπτά 47 χρόνια, δεν έχω συναντήσει ΟΥΤΕ ΜΙΑ φωτεινή εξαίρεση, από υδραυλικό και μαστροκατσαβιδάκια μέχρι πολιτικό μηχανικό, γιατρό ή δικηγόρο. *Και φυσικά μιλάμε για εκτίμηση με αποκλίσεις, ήτοι "αυτό προτείνω και θα πάει από τόσο ως τόσο", όχι κανένα business plan. Επεξ/σία 13 Νοεμβρίου 2020 από pigeon
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα