Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σας

Θέλω να εγκαταστήσω μια mirror camera στο αυτοκίνητο και χρειάζομαι ένα εξάρτημα που στα αγγλικά ονομάζεται piggy back. Έψαξα στο google αλλά δεν βρήκα κάτι από Ελλάδα και αναρωτιέμαι άν όντως υπάρχει στην χώρα μας ή είναι άγνωστο οπότε θα πρέπει να το παραγγείλω από το εξωτερικό. Το εξάρτημα αυτό σου επιτρέπει να συνδέσεις δύο ασφάλειες σε μια θέση στο κουτί με τις ασφάλειες του αυτοκινήτου. 

Μήπως ξέρει κανείς κάτι; Επισυνάπτω και φωτογραφία του εξαρτήματος.

s-l1600.jpg

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

καλα φτιαξ το μονος σου, δεν ειναι κ κατι τραγικο. παρε αρσενικους ακροδεκτες , στον ενα βαλε διπλο καλωδιο κ στο αλλο μονο. στις 3 ακρες βαλε θηλυκούς ακροδεκτες. με ενα δοκιμαστικο δες ποια μερια της ασφαλειας στην ασφαλειοθηκη που θες να ΄΄κλεψεις΄΄ ρευμα εχει θετικο + και εκει καρφωσε τον αρσενικο ακροδεκτη με το διπλο καλωδιο κ στην αλλη μερια το αλλο.σε αυτα τα 2 θα βαλεις την ασφαλεια που εβγαλες απο την ασφαλειοθηκη κ με το θηλυκο που περισσεύει βαλε μια ασφαλεια στα αμπερ που θες να ασφαλισεις κ εισαι οκ.   

Επεξ/σία από bill_zaf
  • Thanks 1
Δημοσ.

Καλησπερα, αυτό που δείχνεις στην εικόνα λέγετε κλέφτης ρεύματος και κοστίζει 5-6 ευρώ στα περισσότερα μαγαζιά. Πιστεύω να σε βοήθησα.

• Thanks 1
Δημοσ.
2 hours ago, bill_zaf said:

καλα φτιαξ το μονος σου, δεν ειναι κ κατι τραγικο. παρε αρσενικους ακροδεκτες , στον ενα βαλε διπλο καλωδιο κ στο αλλο μονο. στις 3 ακρες βαλε θηλυκούς ακροδεκτες. με ενα δοκιμαστικο δες ποια μερια της ασφαλειας στην ασφαλειοθηκη που θες να ΄΄κλεψεις΄΄ ρευμα εχει θετικο + και εκει καρφωσε τον αρσενικο ακροδεκτη με το διπλο καλωδιο κ στην αλλη μερια το αλλο.σε αυτα τα 2 θα βαλεις την ασφαλεια που εβγαλες απο την ασφαλειοθηκη κ με το θηλυκο που περισσεύει βαλε μια ασφαλεια στα αμπερ που θες να ασφαλισεις κ εισαι οκ.   

Ευχαριστώ για την απάντησἠ σου φίλε Βασίλη Ζαφειρίου ( Είδα το ψευδώνυμό σου και μου ήρθε αυτό το ονοματεπώνυμο στο νου😆 Έπεσα μέσα; 😆) Δεν ξέρω όμως πολλά πράγματα από ηλεκτρικά ούτε και έχω τα εργαλεία οπότε δεν μπορώ να τα κάνω αυτά. Εχαριστώ πάντως για την κατατοπιστική απάντηση. 

2 hours ago, sant_michelle said:

Καλησπερα, αυτό που δείχνεις στην εικόνα λέγετε κλέφτης ρεύματος και κοστίζει 5-6 ευρώ στα περισσότερα μαγαζιά. Πιστεύω να σε βοήθησα.

Ευχαριστώ sant_michelle. Φυσικά και βοήθησες!

2 hours ago, TechnoState said:

Ευχαριστώ TechnoState για το link.

• Like 1
Δημοσ.
Στις 12/11/2020 στις 3:05 ΜΜ, un_peu_sommeillé είπε

Καλησπέρα σας

Θέλω να εγκαταστήσω μια mirror camera στο αυτοκίνητο και χρειάζομαι ένα εξάρτημα που στα αγγλικά ονομάζεται piggy back. Έψαξα στο google αλλά δεν βρήκα κάτι από Ελλάδα και αναρωτιέμαι άν όντως υπάρχει στην χώρα μας ή είναι άγνωστο οπότε θα πρέπει να το παραγγείλω από το εξωτερικό. Το εξάρτημα αυτό σου επιτρέπει να συνδέσεις δύο ασφάλειες σε μια θέση στο κουτί με τις ασφάλειες του αυτοκινήτου. 

Μήπως ξέρει κανείς κάτι; Επισυνάπτω και φωτογραφία του εξαρτήματος.

s-l1600.jpg

Εμενα αυτο δεν με βολεψε παντως, οποτε εβαλα απευθειας τα καλωδια κατω απο την ασφαλεια.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...