Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Τι είναι αυτή; Η γνωστή μας σκούπα ανανεωμένη;

Βιαστείτε. Παίρνετε τα κουπόνια του Ali Express όπως σας έγραψα στο θέμα της Roborock, παίρνετε το κουπόνι του πωλητή , τα και στο chekcout βάζετε τον κωδικό HOTUKDALS20

https://www.aliexpress.com/item/4001179711287.html

Επιλέγετε αποθήκη Ισπανίας.

Επεξ/σία από imvrios
  • Like 2
  • Thanks 1
Δημοσ.

Καλησπερα, δεν εχω ιδέα από σκουπες ρομπότ. Υποθέτω οτι ειναι καλό μονοτέλο αυτό? 
Για να κάνει σφουγγάρισμα, πρέπει να επιλέξω κάποιο από τα options με τα accessories ή το απλό σφουγγαρίζει κίολας ?

Δημοσ.
27 λεπτά πριν, imvrios είπε

Τι είναι αυτή; Η γνωστή μας σκούπα ανανεωμένη;

Βιαστείτε. Παίρνετε τα κουπόνια του Ali Express όπως σας έγραψα στο θέμα της Roborock, παίρνετε το κουπόνι του πωλητή , τα 20$ και στο chekcout βάζετε τον κωδικό HOTUKDALS20

https://www.aliexpress.com/item/4001179711287.html

Επιλέγετε αποθήκη Ισπανίας.

Ίδιο μοντέλο είναι...

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

@nighthawk6969 Τα accessories είναι αναλώσιμα που θα χρειαστεί να αγοράσεις κάποια στιγμή έτσι κι αλλιώς.

Η σκούπα αυτή πολύ δημοφιλής εδώ. Ψάξε με τον αριθμό μοντέλου και βρεις τα παλαιότερα θέματα.

Επεξ/σία από imvrios
  • Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Eίναι η κινέζικη έκδοση.... ( απλά για ενημέρωση)..

Καλή σκούπα σε καλή τιμή απλά δε κάνει No-mop zones που κάνει η roboroc s5 max για παράδειγμα.

Επεξ/σία από igrasias
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, spaek είπε

Ποια η διαφορα με EU αφου θα ειναι απο Ισπανο?

Ο server που θα συνδεθείς και μπορεί στην εφαρμογή να έχεις κάποια κινέζικα.... Τώρα αν μου πεις ποια είναι καλύτερη (EU ή CN version) ας πει κάποιός που ξέρει περισσότερα.... 

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, igrasias είπε

Ο server που θα συνδεθείς και μπορεί στην εφαρμογή να έχεις κάποια κινέζικα.... Τώρα αν μου πεις ποια είναι καλύτερη (EU ή CN version) ας πει κάποιός που ξέρει περισσότερα.... 

Το θεμα ειναι και η εγγύηση.

Δημοσ.
6 λεπτά πριν, spaek είπε

Ποια η διαφορα με EU αφου θα ειναι απο Ισπανο?

Η κινεζική υπερτερεί γιατι έχει multimaps ενώ η ευρωπαϊκή δεν έχει κάνει update για το feature αυτό ..αλλά στην κινεζική θέλει fix γιατί έχει θέμα το σφουγγαρισμα..

1 λεπτό πριν, haHa είπε

Αυτη εδω ειναι , ετσι?
Στα 269€ με μεταφορικα τελικη τιμη απο Ελλαδα:

https://www.skroutz.gr/s/22343824/Xiaomi-Mi-Robot-Vacuum-Mop-P-White.html?from=catspan

Ναι

• Like 1
Δημοσ.

@imvrios Μπορώ να την πάρω από quidco για cashback ή έχει conflict me to κουπόνι HOTUKDALS20 ? 
Επίσης, έχω παραλειψει κάποιο κουπόνι για να το τελευταίο 3 ευρω?

image.png.0062226a9dce83a662088c026b4f38dc.png

Δημοσ.

Δεν μου το κανει για καποιο λογο, επισης εχουν μεινει 3 στην ισπανικη αποθηκη, αλλα ανοιξαν και την πολωνικη τωρα

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...