mogsub Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2020 Καλησπέρα, έχω πάρει δωρεάν το δοκιμαστικό prime από το γερμανικό amazon αλλά το θέμα μου είναι ότι ότι πάντα τα εμφανίζει στα γερμανικά. Στο web είναι εύκολο να το γυρίσεις στα ελληνικά αλλά σε κάποια app όπως του ps4 δεν αλλάζει. Ποιος είναι ο καλύτερος τρόπος να το γυρίσω στα αγγλικά παντού για να έχω και ελληνικά subtitles; Να αλλάξω περιοχή;
Boban Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2020 Από ότι είδα σε κινητό και PlayStation δεν σου δίνει την επιλογή για ελληνική γλώσσα στο μενού. Αγγλικά όμως μπορείς. Στο PlayStation είναι το τελευταίο δεξιά μενού settings(ή όπως είναι στα γερμανικά τέλος πάντων) και μετά το τρίτο προς τα κάτω language. Για ελληνικούς υπότιτλους νομίζω έχει ελάχιστους ακόμα.
mogsub Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2020 Δυστυχώς δεν έχει τέτοια επιλογή για γλώσσα στα γερμανικά ούτε στο PS4 αλλά ούτε στο app της LG τηλεόρασης
Dr_Pepper Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2020 Θα μπορούσες να κάνεις αυτό http://letmegooglethat.com/?q=how+to+change+language+on+amazon+prime+app&l=1 θα μου πεις "οκ έξυπνε και πως θα καταλάβω τι λέει το μενού;" χμμμμ https://translate.google.com/#view=home&op=translate&sl=auto&tl=en
Dr_Pepper Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2020 3 ώρες πριν, lasithi12 είπε εχουν ελληνικά subs στο αμαζον πράιμ; To αμερικάνικο (.com) που έχω εγώ δεν έχει αλλά δεν ξέρω τι παίζει με τα ευρωπαϊκά το κυρίως θέμα του TS είναι όμως απότι κατάλαβα να αλλάξει την γλώσσα στο interface (μενού, περιγραφή ταινίας κτλ)
Boban Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2020 Για την lg δεν ξέρω αλλά μου φαίνεται περίεργο να έχει άλλο interface το γερμανικό με το ισπανικό(που είμαι εγω) prime video app με άλλες επιλογές. Και εδώ έχει μόνο σε μερικές ελάχιστες σειρές ελληνικούς υπότιτλους αλλά και όταν το δοκίμασα Ελλάδα το ιδιο. Πχ το the terror έχει.
mogsub Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2020 Τελικά το βρήκα και όντως αυτό που ήθελα να αλλάξω ήταν το interface. Tο αφήνω εδώ για reference μήπως και το χρειαστεί και κάποιος άλλος. Πηγαίνοντας στο primevideo.com σου δίνει την εππιλογή να το αλλάξεις και έτσι αλλάζει και universally σε όλες τις συσκευές σου το interface 1 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα