giannis79 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2020 καλησπερα.ηθελα να ρωτησω πως μπορω να αλλαξω μεσα απο το bios την μνημη που μου δεσμευουν τα ενσωματομενα γραφικα του επεξεργαστη μου. εχω εναν pentium g4560 και 4 ram μνημη.τωρα μου δεσμευει τα 2 απο τα 4.θα μπορουσα να το αλλαξω και να δεσμευει μονο 1 και τα αλλα 3 να ειναι ελευθερα? απο παιχνιδια παιζω μονο ενα online(conflict of nations)Η υπολοιπη χρηση ειναι απλη χρηση ιντερνετ,youtube και καμια ταινια. θα μου δημιουργησει καποιο προβλημα αν αφαιρεσω ενα 1 ram απο την ενσωματομενη καρτα?
leolipop Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) 20 λεπτά πριν, giannis79 είπε καλησπερα.ηθελα να ρωτησω πως μπορω να αλλαξω μεσα απο το bios την μνημη που μου δεσμευουν τα ενσωματομενα γραφικα του επεξεργαστη μου. εχω εναν pentium g4560 και 4 ram μνημη.τωρα μου δεσμευει τα 2 απο τα 4.θα μπορουσα να το αλλαξω και να δεσμευει μονο 1 και τα αλλα 3 να ειναι ελευθερα? απο παιχνιδια παιζω μονο ενα online(conflict of nations)Η υπολοιπη χρηση ειναι απλη χρηση ιντερνετ,youtube και καμια ταινια. θα μου δημιουργησει καποιο προβλημα αν αφαιρεσω ενα 1 ram απο την ενσωματομενη καρτα? Εισαι σιγουρος για αυτα τα 2 που λες ; Γιατι αν εχεις windows 10 κανονικα θα επρεπε να ειχε γονατισει το συστημα με 4gb ram μονο. Στις ιδιοτητες του υπολογιστη στη ram σου λεει ποση ειναι συνολο και ποση ειναι διαθεσιμη.Δηλαδη πρεπει να σου λεει συνολικη 4 και διαθεσιμη 3,60 κατι. Επεξ/σία 12 Νοεμβρίου 2020 από leolipop
giannis79 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2020 ναι windows 10 εχω.απλα οταν ανοιγω 3-4 σελιδες η μνημη φτανει στο 80-85%.οταν δεν εχω τιποτα ανοιχτο ειναι στο 45-50%. ναι γραφει συνολικη 4 και διαθεσιμη 3,87.
leolipop Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2020 Τότε 128mb σου τρώει για γραφικά που αναλόγως συνθηκών , μπορεί να ανέβει η μνήμη σε χρήση.
giannis79 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2020 οποτε τα αλλα τα τρωνε τα windows?αμα παρω μια ιδια στα 4 ram θα δουλεψει η' θα πρεπει να παρω μια με 8 ram και να βλαλω αυτην που εχω?
Aris_ Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2020 ναι , παρε μια ιδια να πας στα 8 εχεις ενα slot ακόμα ελεύθερο 1
giannis79 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2020 αυτο θα κανω,θα του βαλω και ενα ssd.λογικα θα δουλεψουν οι μνημες?οι asus ειναι αρκετα φιλικες στις μνημες νομιζω.ευχαριστω.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα