gamer73 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2020 Δηλαδή εγώ 1.75 θα κρέμονται τα πόδια μου στον αέρα? 😃 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Carrion Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2020 2 λεπτά πριν, gamer73 είπε Δηλαδή εγώ 1.75 θα κρέμονται τα πόδια μου στον αέρα? 😃 1,75 και εγώ με secretlab omega. Αυτό είναι το μέγεθος για εμάς. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimkin Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2020 16 ώρες πριν, Unboxing Lab είπε Αν αφαιρέσεις τα μαξιλαράκια, το σώμα αγκαλιάζεται / στηρίζεται σωστά? Πρόσφατα είδα ένα αγγλικό Review και ο τύπος έλεγε ότι χωρίς τα μαξιλαράκια σε κάνει να καμπουριαζεις. Είναι λίγο μετά το 10:30 αυτού του βίντεο. το review που εχεις βάλει ειναι για την premium. ειναι ποιο ακριβή απο την kaiser II που συζηταμε στα 229. https://www.skroutz.gr/s/19449554/Anda-Seat-AD12-XL-Kaiser-Premium-Carbon-Maroon.html?o=anda+kaiser+premium Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gamer73 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2020 1 ώρα πριν, Carrion είπε 1,75 και εγώ με secretlab omega. Αυτό είναι το μέγεθος για εμάς. Ευχαριστώ:) ποσό πάει αυτή η καρέκλα? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dinosz750 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2020 Πραγματικά μ' αυτην την Anda Seat βλεπω τους μισους να λενε οτι αν εισαι κάτω απο 1.85 πατας οριακά εως καθολου στην κατώτερη θέση, άλλοι λένε είναι 1.70 και πατάνε μια χαρά. Ήταν ο λόγος που δεν πήρα την Dark Knight στην προηγούμενη καραντίνα μιας και ενώ είμαι 1,83, θέλω να πατάνε άνετα τα πόδια μου κάτω και όχι οριακά. Μήπως κάποιοι βγάζουν τα μαξιλάρια και την γέρνουν πίσω και λένε οτι δεν πατάς αν δεν είσαι πολύ ψηλός;; Στο παρακάτω βίντεο ο τυπάς λέει ότι είναι 1,60(!!!) και πατάει κάτω αν την χαμηλώσει τέρμα. Spoiler Στο 9:05 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
argosixna Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2020 13 λεπτά πριν, dinosz750 είπε Μήπως κάποιοι βγάζουν τα μαξιλάρια και την γέρνουν πίσω Απόκρυψη περιεχομένων Στο 9:05 Πολυ σωστη παρατηρηση! Γιατι καποιος 160-170 να αγορασει μια καρεκλα που το recomended height ειναι 180-210? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Carrion Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2020 1 ώρα πριν, gamer73 είπε Ευχαριστώ:) ποσό πάει αυτή η καρέκλα? Δυστυχώς έχει τσιμπήσει λίγο και ξεκινάει από 420. Παλιά είχε καλύτερη τιμή. Σε σχέση με την καρέκλα της κουβέντας εδώ πάει πολύ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gamer73 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2020 Στις 15/11/2020 στις 6:48 ΜΜ, Carrion είπε Δυστυχώς έχει τσιμπήσει λίγο και ξεκινάει από 420. Παλιά είχε καλύτερη τιμή. Σε σχέση με την καρέκλα της κουβέντας εδώ πάει πολύ. Πολλά λεφτά αλλά είναι ποιοτικές λες να την βάλουν σε προσφορά ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
geornirv Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2020 Η kaiser έχει μαξιλαράκια με memory foam η απλά μαξιλαράκια; Δηλ τι καταλαβαίνεις το memory foam ή είναι της πλάκας; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Carrion Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2020 3 ώρες πριν, gamer73 είπε Πολλά λεφτά αλλά είναι ποιοτικές λες να την βάλουν σε προσφορά ? Εμένα μου είχε βγει 330 κοντά όταν την πήρα. Εκεί είναι συνήθως η τιμή της. Ίσως με το black friday την ξαναπάνε. Ποιοτική είναι σίγουρα και προσωπικά θεωρώ ότι αξίζει. Έχω κάτσει σε anda ad12 και η omega με κρατάει καλύτερα. Στην καρέκλα του thread δεν έχω κάτσει οπότε δεν μπορώ να συγκρίνω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SakafliaC Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2020 Στις 14/11/2020 στις 5:05 ΜΜ, geornirv είπε Επειδη και εγώ σκέφτομαι να αγορασω μια καλή καρέκλα, τι να διαλέξω λέτε; Anda seat , Dxracer , Vertagear, Gt omega ή Secretlab ? Oι Secretlab και οι Vertagear είναι εντελώς άλλη κατηγορία απ τις υπόλοιπες που παραθέτεις.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vasilius Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2020 Στις 15/11/2020 στις 5:18 ΜΜ, argosixna είπε Πολυ σωστη παρατηρηση! Γιατι καποιος 160-170 να αγορασει μια καρεκλα που το recomended height ειναι 180-210? Διότι το recommended σημαίνει προτεινόμενο και η καρέκλα είναι πραγματικά πολύ καλή. Απλά αν είσαι 1.60, μειώνεται το ωφέλειμο εύρος τροποποίησης της καρέκλας. Προσωπικά προτίμησα την Dark Knight, την οποία μόνταρα σε 20-30 λεπτά. Ένα άτομο την μοντάρει αν έχει μοντάρει 2-3 καρέκλες / τραπέζια του ΙΚΕΑ στη ζωή του και ξέρει να χρησιμοποιεί τον περιβάλλοντα χώρο προς όφελος του. Με δεύτερο άτομο γίνεται πιο άνετα, όπωςκάθε πράγμα. Ποιοτική και ανθεκτική κτλ.όπως μπορεί να διαβάσει κανείς σε κάθε review. Μεγάλη σημασία έχει τι καρέκλα είχε κανείς πριν. Εμένα αντικατέστησε μια οικονομική 4 χρόνων mesh δύχτι κτλ. και σκεφτόμουν πως θα ήταν πολύ ογκώδες και άσχημη κτλ. αλλά τελικά δίπλα δίπλα δεν έχει τόσοδιαφορά. Το μόνο αρνητικό (που δεν φταίει η καρέκλα) είναι το ότι τα ακουστικά μου (behind head/neck) βρίσκουν στο μαξιλάρι , ναι κ όμως δεν το είχα σκεφτεί. Λύση να τους δίνω μια ελαφριά κλήση προς τα κάτω ή να αλλάξω ακουστικά μιας και πλέον δεν βάζω τζέλο / δεν θα έχω καν μαλλιά ναμε απασχολούν αν χαλάνε κτλ. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
achilles_g_ Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2020 Αξίζει την διαφορά από την kaiser? (70 ευρω) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα