greengroser Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2020 εχει κανεις την καιζερ 2 να μας πει ...γιατι στα 229 πιστευω οτι ειναι καλη τιμη?? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
imvrios Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2020 Μέλος Share Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2020 Πρέπει να είναι προσφορά του προμηθευτή. Γιατί από χθες έχουν κάνει price match οι μισοί που πουλάνε την καρέκλα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cjs13 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2020 22 ώρες πριν, Agathoklis είπε Εχτες παρελαβα την dark knight.... Η καρεκλα σπερνει... Ειναι εξαιρετικη κατασκευη αξιζει απολυτως τα λςφτα της(299) ... ΑΛΛΑ προσοχη στα 1.87 που ειμαι τα ποδια ισα που ακουμπανε κατω, οταν η καρεκλα ειναι στο κατωτατο σημειο. Αν ειστε κατω του 1.80 τα ποδια σας θα κρέμονται.... Η ποιότητα και η στιβαροτητα ειναι δεδομενη... Διάβαζα στις κριτικές στο skroutz ότι άτομα του ύψους σου και δε μπορούν να πατήσουν τα πόδια τους στο έδαφος, μπορεί να μου το εξηγήσει κάποιος ; Είμαι κάτοχος της Dark Knight από τον Ιούλιο, είμαι 1.73 (ναι, δεν έχω κάνει αριθμητικό λάθος) και τα πόδια μου πατούν μια χαρά στο έδαφος. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Agathoklis Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2020 2 λεπτά πριν, cjs13 είπε Διάβαζα στις κριτικές στο skroutz ότι άτομα του ύψους σου και δε μπορούν να πατήσουν τα πόδια τους στο έδαφος, μπορεί να μου το εξηγήσει κάποιος ; Είμαι κάτοχος της Dark Knight από τον Ιούλιο, είμαι 1.73 (ναι, δεν έχω κάνει αριθμητικό λάθος) και τα πόδια μου πατούν μια χαρά στο έδαφος. Σκλεναρικοβα εσυ? Χουμορ 🤣🤣🤣 Σοβαρα τωρα... μπορει να εχεις πιο μακρυα ποδια. Η καρεκλα παντως σπερνει! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
madboy Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) Fnatic Edition ελάχιστο ύψος απο το έδαφος= 48 εκατοστά Anda Seat AD12XL KAISER-II= 50 εκατοστά Anda Seat AD12XL= 52 εκατοστά Είμαι 1.83 και έχω την Anda Seat AD12XL και πατάνε κανονικά τα πόδια μου κάτω. Πάντως η Anda Seat AD12XL KAISER-II είναι πολύ καλή επιλογή για όποιον θέλει μια καλή gaming καρέκλα στα 229 ευρώ. Επεξ/σία 14 Νοεμβρίου 2020 από madboy Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Στεφανος123 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) Ενα σχολιο για την Anda seat. Γενικα δε γραφω κριτικες γιατι βαριεμαι αλλα κανω μια εξαιρεση σκεφτομενος μηπως βοηθησω ατομα με μυοσκελετικα θεματα. Εγω εχω απο το πρωτο lockdown (Μαρτιο) την καρεκλα https://www.skroutz.gr/s/20084582/Anda-Seat-Viper-Blue.html και δεν θυμαμαι να με εχει ξαναπονεσει η μεση μου απο τοτε. Πριν ειχα μια καρεκλα απο ΙΚΕΑ και παιζει μακροπροθεσμα να μου την επιβαρυνε. Δε με κουραζει καθολου (καθομαι τουλαχιστον 8 ωρες/καθημερινες). Συμβουλη μου, οποιος εχει τα χρηματα, να επενδυσει σε μια καρεκλα της anda seat χωρις πολλες σκεψεις. Επεξ/σία 14 Νοεμβρίου 2020 από Στεφανος123 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimkin Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2020 θυμαται κανεις ο δρομεας ποια βγάζει σε προσφορα black friday και ποσο? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
greengroser Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2020 39 λεπτά πριν, dimkin είπε θυμαται κανεις ο δρομεας ποια βγάζει σε προσφορα black friday και ποσο? την dromeas d νομιζω αλλα δεν ειναι για πολλα κιλα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lionheart75 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2020 1 ώρα πριν, dimkin είπε θυμαται κανεις ο δρομεας ποια βγάζει σε προσφορα black friday και ποσο? Tην Reflex-D βγάζει σε προσφορά και κάποιες άλλες υποδεέστερες. Την Αction-D δεν την βγάζει με επιπλέον έκπτωση, η τιμή της παραμένει ίδια (τουλάχιστον τα 2 τελευταία έτη που την παρακολουθώ). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
geornirv Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2020 Επειδη και εγώ σκέφτομαι να αγορασω μια καλή καρέκλα, τι να διαλέξω λέτε; Anda seat , Dxracer , Vertagear, Gt omega ή Secretlab ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Unboxing Lab Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2020 13 ώρες πριν, madboy είπε Fnatic Edition ελάχιστο ύψος απο το έδαφος= 48 εκατοστά Anda Seat AD12XL KAISER-II= 50 εκατοστά Anda Seat AD12XL= 52 εκατοστά Είμαι 1.83 και έχω την Anda Seat AD12XL και πατάνε κανονικά τα πόδια μου κάτω. Πάντως η Anda Seat AD12XL KAISER-II είναι πολύ καλή επιλογή για όποιον θέλει μια καλή gaming καρέκλα στα 229 ευρώ. Αν αφαιρέσεις τα μαξιλαράκια, το σώμα αγκαλιάζεται / στηρίζεται σωστά? Πρόσφατα είδα ένα αγγλικό Review και ο τύπος έλεγε ότι χωρίς τα μαξιλαράκια σε κάνει να καμπουριαζεις. Είναι λίγο μετά το 10:30 αυτού του βίντεο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
madboy Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, Unboxing Lab είπε Αν αφαιρέσεις τα μαξιλαράκια, το σώμα αγκαλιάζεται / στηρίζεται σωστά? Πρόσφατα είδα ένα αγγλικό Review και ο τύπος έλεγε ότι χωρίς τα μαξιλαράκια σε κάνει να καμπουριαζεις. Είναι λίγο μετά το 10:30 αυτού του βίντεο. Πέρα από το γεγονός ότι ποτέ δεν με βόλεψαν και ειδικά με το μαξιλαράκι της κεφαλής ένοιωθα αρκετά άβολα, μπορώ να πω ότι μετά από 3 εβδομάδες χρήσης χωρίς αυτά μια χαρά στηρίζει το σωμα μου η καρέκλα. Καθόλου καμπουριασμα με τέλεια στήριξη σε όλη την πλάτη. Όλοι έχουμε διαφορετικό σωματοτυπο καθώς και προτιμήσεις αλλά το μόνο σίγουρο είναι ότι με μαξιλαράκια ή χωρίς η συγκεκριμένη παραμένει μια πολύ καλή επιλογή. Ειδα την παρουσίαση στο YouTube και κατάλαβα το ερώτημα σου. Προσωπικά έχω ρίξει ελάχιστα πίσω την πλάτη και έτσι έχω καταφέρει το σώμα να βρίσκεται σε 90 μοίρες γωνία αλλά και να στηρίζεται όλο σωστά από την καρέκλα. Θεωρώ πως αν έκανε το ίδιο δεν θα είχε κάποιο παράπονο από την καρέκλα ο τύπος. Επεξ/σία 15 Νοεμβρίου 2020 από madboy 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
KoGi Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2020 11 ώρες πριν, Unboxing Lab είπε Αν αφαιρέσεις τα μαξιλαράκια, το σώμα αγκαλιάζεται / στηρίζεται σωστά? Πρόσφατα είδα ένα αγγλικό Review και ο τύπος έλεγε ότι χωρίς τα μαξιλαράκια σε κάνει να καμπουριαζεις. Είναι λίγο μετά το 10:30 αυτού του βίντεο. Εχω την εντυπωση οτι ο τυπος ειναι καπως κοντος για την καρεκλα γι αυτο και του δημιουργειται αυτη η αισθηση οταν βγαζει το μαξιλαρακι! Αν και κοιταω κυριως καρεκλες που δεν εχουν bucket πλαινα (π.χ. Anda T-Pro) λογω μεγεθους, μου αρεσει κι αυτη παρ'ολο που δεν εχει υφασμα, και ειμαι σε σκεψη! Επισης θεωρω οτι ειναι πιο καλη επιλογη απο την Fnatic, ειδικα με τετοια διαφορα τιμης. Ιδανικα θα ηθελα κι εγω μια Secretlab Titan, αλλα μιλαμε για διπλασια τιμη!!! Αν τυχον εχει παρει καποιος την Kaiser II ας κανει ενα κοπο να μετρησει το εσωτερικο πλατος του καθισματος (δηλαδη χωρις τα πλαινα). Ειναι οντως 46εκ οπως λενε οι φωτος ??? Και 58εκ το συνολικο πλατος του καθισματος ?? 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Unboxing Lab Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2020 16 λεπτά πριν, KoGi είπε Εχω την εντυπωση οτι ο τυπος ειναι καπως κοντος για την καρεκλα γι αυτο και του δημιουργειται αυτη η αισθηση οταν βγαζει το μαξιλαρακι! Αν και κοιταω κυριως καρεκλες που δεν εχουν bucket πλαινα (π.χ. Anda T-Pro) λογω μεγεθους, μου αρεσει κι αυτη παρ'ολο που δεν εχει υφασμα, και ειμαι σε σκεψη! Επισης θεωρω οτι ειναι πιο καλη επιλογη απο την Fnatic, ειδικα με τετοια διαφορα τιμης. Ιδανικα θα ηθελα κι εγω μια Secretlab Titan, αλλα μιλαμε για διπλασια τιμη!!! Αν τυχον εχει παρει καποιος την Kaiser II ας κανει ενα κοπο να μετρησει το εσωτερικο πλατος του καθισματος (δηλαδη χωρις τα πλαινα). Ειναι οντως 46εκ οπως λενε οι φωτος ??? Και 58εκ το συνολικο πλατος του καθισματος ?? Η αλήθεια είναι ότι θα περιμένω μέχρι την Black Friday μήπως παίξει καμιά καλή προσφορά από την secretlab όπως είχε παίξει πριν μία διετία και έβγαινε γύρω στα 330 η Titan, αλλιώς θα πάω είτε στην kaiser 2, είτε στο προηγούμενο μοντέλο γιατί βλέπω ότι έχει πιο τουμπανιαρικα μαξιλαράκια.. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
black66.gr Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2020 Την έχω σχεδόν δυο χρόνια. Αξίζει και το τελευταίο ευρώ που δίνει κανείς γι΄αυτή. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα