Προς το περιεχόμενο

[Gaming Chair] Anda Seat FNATIC Edition. 299€ @ You

imvrios

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δε τη ξέρω την καρέκλα, από την περιγραφή φαίνεται premium:

https://www.you.gr/gaming/gaming-perifereiaka/karekles-gaming/gaming-chair-anda-seat-fnatic-edition

Είναι ιστορικό χαμηλό η τιμή της. skroutz από 397€: https://www.skroutz.gr/s/24508479/Anda-Seat-Chair-FNATIC-Edition.html?from=price_drops

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 42
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Χωρίς να θέλω να υποτιμήσω την προσφορά καθώς δεν την έχω δει καν την καρέκλα.

300€ (400€ αρχική τιμή) καρέκλα κι έχει δερματίνη; Δηλαδή κάπου ένα έλεος...

• Like 4
  • Thanks 2

Οι συγκεκριμένες καρέκλες της Anda είναι πραγματικά ότι καλύτερο υπάρχει σε αυτά τα χρήματα. Στιβαρή κατασκευή, ποιοτικά υλικά και πάρα μα πάρα πολύ άνετες. 

• Like 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Το μονο που πληρωνεις παραπανω απο τις αλλες anda chair  ειναι πως ειναι πως εχει το logo των fanatic( ομαδα league of legends) δεν νομιζω να εχει   καμια αλλη διαφορά με kaiser ii.

Επεξ/σία από Pansar24
  • Like 1

2 ώρες πριν, Pansar24 είπε

Το μονο που πληρωνεις παραπανω απο τις αλλες anda chair  ειναι πως ειναι πως εχει το logo των fanatic( ομαδα league of legends) δεν νομιζω να εχει   καμια αλλη διαφορά με kaiser ii.

λαθος ειναι esports ομαδα που βγαζει πλεον ακουστικα πληκτρολογια ποντικια εχω τα ακουστικα τους και πραγματικα ειναι πολυ καλα για την καρεκλα δεν εχω ιδεα δεν θα εδινα τοσα χρηματα αντικειμενικα :p

Αν κ είχα ορκιστεί να μην αγοράσω ποτέ ξανα δερματινη, τα ξημερώματα έδωσα order για την Dark Knight που βλέπω καιρό τώρα. έχοντας δοκιμάσει την Kaizer. Λόγω κυρίως αυχενικού. 

• Like 1

Παίδες καλησπέρα! Ξέρουμε τι παίζει με την Kaiser-ii???Γιατί τέτοια τιμή? Είδα ότι είναι νεα στο Skroutz και στο site της anda την εχει 350 λίρες (pre order) Ξέρει κάποιος τίποτα παραπάνω? Έλεγα να πάω για την απλή AD12XL v2 αλλά τώρα λέω να πάρω αυτή...κάποια γνώμη?

3 ώρες πριν, Vasilius είπε

Αν κ είχα ορκιστεί να μην αγοράσω ποτέ ξανα δερματινη, τα ξημερώματα έδωσα order για την Dark Knight που βλέπω καιρό τώρα. έχοντας δοκιμάσει την Kaizer. Λόγω κυρίως αυχενικού. 

Γιατί δεν ξαναπηρες την kaizer ; Η dark knight είναι καλύτερη;

Εχτες παρελαβα την dark knight.... 

Η καρεκλα σπερνει... Ειναι εξαιρετικη κατασκευη αξιζει απολυτως τα λςφτα της(299) ... ΑΛΛΑ προσοχη στα 1.87 που ειμαι τα ποδια ισα που ακουμπανε κατω, οταν η καρεκλα ειναι στο κατωτατο σημειο. 

Αν ειστε κατω του 1.80 τα ποδια σας θα κρέμονται.... 

Η ποιότητα και η στιβαροτητα ειναι δεδομενη... 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...