imvrios Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2020 Δε τη ξέρω την καρέκλα, από την περιγραφή φαίνεται premium: https://www.you.gr/gaming/gaming-perifereiaka/karekles-gaming/gaming-chair-anda-seat-fnatic-edition Είναι ιστορικό χαμηλό η τιμή της. skroutz από 397€: https://www.skroutz.gr/s/24508479/Anda-Seat-Chair-FNATIC-Edition.html?from=price_drops Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
fytotech Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2020 Χωρίς να θέλω να υποτιμήσω την προσφορά καθώς δεν την έχω δει καν την καρέκλα. 300€ (400€ αρχική τιμή) καρέκλα κι έχει δερματίνη; Δηλαδή κάπου ένα έλεος... 4 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
LASERPEWPEW Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2020 καλύτερα για σας κοιτάξτε σε ποιο εργονομικές σε τέτοια τιμή Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Jimys2008 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2020 Οι συγκεκριμένες καρέκλες της Anda είναι πραγματικά ότι καλύτερο υπάρχει σε αυτά τα χρήματα. Στιβαρή κατασκευή, ποιοτικά υλικά και πάρα μα πάρα πολύ άνετες. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
techon1 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2020 Ναι αλλά αντέχουν 150 κιλά βάρος; Είμαι χοντρός 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
argosixna Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2020 8 λεπτά πριν, techon1 είπε Ναι αλλά αντέχουν 150 κιλά βάρος; Είμαι χοντρός!!!!!!!!! :Ρ Στο διορθωσα λιγο συναδελφε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
thanasisapo Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2020 https://www.skroutz.gr/s/25393212/Anda-Seat-AD12XL-Kaiser-II-Black.html ειδα και αυτη σε καλη τιμη στο you.gr και ειναι μεχρι 160 κιλα 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Bubs Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2020 Παιδια εχω την εντυπωση πως η fnatic edition ειναι ιδια με την kaiser II (χονδρικα οπως τις βλεπω στις φωτο). Μηπως ειναι καλυτερο value η kaiser ii? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Pansar24 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) Το μονο που πληρωνεις παραπανω απο τις αλλες anda chair ειναι πως ειναι πως εχει το logo των fanatic( ομαδα league of legends) δεν νομιζω να εχει καμια αλλη διαφορά με kaiser ii. Επεξ/σία 12 Νοεμβρίου 2020 από Pansar24 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Exploticon Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2020 2 ώρες πριν, Pansar24 είπε Το μονο που πληρωνεις παραπανω απο τις αλλες anda chair ειναι πως ειναι πως εχει το logo των fanatic( ομαδα league of legends) δεν νομιζω να εχει καμια αλλη διαφορά με kaiser ii. λαθος ειναι esports ομαδα που βγαζει πλεον ακουστικα πληκτρολογια ποντικια εχω τα ακουστικα τους και πραγματικα ειναι πολυ καλα για την καρεκλα δεν εχω ιδεα δεν θα εδινα τοσα χρηματα αντικειμενικα :p Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vasilius Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2020 Αν κ είχα ορκιστεί να μην αγοράσω ποτέ ξανα δερματινη, τα ξημερώματα έδωσα order για την Dark Knight που βλέπω καιρό τώρα. έχοντας δοκιμάσει την Kaizer. Λόγω κυρίως αυχενικού. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DOR1K1N Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2020 8 ώρες πριν, thanasisapo είπε https://www.skroutz.gr/s/25393212/Anda-Seat-AD12XL-Kaiser-II-Black.html ειδα και αυτη σε καλη τιμη στο you.gr και ειναι μεχρι 160 κιλα αυτη πηρα εγω... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TheDarkSlayerGr Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2020 Παίδες καλησπέρα! Ξέρουμε τι παίζει με την Kaiser-ii???Γιατί τέτοια τιμή? Είδα ότι είναι νεα στο Skroutz και στο site της anda την εχει 350 λίρες (pre order) Ξέρει κάποιος τίποτα παραπάνω? Έλεγα να πάω για την απλή AD12XL v2 αλλά τώρα λέω να πάρω αυτή...κάποια γνώμη? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
geornirv Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2020 3 ώρες πριν, Vasilius είπε Αν κ είχα ορκιστεί να μην αγοράσω ποτέ ξανα δερματινη, τα ξημερώματα έδωσα order για την Dark Knight που βλέπω καιρό τώρα. έχοντας δοκιμάσει την Kaizer. Λόγω κυρίως αυχενικού. Γιατί δεν ξαναπηρες την kaizer ; Η dark knight είναι καλύτερη; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Agathoklis Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2020 Εχτες παρελαβα την dark knight.... Η καρεκλα σπερνει... Ειναι εξαιρετικη κατασκευη αξιζει απολυτως τα λςφτα της(299) ... ΑΛΛΑ προσοχη στα 1.87 που ειμαι τα ποδια ισα που ακουμπανε κατω, οταν η καρεκλα ειναι στο κατωτατο σημειο. Αν ειστε κατω του 1.80 τα ποδια σας θα κρέμονται.... Η ποιότητα και η στιβαροτητα ειναι δεδομενη... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα