ulalume Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2020 Εδώ και καιρό η τηλεόραση μου έχει εμφανίσει 2 φωτεινούς κύκλους και σιγά σιγά νομίζω αχνοφαινονται κι άλλοι. Το ξέρω ότι δεν μπορώ να το φτιάξω μόνος, απλά θα ήθελα αν κάποιος έχει πάθει το ίδιο να μου πει τι κόστος είχε κατά προσέγγιση η επιδιόρθωση για να ξέρω αν συμφέρει. Έχω επικοινωνήσει ήδη με το service της Samsung και θα έρθουν από βδομάδα να παραλάβουν, αλλά όλη η διαδικασία μέχρι να την τσεκαρουν και να μου πουν κόστος θα πάρει μέρες και θα ήθελα να μην μείνω χωρίς τηλεόραση τόσο καιρό αν μου πουν ασύμφορο κόστος, αρα να ακυρώσω το ραντεβού και να κοιτάξω να πάρω άλλη... Δεν μπλέκω με συνοικίακα service που φτιάχνουν από ραδιόφωνα μέχρι φούρνους. Προτιμάω να δώσω 30€ παραπάνω και να έχω έστω την ψευδαίσθηση ότι δεν πάνε ψάχνοντας αλλά κάνουν κάτι που το έχουν ρουτίνα. Ευχαριστώ
Rizas Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2020 Ψάξε κατευθείαν για καινούργια τηλεόραση . Το service θα σου πει αλλαγή πανελ και θα σου πάρει όσο σου κόστισε κάποτε η τηλεόραση αν είναι εκτός εγγύησης . Ή μείνε ως έχει μέχρι να βαρεθείς να βλέπεις κύκλους ή μέχρι να χαλάσει τελείως και να μην βλέπετε και να πάρεις καινούργια . Ή πάρε κατευθείαν καινούργια.
ulalume Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2020 Λες ε; Κοίτα αν είναι μέχρι 200-200 κάτι θα τα δώσω, γιατί για να πάρω κάτι παρόμοιο-καλυτερο θέλω 600+. Θα περάσουμε το 200αρι δηλαδή στάνταρ;
pinakas0 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2020 Η Samsung θα σου πει ένα νούμερο επίτηδες για να μην την φτιάξεις. Βρες ένα καλό 3rd party service και πηγαινε την, 50% θα κανεις την δουλειά σου με λογικό κόστος και άσε τα "πάω στην Samsung γιατί ξέρουν". Θα σου λεγα τι ξέρουν αλλά τέλος πάντων. Δεν εχω καμία σχέση με οποιοδήποτε service απλά τα έχω περάσει (ουκ ολίγες φορές) και με τη Samsung και με τον άλλο τον οίκο ανοχής την LG. Καλη τύχη μακάρι να την φτιάξεις την TV...
graphist83 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2020 Προβλημα στο backlight. Μαλλον οι φακοι που τοποθετουνται πανω στα led. Εχουν 3 σημεια συγκόλλησης μονον. (σε ολες τις TV). Απο υψηλές θερμοκρασίες η κολλα πολυμεριζεται και υποχωρεί. Αυτα δεν εχουν ξεκολλήσει τελειως, αλλα και ενα χιλιοστο να μετατοπιστεί φαινεται δυστηχως. Η Samsung θα σου πει 100% αλλαγη πανελ. (50'' περιπου απο 350 - 500€) Οχι επειδη θελουν να παρεις αλλη, εξουσιοδοτημενο service ειναι, χεστηκαν. Αλλα επειδη ειναι πολιτική ολων των επίσημων service να μην γινεται τοπικη επισκευη, αλλα αντικατασταση ολου του εξαρτηματος. Αυτο γινεται τοσο για την διασφάλιση οτι δεν θα ξανα αστοχησει (αλλο το καινουργιο αλλο το επισκευασμενο) και για λογους χρονου και ευκολιας σε δευτερη φαση. Ενας σωστος συναδελφος ηλεκτρονικος μπορει να ανοιξει το πανελ και ειτε να ξανακολλησει τους φακους με κοστος μηδεν ανταλλακτικου η να αλλαξει το led strip ολόκληρο. 10 - 15€. Αν η τηλεοραση ειναι κοντα 6 με 8 χρονια αλλα αξιζει σαν εικονα στα ματια σου, ισως και να αλλαζα ολα τα led strip (κοστος απο 25€ απο aliexpress μεχρι 50 - 80 απο Ελλαδα). Ωστε να αντεξει αλλα τοσα. Η αποφαση δικη σου.
ulalume Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) 3 ώρες πριν, graphist83 είπε Προβλημα στο backlight. Μαλλον οι φακοι που τοποθετουνται πανω στα led. Εχουν 3 σημεια συγκόλλησης μονον. (σε ολες τις TV). Απο υψηλές θερμοκρασίες η κολλα πολυμεριζεται και υποχωρεί. Αυτα δεν εχουν ξεκολλήσει τελειως, αλλα και ενα χιλιοστο να μετατοπιστεί φαινεται δυστηχως. Η Samsung θα σου πει 100% αλλαγη πανελ. (50'' περιπου απο 350 - 500€) Οχι επειδη θελουν να παρεις αλλη, εξουσιοδοτημενο service ειναι, χεστηκαν. Αλλα επειδη ειναι πολιτική ολων των επίσημων service να μην γινεται τοπικη επισκευη, αλλα αντικατασταση ολου του εξαρτηματος. Αυτο γινεται τοσο για την διασφάλιση οτι δεν θα ξανα αστοχησει (αλλο το καινουργιο αλλο το επισκευασμενο) και για λογους χρονου και ευκολιας σε δευτερη φαση. Ενας σωστος συναδελφος ηλεκτρονικος μπορει να ανοιξει το πανελ και ειτε να ξανακολλησει τους φακους με κοστος μηδεν ανταλλακτικου η να αλλαξει το led strip ολόκληρο. 10 - 15€. Αν η τηλεοραση ειναι κοντα 6 με 8 χρονια αλλα αξιζει σαν εικονα στα ματια σου, ισως και να αλλαζα ολα τα led strip (κοστος απο 25€ απο aliexpress μεχρι 50 - 80 απο Ελλαδα). Ωστε να αντεξει αλλα τοσα. Η αποφαση δικη σου. Κατ αρχήν ευχαριστώ για τις απαντήσεις. Η τηλεόραση είναι 2 ετών και κάτι μηνών, οριακά εκτός εγγύησης λοιπόν και είναι smart , 4k hdr, με Bluetooth που χρησιμοποιω κτλ....άρα σίγουρα δεν είναι για διωξιμο... Από εκεί και πέρα, υπάρχει κάποιος με πρόταση (σε πμ για να μην κάνουμε διαφήμιση) για αξιόπιστο 3d party service, η ηλεκτρονικό που αναλαμβάνει ? Δεν με νοιάζει να πληρώσω για να γίνει καλή δουλειά και να αλλαχτούν τα strip σε τιμές Ελλάδας εννοείται Επεξ/σία 13 Νοεμβρίου 2020 από ulalume
graphist83 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα. Εγώ δυστυχώς δεν αναλαμβάνω πλέον τέτοιου είδους επισκευές παρά μόνο για ειδικές περιπτώσεις πελατών μου η για προσωπικές συσκευές. Ούτε μπορώ να σου προτείνω κάποιο service διότι κατά τη διάρκεια μιας τέτοιας επισκευής είναι πολύ εύκολο να σπάσει ή να ραγίσει το πάνελ. οπότε θα επιθυμούσα να μην μοιραστώ την ευθύνη για κάτι τέτοιο. Αν χρησιμοποιήσεις την αναζήτηση μέσω Google θα βρεις πάρα πολλά επισκευαστικά κέντρα που μπορούν να αναλάβουν τέτοιου είδους εργασία. δες τα reviews και κρίνε Επεξ/σία 14 Νοεμβρίου 2020 από graphist83
ulalume Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2020 Καλά δεν θα απεδιδα ποτέ ευθύνες σε κάποιον που απλά μου είπε ένα όνομα εννοείται. Απλά επειδή στην αναζήτηση βρίσκω πολλά και σε όλα οι κριτικές είναι σχετικές, είπα μήπως κάποιος έχει ίδια πείρα. Γιατί δυστυχώς λόγω lockdown θα πρέπει να έρθουν εκείνοι και όλοι μου έχουν πει τιμές από 30 ως 40 μόνο για έλεγχο και βλέπουμε Όπως και να έχει ευχαριστώ
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα