Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Μόλις τώρα, neo80 είπε

peripherals απο το speccy.

τώρα που έκανες καθαρή εκκίνηση στο παρουσιάζει;

Όχι δεν μου το εμφάνισε θα φανεί αύριο εαν έγινε διόρθωση 😅

Ορίστε!

1392307775_.JPG.87778c735b0bd3400915cbe2c68d423e.JPG

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Αυτό που κάναμε είναι προσωρινό για να δούμε αν δουλεύει.

Το αντιικό πιστεύω να είναι τσεκαρισμένο στη διαχείριση εργασιών στην καρτέλα εκκίνηση είναι πολύ βασικό.

Αγγλικά ξέρεις καλά; για να σου δώσω ένα λινκ που είναι στα Αγγλικά.

Αν εξακολουθεί να υπάρχει το πρόβλημα μάλλον είναι θέμα driver το μοντέλο του λαπτοπ σου είναι asus x540ubr u3e1

θα πρέπει να τικάρεις πάλι όλα όσα έκανες απο την καθαρή εκκίνηση και να κάνεις εγκατάσταση τον driver του πληκτρολογίου και μετά επανεκκίνηση.

Η διαδικασία για τον driver είναι το αποσυμπιέζεις και τρέχεις το exe και κάνεις επανεκκίνηση το laptop.;)

Επεξ/σία από neo80
Δημοσ.
18 λεπτά πριν, neo80 είπε

Αυτό που κάναμε είναι προσωρινό για να δούμε αν δουλεύει.

Το αντιικό πιστεύω να είναι τσεκαρισμένο στη διαχείριση εργασιών στην καρτέλα εκκίνηση είναι πολύ βασικό.

Αγγλικά ξέρεις καλά; για να σου δώσω ένα λινκ που είναι στα Αγγλικά.

Αν εξακολουθεί να υπάρχει το πρόβλημα μάλλον είναι θέμα driver το μοντέλο του λαπτοπ σου είναι asus x540ubr u3e1

θα πρέπει να τικάρεις πάλι όλα όσα έκανες απο την καθαρή εκκίνηση και να κάνεις εγκατάσταση τον driver του πληκτρολογίου και μετά επανεκκίνηση.

Η διαδικασία για τον driver είναι το αποσυμπιέζεις και τρέχεις το exe και κάνεις επανεκκίνηση το laptop.;)

το έβαλα πριν γράψω εδώ να ψάξει για καινούριες ενημερώσεις για το πληκτρολόγιο και εμφάνισε ότι είναι ενημερωμένο 

ναι ξέρω αγγλικά.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Αυτοί οι driver που έχεις τώρα μάλλον πρέπει να είναι της microsoft θα το καταλάβεις αν πας στη διαχείριση συσκευών-->πληκτρολόγιο στην καρτέλα πρόγραμμα οδήγησης εκεί θα λέει microsoft.

Καλό θα ήταν αν στο παρουσιάσει να κάνεις αυτά που σου είπα προηγουμένος

56 λεπτά πριν, neo80 είπε

Η διαδικασία για τον driver είναι το αποσυμπιέζεις και τρέχεις το exe και κάνεις επανεκκίνηση το laptop.

δηλαδή να τικάρεις ότι ξετίκαρες στην καθαρή εκκίνηση. και να κάνεις εγκατάσταση τον driver. Πιστεύω να κατάλαβες τι θέλω να πω.

Ξαναλέω το αντιικό πιστεύω να είναι τσεκαρισμένο στη διαχείριση εργασιών στην καρτέλα εκκίνηση είναι πολύ βασικό αυτό.

Επεξ/σία από neo80
Δημοσ.
Στις 12/11/2020 στις 2:05 ΜΜ, neo80 είπε

Αυτοί οι driver που έχεις τώρα μάλλον πρέπει να είναι της microsoft θα το καταλάβεις αν πας στη διαχείριση συσκευών-->πληκτρολόγιο στην καρτέλα πρόγραμμα οδήγησης εκεί θα λέει microsoft.

Καλό θα ήταν αν στο παρουσιάσει να κάνεις αυτά που σου είπα προηγουμένος

δηλαδή να τικάρεις ότι ξετίκαρες στην καθαρή εκκίνηση. και να κάνεις εγκατάσταση τον driver. Πιστεύω να κατάλαβες τι θέλω να πω.

Ξαναλέω το αντιικό πιστεύω να είναι τσεκαρισμένο στη διαχείριση εργασιών στην καρτέλα εκκίνηση είναι πολύ βασικό αυτό.

Εχθές μετά τις 12 το βράδυ μου εμφάνισε κάποιες ενημερώσεις που έπρεπε να γίνουν(νομίζω 15 ήταν) καθώς και την τελευταία έκδοση των windows (δεν θυμάμαι πως την λένε) και σήμερα το πρωί δεν μου εμφάνισε τίποτα!!!

Σε ευχαριστώ πάρα πολύ για τον χρόνο σου!!!   

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

πάτα έναρξη και πληκτρολόγησε msconfig και δώσε ένα screenshot απο την καρτέλα υπηρεσίες.

δώσε και ένα screenshot απο εκκίνηση στοιχείων-->άνοιγμα διαχείρισης εργασιών-->εκκίνηση.

Θέλω να δω τι έχεις επιλέξει.

Το πρόβλημα στο παρουσιάζει;

Επεξ/σία από neo80

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...