Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρα σας!

Εδώ και 2 μέρες όταν ανοίξω το λάπτοπ μου (ASUS Vivobook)το πρωι μου εμφανίζει το εξής πρόβλημα(Μονό στην πρώτη εκκίνηση).....Όταν πάω να γράψω τον κωδικό το πληκτρολόγιο γράφει ασυναρτησίες δηλαδή όταν πάω να γράψω το 4 εξαφανίζει <4 όταν πατάω "κ" εμφανίζει "δνω" και έτσι μου μπλοκάρει τον χρήστη...πατάω πολλές φορές-όπως διάβασα στο ίντερνετ-  ctrl function μαζί και 2 φορές αριστερό και μετά δεξί shift για να φτιάξει, βέβαια μετά από πολλές προσπάθειες φτιάχνει....πως μπορώ να το διορθώσω αυτό να δω τι φταίει για να μην μου το ξαναεμφανισει;;;

Σας ευχαριστώ πολύ!!!

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, neo80 είπε

Για δοκίμασε σε clean boot στο κάνει;

Επίσης δοκίμασε και σε safe mode να δεις αν στο κάνει.

μάλλον για ιό μου κάνει εμένα.

έβαλα το avast και δεν έβγαλε ιο

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, vense είπε

έβαλα το avast και δεν έβγαλε ιο

ποια windows έχεις; και δοκίμασε αυτά που είπα.

κανένα αντιικό δεν σου προσφέρει 100% ασφάλεια πόσο μάλλον αν είναι δωρεάν αντιικό.

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, neo80 είπε

ποια windows έχεις; και δοκίμασε αυτά που είπα.

κανένα αντιικό δεν σου προσφέρει 100% ασφάλεια πόσο μάλλον αν είναι δωρεάν αντιικό.

τα 10 εχω

το πρόβλημα μου το εμφανίζει στην πρώτη εκκίνηση  του λαπτοπ όταν πατάω τα κουμπιά που είπα πιο πάνω δεν μου το ξαναβγάζει

Δημοσ.

επίσης δώσε ένα screenshot απο τη διαχείριση συσκευών-->πληκτρολόγια

μπορεί να είναι και driver του πληκτρολογίου.

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, neo80 είπε

επίσης δώσε ένα screenshot απο τη διαχείριση συσκευών-->πληκτρολόγια

800785769_.JPG.ea0fb9c23a3a77b46813c2ae530b5105.JPG

Δημοσ.

ποιο μοντέλο του laptop έχεις;

Αυτά που σου είπα τα δοκίμασες clean boot και safe mode να δεις αν δουλεύει το πληκτρολόγιο, αν όχι κάντα.

Επίσης διπλό κλίκ στα πληκτρολόγια και δες τις καρτέλες γενικά θα πρέπει να σου λέει ότι Αυτή η συσκευή λειτουργεί κανονικά. 

αλλιώς θα σου βγάζει σφάλμα και έναν κωδικό.

Δημοσ.

2 λεπτά πριν, neo80 είπε

ποιο μοντέλο του laptop έχεις;

Αυτά που σου είπα τα δοκίμασες clean boot και safe mode να δεις αν δουλεύει το πληκτρολόγιο, αν όχι κάντα.

Επίσης διπλό κλίκ στα πληκτρολόγια και δες τις καρτέλες γενικά θα πρέπει να σου λέει ότι Αυτή η συσκευή λειτουργεί κανονικά. 

Λέει οτι λειτουργεί κανονικά

Που βλέπω πιο μοντέλο είναι??

Επίσης δεν κατάλαβα πως να κάνω αυτό που μου είπες

Ευχαριστώ

Δημοσ.

Πρώτα κατέβασε το speccy  κάντο εγκατάσταση και δώσε ένα screenshot απο την καρτέλα summary να δω τα specs του μηχανήματος σου.

και μετά κάνε καθαρή εκκίνηση και δες αν δουλεύει το πληκτρολόγιο.

Δοκίμασε και σε εκκίνηση σε ασφαλή λειτουργία να δεις αν δουλεύει το πληκτρολόγιο.

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, neo80 είπε

Πρώτα κατέβασε το speccy  κάντο εγκατάσταση και δώσε ένα screenshot απο την καρτέλα summary να δω τα specs του μηχανήματος σου.

Το πρωτο που ζητησες 505449181_.JPG.8da81d9b3f16ce85b00ecc4ca8fbec5a.JPG

Όσο αφορά το άλλο δεν μπορώ να καταλάβω τι θέλει να κάνω στην εκκίνηση στο τελευταίο βήμα!

11 λεπτά πριν, neo80 είπε

Δοκίμασε και σε εκκίνηση σε ασφαλή λειτουργία να δεις αν δουλεύει το πληκτρολόγιο.

Επίσης στην εκκίνηση μου εμφανίζει ενα πρόγραμμα που είναι ενεργοποιημένο δεν έχει εκδότη δεν έχει εικονίδιο δεν έχει τπτ

Δημοσ.

ξέχασα να πω στη Διαχείριση εργασιών στην καρτέλα εκκίνηση απενεργοποιείς τα πάντα εκτός απο το antivirus αυτό άστο τικαρισμένο, όσο για το τελευταίο μήνυμα δεν πειράζει παρέλειψε το κάνε επανεκκίνηση και δες αν δουλεύει.

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, neo80 είπε

ξέχασα να πω στη Διαχείριση εργασιών στην καρτέλα εκκίνηση απενεργοποιείς τα πάντα εκτός απο το antivirus αυτό άστο τικαρισμένο, όσο για το τελευταίο μήνυμα δεν πειράζει παρέλειψε το κάνε επανεκκίνηση και δες αν δουλεύει.

Άνοιξε κανονικά μετά την επανεκκίνηση.... 

Δημοσ.

δώσε και ένα screenshot απο την καρτέλα peripherals ποιο πολύ με ενδιαφέρει το πληκτρολόγιο.

7 λεπτά πριν, vense είπε

Άνοιξε κανονικά μετά την επανεκκίνηση.... 

το πρόβλημα σου λύθηκε ή παραμένει μετά απο την καθαρή εκκίνηση.

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, neo80 είπε

δώσε και ένα screenshot απο την καρτέλα peripherals ποιο πολύ με ενδιαφέρει το πληκτρολόγιο.

το πρόβλημα σου λύθηκε ή παραμένει μετά απο την καθαρή εκκίνηση.

peripherals  δεν κατάλαβα τι εννοείς ότι θες....

Όσο για το πρόβλημα ,που ανέφερα πιο πάνω, είναι ότι 2 μέρες τώρα μου το εμφανίζει κάθε πρωί που πάω να ανοίξω το λάπτοπ την υπόλοιπη μέρα δεν μου το εμφανίζει, μόνο τα πρωινά που τον ανοίγω δηλαδή στην πρώτη  εκκίνηση του.

Το λέω και πιο πάνω, δεν μου το εμφανίζει καθόλου την υπόλοιπη μέρα. Τα πρωινά το διορθώνω με τον τρόπο που γράφω όμως δεν θέλω κάθε πρωί να κάνω αυτό!!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...