xristos_2011 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) 55 λεπτά πριν, jaguar13 είπε Ο μόνος λόγος που δίστασα να την χτυπήσω ήταν ότι ήταν από πωλητή του AliExpress και φοβήθηκα την εγγύηση, γιατί είσαι στο έλεος του κάθε πωλητή ουσιαστικά. Να μου πεις και εδώ δεν ξέρεις πως θα σε καλύψει το κάθε μαγαζάκι, δεκτό. Οπότε αναμένουμε την επόμενη προσφορά. α) ο μόνος λόγος που δεν την πήρα ήταν γιατί δεν πρόλαβα β) προτιμώ πωλητή από ALI με 260χ followers παρά μαγαζί ενός χρόνου από skroutz χωρις φυσικη παρουσία που δεν σηκώνουν τηλεφωνο (μιλάω για το προηγούμενο post και προσπαθούσα να μάθω τι εγγύηση δίνουν ) = μιλάω πάντα για τις δικές μου προτιμήσεις Επεξ/σία 18 Νοεμβρίου 2020 από xristos_2011 3
dazed Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2020 Επειδη την εχω και εγω στο ρανταρ οσο πλησιαζει η Black Friday, θελω να ρωτησω αν την εχει συνδεσει καποιος σε Mi Home σε Ευρωπαικο server. Ειναι global version ή θα εχω θεματα με τους servers?
xristos_2011 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2020 Καλησπέρα έχει παραλάβει κάποιος ?? ρωτάω γιατί έλεγε Estimated Delivery: 3-7 days
s2117 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2020 Παιδιά, ξέρετε αν σε αυτήν υπάρχει επιλογή για απενεργοποίηση cliff sensors? Γιατί στο χοντρό χαλί μου, η essential σταματάει συνέχεια
takinio Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2020 29 λεπτά πριν, xristos_2011 είπε Καλησπέρα έχει παραλάβει κάποιος ?? ρωτάω γιατί έλεγε Estimated Delivery: 3-7 days Aν παει συμφωνα με τις συνηθεις αποστολες απο Τσεχια με dhl ,μενει ο αριθμος αποστολης 5 μερες στην περιοχη Feucht, Germany και γινεται η παραδοση την ιδια ,η την επομενη ημερα που θα μπει Ελλαδα, θα παραλαβω αυριο μαλλον . Sa, 14.11.2020, 07:14, Feucht, Germany 1
xristos_2011 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2020 2 λεπτά πριν, takinio είπε Aν παει συμφωνα με τις συνηθεις αποστολες απο Τσεχια με dhl ,μενει ο αριθμος αποστολης 5 μερες στην περιοχη Feucht, Germany και γινεται η παραδοση την ιδια ,η την επομενη ημερα που θα μπει Ελλαδα, θα παραλαβω αυριο μαλλον . Sa, 14.11.2020, 07:14, Feucht, Germany ευχαριστώ για να δούμε τι στέλνει ο πώλητής , γιατί βλέπω πολύ σκούπα να παίζει από ALI και Ευρώπη
BrocasHelm Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2020 32 λεπτά πριν, s2117 είπε Παιδιά, ξέρετε αν σε αυτήν υπάρχει επιλογή για απενεργοποίηση cliff sensors? Γιατί στο χοντρό χαλί μου, η essential σταματάει συνέχεια Σελοτέιπ με άσπρο χαρτί κολλημένο στους sensors και δεν θα σταματάει πλέον. Το θέμα δεν είναι το πόσο χοντρό είναι το χαλί, αλλά ότι είναι σκούρο χρώμα. Το ίδιο έχω κι εγώ με την απλή S5, όπου είναι μαύρο στα χαλιά δεν πηγαίνει. Πλέον όταν στρώνω βάζω αυτά και την άνοιξη τα βγάζω. Όλο τον χειμώνα πέρυσι δεν είχα θέμα.
s2117 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2020 1 λεπτό πριν, BrocasHelm είπε Σελοτέιπ με άσπρο χαρτί κολλημένο στους sensors και δεν θα σταματάει πλέον. Το θέμα δεν είναι το πόσο χοντρό είναι το χαλί, αλλά ότι είναι σκούρο χρώμα. Το ίδιο έχω κι εγώ με την απλή S5, όπου είναι μαύρο στα χαλιά δεν πηγαίνει. Πλέον όταν στρώνω βάζω αυτά και την άνοιξη τα βγάζω. Όλο τον χειμώνα πέρυσι δεν είχα θέμα. το δοκίμασα και με άσπρο χαρτί και με αλουμινόχαρτο, αλλά τζίφος. Επιμένει να καθαρίσω τους σένσορες
KyuJutsu Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) 51 λεπτά πριν, xristos_2011 είπε Καλησπέρα έχει παραλάβει κάποιος ?? ρωτάω γιατί έλεγε Estimated Delivery: 3-7 days Εγώ παρέλαβα τη Δευτέρα αλλά είμαι Γερμανία. Η σκούπα πολύ καλή αλλά δεν έχω δοκιμάσει σφουγγάρισμα. Επεξ/σία 19 Νοεμβρίου 2020 από KyuJutsu 1
takss Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) Βαριέμαι να λέω τα ίδια πράγματα... Οι φίλοι που λένε για το aliexpress όταν θα πάθουν θα μάθουν... Πραγματικά δεν υπάρχει καμία προστασία ως προς τον καταναλωτή, δεν δεσμεύονται από το Ευρωπαϊκό δίκαιο, δεν υπάρχει D.O.A. επτά ημερών, δεν υπάρχει εγγύηση, και δεν υπάρχει καμία υποστήριξη ούτε από τον πωλητή καθώς και από την ίδια την roborock. Εγώ πλέον προτιμώ να δώσω 50 ευρώ παραπάνω και να αγοράσω από Ελλάδα. Ειδικά για ένα τόσο μεγάλο πακέτο που ακόμα και αν δεχθεί ο πωλητής την επιστροφή αυτή θα είναι ασύμφορη, γύρω στα 60 ευρώ. Όταν παρήγγειλα δεν πίστευα ότι θα λάμβανα ελλαττωματικό προϊόν. Έχω αναφέρει σε προηγούμενο post την εμπειρία μου. Επεξ/σία 19 Νοεμβρίου 2020 από takss 2
Xorxhs! Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2020 1 ώρα πριν, takss είπε Βαριέμαι να λέω τα ίδια πράγματα... Οι φίλοι που λένε για το aliexpress όταν θα πάθουν θα μάθουν... Πραγματικά δεν υπάρχει καμία προστασία ως προς τον καταναλωτή, δεν δεσμεύονται από το Ευρωπαϊκό δίκαιο, δεν υπάρχει D.O.A. επτά ημερών, δεν υπάρχει εγγύηση, και δεν υπάρχει καμία υποστήριξη ούτε από τον πωλητή καθώς και από την ίδια την roborock. Εγώ πλέον προτιμώ να δώσω 50 ευρώ παραπάνω και να αγοράσω από Ελλάδα. Ειδικά για ένα τόσο μεγάλο πακέτο που ακόμα και αν δεχθεί ο πωλητής την επιστροφή αυτή θα είναι ασύμφορη, γύρω στα 60 ευρώ. Όταν παρήγγειλα δεν πίστευα ότι θα λάμβανα ελλαττωματικό προϊόν. Έχω αναφέρει σε προηγούμενο post την εμπειρία μου. πραγματικά έχεις κουράσει. Ήσουν μια περίπτωση προβληματική που σου πήρε χρόνο αλλά τελικά δεν έχασες τα χρήματα σου, απλά ταλαιπωρήθηκες. Αυτό δε συνέβη σε δεκάδες αλλους που έχουν παραλάβει και τη χαίρονται. Αύριο παραλαμβάνω και εγώ. Προσωπικά γλίτωσα 80ευρώ min 1 1
xDante Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2020 Όντως τα μεταφορικά σε περίπτωση επιστροφής λόγω ελαττωματικού προϊόντων έχουν ανέβει αρκετά και για τα κιλά που ζυγίζει το πακέτο ένα 40-50 είναι αυτό που γλυτώνεις στην ουσία .από εκεί και πέρα εγώ είμαι platinum στο ali ποτέ δεν αντιμετώπισα πρόβλημα με το dispute τους και 9 στις 10 φορές έπαιρνα τα χρήματα μου πίσω από εκεί και πέρα εγώ προσωπικά προτίμησα να την αγοράσω από ελλάδα καλά ας έδωσα ένα 70 Άρι έξτρα η απόφαση αυτή έγκειται στον καθέναν και το κατά πόσο αν λέω αν τύχει ελαττωματικό προϊόν να έχει τεράστιο χρόνο αναμονής για να μπορέσει να βρει το δίκιο του θα το βρει εν τέλει αλλά θα περιμένει χωρίς να έχει προϊόν στα χέρια του για αρκετό καιρό .... 1
igrasias Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) Θα το δούμε πρώτα τι προσφορές θα βγούνε Ελλάδα και τι προσφορές από Κίνα και ο καθένας θα πάρει από κει που πιστεύει ότι είναι καλύτερα γι αυτόν.... Το θέμα είναι να βγάλουν προσφορές γιατί και εγώ τη θέλω...... Επεξ/σία 20 Νοεμβρίου 2020 από igrasias 1
takss Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2020 2 ώρες πριν, Xorxhs! είπε πραγματικά έχεις κουράσει. Ήσουν μια περίπτωση προβληματική που σου πήρε χρόνο αλλά τελικά δεν έχασες τα χρήματα σου, απλά ταλαιπωρήθηκες. Αυτό δε συνέβη σε δεκάδες αλλους που έχουν παραλάβει και τη χαίρονται. Αύριο παραλαμβάνω και εγώ. Προσωπικά γλίτωσα 80ευρώ min Δύο μηνύματα έχω γράψει φίλε μου.. αν σε κούρασα! Προσωπικά δεν έχω κανένα όφελος, φαντάζομαι ότι οι περισσότεροι αν όχι όλοι εδώ δεν έχουν κάποιο συμφέρον όταν μοιράζονται την εμπειρία και την γνώση τους! Σωστά, αυτό δεν συμβαίνει σε όλους... Είναι να μη σου τύχη! 3
Xorxhs! Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) Παρέλαβα Σάββατο με DHL, προσεγμένη συσκευασία. Την εγκατέστησα σε λιγα λεπτά, την άφησα να φορτίσει όλο το βράδυ και σήμερα τη δοκίμασα. Η σκούπα κάνει φοβερή δουλειά ακόμα και με καλώδια που έχω δεξια και αριστερά. Επιτέλους έλυσα το πρόβλημα σκουπισμα, ελπίζω και σφουγγάρισμα! Υπενθυμίζω ότι αγοράστηκε στα 285 ευρώ. Ελπίζω για όσους δεν πρόλαβαν να την ξαναβγάλει σε τιμή κάτω απο τα 300. lazy mode on Επεξ/σία 22 Νοεμβρίου 2020 από Xorxhs! 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα