mc01319 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2020 3 λεπτά πριν, takinio είπε Mολις παρελαβα , αλλα απο Τσεχικη αποθηκη, χθες μπηκε Ελλαδα και παραδοθηκε με DHL. Παραγγελια 11-11 Η δική μου έρχεται από Πολωνία. Αν έχει παραλάβει κάποιος από εκεί ή ξέρει με ποια μεταφορική έρχεται ας στείλει.. 1
xristos_2011 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2020 2 λεπτά πριν, mike299 είπε 12/11 αλλά πρέπει να είχαν τελειώσει τα αποθέματα του και έστειλε λίγες μέρες αργοτερα @xristos_2011 Προς τι το μπερδεμένος? Τι δεν καταλαβαίνεις δηλαδή? μάλλον δεν αναφέρεσαι σε εμένα δεν έχω εκφράσει κάποια απορία !!!!
mike299 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2020 11 λεπτά πριν, xristos_2011 είπε μάλλον δεν αναφέρεσαι σε εμένα δεν έχω εκφράσει κάποια απορία !!!! 1
xristos_2011 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2020 2 λεπτά πριν, mike299 είπε Συγνώμη Έχεις απόλυτο δίκιο , το απορημένος έπρεπε να πατήσω γιατί συνήθως οι παραγγελίες από ALI ευρωπαϊκή αποθήκη χρόνια τωρα μου έρχονται στις ημέρες που αναφέρει αντε +1-2 παραπανω το πολύ 1
ribo7 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) 14 ώρες πριν, nikos16717 είπε δεν ξερω αν κανω κατι λαθος, αλλα βαζοντας τον κωδικο απο το κινητο μου βγαζει μήνυμα ότι ο κωδικος ειναι μονο για συγκεκριμενες χωρες. Κάνω κατι λαθος? 14 ώρες πριν, Lunar είπε Το ίδιο και εγω. 😔 Δεν μπορώ να προσθέσω το EUBFX25 Δεν έχω βάλει άλλο κουπόνι, και η τιμή προς το παρόν είναι 334 Δε νομίζω ότι το EUBFX25 δε δούλεψε λόγω χώρας. Εγώ χθες που το δοκίμασα μου έβγαλε κανονικά τα 25€ έκπτωση. Οκ, θέλω αποστολή Ολλανδία αλλά νομίζω αφορά όλη την Ευρώπη το κουπόνι. Η απληστεία μου όμως με έκανε και δεν την παρήγγειλα χθες!! Και σήμερα που ξαναδοκίμασα το ίδιο κουπόνι μου βγάζει "This promo code is a limited offer and is no longer available". Ελπίζω να δουλέψει αύριο ή να βγάλουν άλλο κουπόνι. Επίσης βλέπω ότι πλέον μόνο από Βέλγιο / Πολωνία στέλνουν (για Ολλανδία τουλάχιστον επαναλαμβάνω), ενώ μέχρι χθες είχαν απόθεμα και Ισπανία/Τσεχία. Επεξ/σία 25 Νοεμβρίου 2020 από ribo7
Lunar Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2020 17 λεπτά πριν, ribo7 είπε Δε νομίζω ότι το EUBFX25 δε δούλεψε λόγω χώρας. Εγώ χθες που το δοκίμασα μου έβγαλε κανονικά τα 25€ έκπτωση. Οκ, θέλω αποστολή Ολλανδία αλλά νομίζω αφορά όλη την Ευρώπη το κουπόνι. Η απληστεία μου όμως με έκανε και δεν την παρήγγειλα χθες!! Και σήμερα που ξαναδοκίμασα το ίδιο κουπόνι μου βγάζει "This promo code is a limited offer and is no longer available". Ελπίζω να δουλέψει αύριο ή να βγάλουν άλλο κουπόνι. Επίσης βλέπω ότι πλέον μόνο από Βέλγιο / Πολωνία στέλνουν (για Ολλανδία τουλάχιστον επαναλαμβάνω), ενώ μέχρι χθες είχαν απόθεμα και Ισπανία/Τσεχία. Πάντως χθες το μήνυμα λάθους, έλεγε ότι το κουπόνι ισχύει για συγκεκριμένες χώρες. Και εμφανιζόταν αφού είχα ορίσει Ελλάδα σαν χώρα παραλαβής. Άρα ίσως εσένα δεν σε έπιανε λόγω Ολλανδίας Το σημερινό που σου εμφανίστηκε ίσως είναι γιατί όντως έληξε το κουπόνι 3
dBpanos Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2020 20 λεπτά πριν, ribo7 είπε Δε νομίζω ότι το EUBFX25 δε δούλεψε λόγω χώρας. Εγώ χθες που το δοκίμασα μου έβγαλε κανονικά τα 25€ έκπτωση. Οκ, θέλω αποστολή Ολλανδία αλλά νομίζω αφορά όλη την Ευρώπη το κουπόνι. Λάθος νομίζεις, αναφέρω από χθες ότι δεν μου δουλεύει ο συγκεκριμένος κωδικός. Παραθέτω από άλλο προϊόν που κοιτούσα προ ολίγου: Promo codes for PT,NL,BE,IT,UK,DE,CZ 35EUR-5EUR Code promo : EUBFX5 65EUR-10EUR Code promo : EUBFX10 100EUR-12EUR Code promo : EUBFX12 150EUR-20EUR Code promo : EUBFX20 200EUR-25EUR Code promo : EUBFX25 Φιλικά. 1
takinio Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2020 Μια απογοητευση την πηρα , Ειχα την ελπιδα οτι θα κανει στα χαλια μου ,αλλα δεν. Τα δυο που εχω στο σαλονι ,ειναι shaggy ,ναι μεν ανεβαινει αλλα κολαει. Στα υπολοιπα χαλια που ειναι αλλης ποιοτητας χωρις μακριες τριχες, να το πω,παει μια χαρα.
igrasias Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2020 10 λεπτά πριν, takinio είπε Μια απογοητευση την πηρα , Ειχα την ελπιδα οτι θα κανει στα χαλια μου ,αλλα δεν. Τα δυο που εχω στο σαλονι ,ειναι shaggy ,ναι μεν ανεβαινει αλλα κολαει. Στα υπολοιπα χαλια που ειναι αλλης ποιοτητας χωρις μακριες τριχες, να το πω,παει μια χαρα. Αν τυχόν και δεν τη θέλεις την αγωραζω εγώ 😜 1
gtaddict Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2020 Και μένα μια από το ίδια. Παραγγελία από Πολωνία στις 10/11 στα 310 με CAINIAIO Warehouse Express Shipping, μπήκε Ελλάδα στις 20. Έκτοτε καμία ενημέρωση, ο πωλητής δεν απαντάει, στη DHL δεν έχουν ιδέα. Να αρχίσω να ανησυχώ;
AI1 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2020 Exei kateferei na to paei kaneis katw apo 316? kai an nai pws.. Gia Ellada milame o kwdikos EUBFX25 den pianei
xristos_2011 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2020 Ti γίνεται με τις παραλαβές από 11/11 προχωράνε ?? Επίσης ποια εταιρεία παραδίδει Ελλάδα ? Ευχαριστώ πολύ
sfever13 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) Αν δεν κάνω λάθος με το κουπόνι 2020 Friday κερδίζουμε άλλη μια μικρή έκπτωση. Αλλά αν υπάρχουν μικρο προβληματάκια παράδοσης νομιζω ότι ίσως συμφέρει από Ελλάδα για τόσο μικρή διαφορά στην τιμή Επεξ/σία 27 Νοεμβρίου 2020 από sfever13
xristos_2011 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) 5 λεπτά πριν, igrasias είπε Και εγώ για Ελλάδα με βλέπω. Ομοίως και εγώ Αλλά να υπολογίσετε ότι και Ελλάδα θα κάνει αρκετές ημέρες για παράδοση λόγω της καραντίνας και των ημερών εκπτωσεων (???........ καλά μην βαράτε ξεστοκαρίσματος) Προσοχή : Όποιος προτιμήσει Ελλάδα να κάνει ένα τηλέφωνο στο κατάστημα γιατί οι περισσότεροι δίνουν έναν χρόνο εγγύησης (παράνομο μεν αλλά άμα μπλέξεις ........) Επεξ/σία 27 Νοεμβρίου 2020 από xristos_2011
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα