mindreader Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2020 Κατα καιρους με απασχολουν διαφορα θεματα, για χειρισμο mails εντος του yahoo. Ξεκινω αυτο το θεμα, για να δουμε μηπως καποιος τα εχει αντιμετωπισει και ξερω πως γινονται. Αυτες τις μερες, προσπαθω, να βρω ενα τροπο να εντοπισω/βρω, ποια mails εστειλα εγω, σε εναν συγκεκριμενο παραληπτη, απο ενα πληθος emails τοσο στο inbox οσο και σε αλλους φακελους. Υπαρχει τροπος να βρεθουν ολα αυτα τα συγκεκριμενα emails;
asmilon Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2020 Ειναι απλο αναζητησε με τον ορο "to:" και το ονομα ή email αυτου που ψαχνεις πχ to:mindreader και θα βρεις αυτο που ψαχνεις. 1
cthulhucarbide Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2023 Ψάχνω ένα email που υποτίθεται ότι μου είχαν στείλει αλλά δεν το βρίσκω. Μπήκα να κοιτάξω στα ανεπιθύμητα αλλά βλέπω μόνο τρία mails από τις τελευταίες 15 μέρες περίπου. Πιο πριν δεν υπάρχει τίποτα. Υπάρχει μήπως ρύθμιση το Yahoo να σβήνει τα ανεπιθύμητα μετά από κάποιες μέρες? Έψαξα λίγο αλλά δεν βλέπω κάτι. Αν υπάρχει να το βάλω να μην τα σβήνει γιατί μπορεί να χαθεί κάτι έτσι
Ukforthemoment Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2023 8 λεπτά πριν, cthulhucarbide είπε Ψάχνω ένα email που υποτίθεται ότι μου είχαν στείλει αλλά δεν το βρίσκω. Μπήκα να κοιτάξω στα ανεπιθύμητα αλλά βλέπω μόνο τρία mails από τις τελευταίες 15 μέρες περίπου. Πιο πριν δεν υπάρχει τίποτα. Υπάρχει μήπως ρύθμιση το Yahoo να σβήνει τα ανεπιθύμητα μετά από κάποιες μέρες? Έψαξα λίγο αλλά δεν βλέπω κάτι. Αν υπάρχει να το βάλω να μην τα σβήνει γιατί μπορεί να χαθεί κάτι έτσι https://help.yahoo.com/kb/SLN3518.html?guccounter=1 Are the Trash and Spam folders regularly emptied? Yes. By default, both the Trash and Spam folders empty automatically to keep your account tidy. You cannot change the Trash and Spam settings. Trash deletion frequency - Trash is deleted after 7 days. Spam deletion frequency - Spam is deleted after 30 days. 1
MV_B Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2023 Kαλησπερα και συγνωμη που χρησιμοποιω το topic για το δικο μου προβλημα.Δεν μπορω να δω ξαφνικα τα mail στο inbox για τους προηγουμενους μηνες του 2023.εχω της τελευταιας εβδομαδας και μετα με παει στο 2022.Αν παω να τα αναζητησω ,μου τα βγαζει κανονικα αναγνωσμενα στην ημερομηνια τους και στο φακελο εισερχομενα.Τι μπορει να εχει γινει?
cthulhucarbide Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2024 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2024 Η εφαρμογή του yahoo στο iphone μου πετάει που και που ειδοποίηση του στυλ "Δεν έχετε δει πρόσφατα τα email, μπείτε μην χάσετε χρόνο" ή κάπως έτσι, παρότι εγώ μπορεί να τα έχω διαβάσει όλα από τον υπολογιστή πριν μια ώρα. Επειδή αυτό το μήνυμα είναι παντελώς άχρηστο και δεν με ευχαριστεί το περίσσιο σπαμ, ξέρει κανείς αν υπάρχει δυνατότητα απενεργοποίησης αυτής της ειδοποίησης?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα