ΑΛΚΗΣ ΤΣΕΠΑΠΑΔΑΚΗΣ Δημοσ. 8 Μαΐου 2004 Δημοσ. 8 Μαΐου 2004 Εχω ΤΕΡΑΣΤΙΑ συλλογή MP3 με χιλιάδες ελληνικούς δίσκους (40 GB) από ΟΛΟΥΣ τους έλληνες καλλιτέχνες. Εχω όμως και κάποιες ελλείψεις σε κάποιους από αυτούς. Οποιος έχει λοιπόν δίσκους από : Ρακιτζή Κορκολή Δάντη Χαριτοδιπλομένο Τουρνά Μαντώ Καζούλη Going Through Αρβανίτη Εκείνος κ εκείνος Αδαμαντίδη ας μου στείλει PM να κανονίσουμε ανταλλαγές...Thanks.Αλκης. ΥΓ (Μόνο Αθήνα)
Cristina Δημοσ. 8 Μαΐου 2004 Δημοσ. 8 Μαΐου 2004 Υπάρχουν κανόνες που θα έπρεπε να τους διαβάζουμε όταν αποφασίζουμε να γίνουμε μέλη. 5. Οι συμμετέχοντες συμφωνούν να μην τοποθετούν δυσφημιστικό' date=' προσβλητικό ή οποιοδήποτε άλλο υλικό που μπορεί να παραβιάζει τους νόμους του Ελληνικού κράτους. Ιδίως απαγορεύεται αυστηρά: δ. μηνύματα, αγγελίες ή προσφορές για διάθεση απαγορευμένων από την ισχύουσα νομοθεσία αγαθών (περιλαμβάνονται αγγελίες για προϊόντα που θίγουν τους νόμους πνευματικής ιδιοκτησίας όπως ταινίες σε DiVX, DVD-R, VCD και ηχογραφημένες εκτελέσεις μουσικών έργων σε ψηφιακά αρχεία mp3, wma, wav κλπ.)[/quote'] Ελπίζω μια εβδομάδα να μην σου φανεί αιώνας... Τα λέμε σε 7 μέρες...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.