Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλημέρα,

είμαι στην Forthnet-Nova με vdsl 50..Πήρα καινούριο ασύρματο κινητό, το Gigaset C530..Το πρόβλημα είναι ότι δεν μου κάνει πάντα αναγνώριση κλήσης..Δοκίμασα να βγάλω το φίλτρο απο τον σταθμό βάσης και έχει αναγνώριση κανονικά..Ξαναέβαλα το φίλτρο και πάλι τα ίδια, δεν υπάρχει αναγνώριση...Φυσικά το φίλτρο δεν μπορεί να βγεί μόνιμα, γιατί υπάρχει πρόβλημα στην σύνδεση..

Τι μπορώ να κάνω ;; Το ρούτερ μου είναι το ZTE H288A

Επεξ/σία από giorgos_76
Δημοσ.
On 11/11/2020 at 23:16, giorgos_76 said:

Καλημέρα,

είμαι στην Forthnet-Nova με vdsl 50..Πήρα καινούριο ασύρματο κινητό, το Gigaset C530..Το πρόβλημα είναι ότι δεν μου κάνει πάντα αναγνώριση κλήσης..Δοκίμασα να βγάλω το φίλτρο απο τον σταθμό βάσης και έχει αναγνώριση κανονικά..Ξαναέβαλα το φίλτρο και πάλι τα ίδια, δεν υπάρχει αναγνώριση...Φυσικά το φίλτρο δεν μπορεί να βγεί μόνιμα, γιατί υπάρχει πρόβλημα στην σύνδεση..

Τι μπορώ να κάνω ;; Το ρούτερ μου είναι το ZTE H288A

α.δοκιμη με αλλο φιλτρο ή σπλιτερ.τηλεφωνο forthnet να δοκιμασουν αλλα profiles

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

ίδια χρήση δεν κάνει με το φίλτρο adsl ;;

δοκίμασα με 2 διαφορετικά φίλτρα αλλά το ίδιο μου κάνει..Πήρα στην Nova, μου καθάρισε την γραμμή, αλλά δεν είχε αποτέλεσμα..

Στο άλλο πάντως το τηλέφωνο που έχω σε άλλη πρίζα και που δεν είναι ασύρματο, έχει κανονικά αναγνώριση πάντα.

Επεξ/σία από giorgos_76
  • 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.
On 14/11/2020 at 23:14, giorgos_76 said:

ίδια χρήση δεν κάνει με το φίλτρο adsl ;;

δοκίμασα με 2 διαφορετικά φίλτρα αλλά το ίδιο μου κάνει..Πήρα στην Nova, μου καθάρισε την γραμμή, αλλά δεν είχε αποτέλεσμα..

Στο άλλο πάντως το τηλέφωνο που έχω σε άλλη πρίζα και που δεν είναι ασύρματο, έχει κανονικά αναγνώριση πάντα.

ναι adsl/vdsl φιλτρο is the same σχεδον.απλα πολλες φορες μπορει να φτιαξει με αλλο φιλτρο η splitter.αλλη εταιρεια δηλαδη.

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.
On 11/12/2020 at 19:19, giorgos_76 said:

ξέρετε ποιά είναι η αντιπροσωπία της Gigaset να τους πάρω ένα τηλέφωνο ;;

αμα δεν παιξει ισως χρειαστει η forthnet να κανει καποια αλλαγη από την πλευρα του dslam αν μιλαμε για ιδιοκτητο δικτυο.

η siemens δεν θα κανει κατι παραπανω.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...