bloodraven Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2020 Τα παρακάτω πακέτα τα έψαχνα αρκετό καιρό σε καλή τιμή: Η Ashampoo δίνει το PDF Pro 2 στα 11€. (Μόνο για σήμερα ) https://shop.ashampoo.com/10/purl-1964?x-source=web Το Luminar 4 μαζί με το Aurora HDR 21,31€ στο Humble Bundle https://www.humblebundle.com/software/aipowered-photo-editor-with-luminar-4-software 1 7
newtech Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2020 1 ώρα πριν, bloodraven είπε Τα παρακάτω πακέτα τα έψαχνα αρκετό καιρό σε καλή τιμή: Η Ashampoo δίνει το PDF Pro 2 στα 11€. (Μόνο για σήμερα ) https://shop.ashampoo.com/10/purl-1964?x-source=web Το Luminar 4 μαζί με το Aurora HDR 21,31€ στο Humble Bundle https://www.humblebundle.com/software/aipowered-photo-editor-with-luminar-4-software Καλα ειναι τα Luminar και το Aurora για εναν amateur photographer?
deenoo Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2020 μολις πηρα το PDF Pro 2, ηθελα απο καιρο ενα pdf editor και σε αυτη την τιμη αξιζει και με το παραπανω ευχαριστω πολυ!!!
eric_in Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) Αν ισχύει αυτό > https://www.ashampoo.com/el/eur/pin/0474/logismika-grafeioy/pdf-pro-2 τότε είναι για 3 υπολογιστές με μια ενιαία άδεια για home users. Προσοχή η αγορά απ το αρχικό link με τιμή 11 ευρώ που βγάζει και όχι 30 που φαίνεται εδώ. Ευχαριστώ. Επεξ/σία 12 Νοεμβρίου 2020 από eric_in
pikolini Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) Πολύ καλή προσφορά! Θα ήθελα να ρωτήσω αν μπορείς να κάνεις με το Ashampoo Pro2 convert από word σε pdf (και το ανάποδο) ή είναι αποκλειστικά για επεξεργασία; Ευχαριστώ. Επεξ/σία 12 Νοεμβρίου 2020 από pikolini
MauroPaltoudias Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) 6 ώρες πριν, pikolini είπε Πολύ καλή προσφορά! Θα ήθελα να ρωτήσω αν μπορείς να κάνεις με το Ashampoo Pro2 convert από word σε pdf (και το ανάποδο) ή είναι αποκλειστικά για επεξεργασία; Ευχαριστώ. Αυτό το κάνουν ήδη οι τελευταίες εκδόσεις του Word (αναφέρομαι σε αρχείο .doc που έχει μετατραπεί σε .pdf με κάποιο άλλο πρόγραμμα ή/και το word). Ποιός ο λόγος να το κάνει και ένας pdf editor ; Εννοώ δεν αποκτά κάποιο σοβαρό συγκριτικό πλεονέκτημα. Επεξ/σία 12 Νοεμβρίου 2020 από MauroPaltoudias 2
pikolini Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2020 15 ώρες πριν, MauroPaltoudias είπε Αυτό το κάνουν ήδη οι τελευταίες εκδόσεις του Word (αναφέρομαι σε αρχείο .doc που έχει μετατραπεί σε .pdf με κάποιο άλλο πρόγραμμα ή/και το word). Ποιός ο λόγος να το κάνει και ένας pdf editor ; Εννοώ δεν αποκτά κάποιο σοβαρό συγκριτικό πλεονέκτημα. Στον υπολογιστή που ήθελα να το εγκαταστήσω δεν έχω τελευταία έκδοση του Word και τις μετατροπές από αρχεία doc σε pdf τις έκανα online. Ενημερωτικά, επειδή το δοκίμασα, το πρόγραμμα κάνει convert από pdf σε word, αλλά όχι το αντίθετο. Ευχαριστώ για την απάντηση. 1
kkostas_agg Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2020 4 λεπτά πριν, pikolini είπε Στον υπολογιστή που ήθελα να το εγκαταστήσω δεν έχω τελευταία έκδοση του Word και τις μετατροπές από αρχεία doc σε pdf τις έκανα online. Ενημερωτικά, επειδή το δοκίμασα, το πρόγραμμα κάνει convert από pdf σε word, αλλά όχι το αντίθετο. Ευχαριστώ για την απάντηση. Το πρόγραμμα έχει ενσωματωμένο pdf printer, οπότε μπορείς από το word ή αλλού να εκτυπώσεις ένα αρχείο σε pdf. 1 1
MauroPaltoudias Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, pikolini είπε Στον υπολογιστή που ήθελα να το εγκαταστήσω δεν έχω τελευταία έκδοση του Word και τις μετατροπές από αρχεία doc σε pdf τις έκανα online. Ενημερωτικά, επειδή το δοκίμασα, το πρόγραμμα κάνει convert από pdf σε word, αλλά όχι το αντίθετο. Ευχαριστώ για την απάντηση. Να 'σαι καλά. Αυτό ακριβώς που αναφέρει ο @kkostas_agg ισχύει. Νομίζω κάπου στην εγκατάσταση σε ρωτάει αν θα εγκαταστήσει και τον virtual pdf printer driver (ή κάπως έτσι τέλος πάντων). Το αγόρασα χθες και μόλις το εγκατέστησα. Υ.Γ. Ενημερωτικά, η προσφορά είναι ακόμα σε ισχύ απ' ό,τι βλέπω. Επεξ/σία 13 Νοεμβρίου 2020 από MauroPaltoudias 1
vagman77 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2020 Μόλις το αγόρασα και εγώ το PDF Pro 2, thanks. Άλλαξα το currency σε δολάριο, με Revolut η χρέωση ήταν 9.32e. 1
vactirio Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2020 Τσιμπίσαμε και εμείς 12 άδειες για δουλειά. Το καλό με αυτή την εφαρμογή ειναι ότι σου επιτρέπει να φτιάχνεις δικά σου pdf με editable πεδία από τους χρήστες....
biovaggoulas Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2020 2 ώρες πριν, MauroPaltoudias είπε Υ.Γ. Ενημερωτικά, η προσφορά είναι ακόμα σε ισχύ απ' ό,τι βλέπω. Πάντως τώρα που μπήκα να πάρω μου λέει σε "άπταιστα" ελληνικά ότι τελείωσε και ισχύει για 24 ώρες....
fotiskam Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2020 Και εγώ βλέπω ότι έχει λήξει. Αν κάποιος αγόρασε παραπάνω άδειες που δεν θα τις χρειαστεί ας μου στείλει.
MauroPaltoudias Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2020 Και εγώ βλέπω ότι έχει λήξει. Ποιός άλλος το βλέπει;
christos4 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2020 Ήταν μόνο για 11.11 (singles day) και για 24 ώρες
Προτεινόμενες αναρτήσεις