SeQuel Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2020 Καλησπέρα στην ομάδα. Έχω στα χέρια μου ένα xiaomi mi 9 (64GB) το οποίο απο εχτές κάνει το εξής: την ώρα που είμαι σε κλήση και μιλάω, ανοίγει το φλας απο μόνο του (!). Επίσης κατα την διάρκεια της κλήσης κάνω αρκετά παράσιτα σε κάποιες στιγμές (βάση του συνομιλητή) αλλά δεν είμαι σίγουρος αν τα δύο αυτά συσχετίζονται. Καμία ιδέα? Ευχαριστώ εκ των προτέρων!
ekkli Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2020 Μήπως ανοίγεις εσύ τον φακό κατά λάθος, γιατί δεν δουλεύει σωστά ο αισθητήρας εγγύτητας και σου κρατάει ενεργή την οθόνη; Πρόκειται για πάρα πολύ συνηθισμένο θέμα στα Xiaomi και συμβαίνει πολύ εύκολα. Και αυτό και να αρχίσει να καταγράφει κλήσεις και πολλά άλλα...
SeQuel Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2020 καλησπέρα Ekkli και ευχαριστώ για το σχόλιο σου. Είμαι αρκετά σίγουρος οτι δεν κάνω τίποτα απο μόνος μου μιας και το συγκεκριμένο περιστατικό έχει επαναληφθεί αρκετές φορές έχοντας την συσκευή στο τραπέζι. Κάτι που δεν ανέφερα παραπάνω είναι οτι το συγκεριμένο θέμα συμβαίνει ΜΟΝΟ οταν έχω τα hands-free. Μετά απο αρκετή ωρα συνομιλίας χωρίς αυτά επιβεβαιώνω πως δεν συμβαίνει τίποτα απο τα παραπάνω. Να σημείωσω επίσης οτι χρησιμοποιώ ενσύρματα ακουστικα μέσω του adaptor που κουμπώνει στην θυρα φόρτισης (Μιας και jack 3.5 δεν ύπαρχει). Καμία ίδεα Xiaomi geeks?🤔🤔
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα