Bitbit Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2020 τι έγινε ρε παιδιά; Μπήκα να κοιτάξω για λάπτοπ για λογαριασμό φίλου (για τα παιδιά του) και βλέπω οι τιμές πήραν την ανηφόρα και μικρό απόθεμα σε πολλά καταστήματα. Εκεί που έβρισκες λαπτοπ με ~300€ , τώρα θέλει 400+. Είχα σκοπό να του βρω κανένα με 350€ για απλές χρήσεις αλλά δεν υπάρχει κάτι (θέλω και το λειτουργικό μέσα) αλλά αναγκαστικά πάμε στα 450€+. Αν έχεις κανείς καμία πρόταση ας τη ρίξει, αλλιώς θα πάρω το HP 255 G7 στα 470€
Cell_7 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2020 Ζήτηση/Αγορά, είναι απλό. Λόγο της πανδημίας πολλοί περισσότεροι από πριν αγόρασαν λάπτοπ, που να δεις στις webcam τι γίνεται.
Τέρης Α. Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2020 11 λεπτά πριν, Cell_7 είπε που να δεις στις webcam τι γίνεται. Μέχρι στιγμής είναι καλά. Τη περασμένη φορά η πιο φθηνή κάμερα της πλάκας ξεκινούσε από 45ε και αυτή που τώρα κοστίζει 50 τότε είχε 170.
andreas1gr Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2020 26 λεπτά πριν, Bitbit είπε τι έγινε ρε παιδιά; Μπήκα να κοιτάξω για λάπτοπ για λογαριασμό φίλου (για τα παιδιά του) και βλέπω οι τιμές πήραν την ανηφόρα και μικρό απόθεμα σε πολλά καταστήματα. Εκεί που έβρισκες λαπτοπ με ~300€ , τώρα θέλει 400+. Είχα σκοπό να του βρω κανένα με 350€ για απλές χρήσεις αλλά δεν υπάρχει κάτι (θέλω και το λειτουργικό μέσα) αλλά αναγκαστικά πάμε στα 450€+. Αν έχεις κανείς καμία πρόταση ας τη ρίξει, αλλιώς θα πάρω το HP 255 G7 στα 470€ Με μια λέξη....τηλεκπαίδευση...
TheDevilMayCare Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2020 Κι οχι προ κορωνο μονο -> 4 χρονια πριν σε φυλλαδιο του "Γερμανου" (ενημερωτικο, οχι προσφορικο!) λαπτοπς με δυο καρτες γραφικων ξεκινουσαν απο 449 ευρα, πλεον ομως εχει πεσει περονοσπορος 😝
Τέρης Α. Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2020 19 λεπτά πριν, andreas1gr είπε τηλεκπαίδευση Spoiler Ευτυχώς η σχολή μας μισή ώρα μετά το γύρισε στο ZOOM.
TheDevilMayCare Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2020 45 λεπτά πριν, Bitbit είπε τι έγινε ρε παιδιά; Μπήκα να κοιτάξω για λάπτοπ για λογαριασμό φίλου (για τα παιδιά του) και βλέπω οι τιμές πήραν την ανηφόρα και μικρό απόθεμα σε πολλά καταστήματα. Εκεί που έβρισκες λαπτοπ με ~300€ , τώρα θέλει 400+. Είχα σκοπό να του βρω κανένα με 350€ για απλές χρήσεις αλλά δεν υπάρχει κάτι (θέλω και το λειτουργικό μέσα) αλλά αναγκαστικά πάμε στα 450€+. Αν έχεις κανείς καμία πρόταση ας τη ρίξει, αλλιώς θα πάρω το HP 255 G7 στα 470€ https://www.alternate.de/HP/15s-eq1203ng-Notebook/html/product/1641845 https://www.notebookcheck.net/AMD-Athlon-Gold-3150U-Laptop-Processor.449452.0.html
Bitbit Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2020 καλό. αν ήταν για μένα δε θα έλεγα όχι. Δυστυχώς όμως το θέλω για άλλον ο οποίος είναι άσχετος με αυτά και δε θέλω να αναλαμβάνω ευθύνες με αγορές από το εξωτερικό και γενικά ό,τι μπορεί να τύχει (πχ εγγύηση). Οπότε αναγκαστικά η αγορά από ελλάδα. θα πάω για μια έκδοση του HP 255 G7 (4G RAM) με λειτουργικό στα 470€ που ανέφερα
SeNNinhA Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2020 Στις 11/11/2020 στις 10:51 ΜΜ, Bitbit είπε καλό. αν ήταν για μένα δε θα έλεγα όχι. Δυστυχώς όμως το θέλω για άλλον ο οποίος είναι άσχετος με αυτά και δε θέλω να αναλαμβάνω ευθύνες με αγορές από το εξωτερικό και γενικά ό,τι μπορεί να τύχει (πχ εγγύηση). Οπότε αναγκαστικά η αγορά από ελλάδα. θα πάω για μια έκδοση του HP 255 G7 (4G RAM) με λειτουργικό στα 470€ που ανέφερα Μην πάρεις ευθύνη να προτεινεις οτιδήποτε με 4gb μνήμη. Θα σε βρίζει και καλά θα κάνει. Το μηχάνημα ανεξάρτητα από τον επεξεργαστή απλά θα σέρνεται. 2
andreas1gr Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2020 4 ώρες πριν, SeNNinhA είπε Μην πάρεις ευθύνη να προτεινεις οτιδήποτε με 4gb μνήμη. Θα σε βρίζει και καλά θα κάνει. Το μηχάνημα ανεξάρτητα από τον επεξεργαστή απλά θα σέρνεται. Νομίζεις... Αγόρασα για συγγενή για σερφαρισμα ένα ideapad 3 15 με ryzen 3000 και 4gb ram 256gb nvme και ενώ ήμουν έτοιμος να αγοράσω αλλα 4gb για να τα προσθέσω, είδα με έκπληξη ότι το μηχάνημα είναι απίστευτα γρήγορο... Αν δεν ήξερα ότι είχε μόνο 4gb δεν θα το καταλάβαινα... Σε Firefox άνοιξα 15 καρτέλες και ήταν μια χαρά...
V.I.Smirnov Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) Δεν το σκέφτεσαι σωστά. Τα Windows τρέχουν και με 1 GB αλλά το μηχάνημα δεν είναι χρηστικό. Αν επιχειρήσεις να κάνεις κάτι απαιτητικότερο η έλλειψη μνήμης θα φανεί. Δεν είναι χαζοί αυτοί που βάζουν περισσότερη, ακόμη και για απλή δουλειά γραφείου. Όταν παίρνεις έναν υπολογιστή επιδιώκεις να είναι και future proof. Αλλιώς, θα κάνεις τώρα τη δουλειά σου στο περίπου και σύντομα θα αναγκαστείς να πας σε αναβάθμιση ή να τον πετάξεις.... - Επεξ/σία 14 Νοεμβρίου 2020 από V.I.Smirnov
dskoul Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) 3 ώρες πριν, andreas1gr είπε Νομίζεις... 20 λεπτά πριν, V.I.Smirnov είπε Αν επιχειρήσεις να κάνεις κάτι απαιτητικότερο η έλλειψη μνήμης θα φανεί. Δεν είναι χαζοί αυτοί που βάζουν περισσότερη, ακόμη και για απλή δουλειά γραφείου. Όταν παίρνεις έναν υπολογιστή επιδιώκεις να είναι και future proof. Αλλιώς, θα κάνεις τώρα τη δουλειά σου στο περίπου και σύντομα θα αναγκαστείς να πας σε αναβάθμιση ή να τον πετάξεις.... και οι δυο εχετε "εν μερει" δικιο .... Στην παρακατω εικονα ολη η αληθεια ... (11 tabs, task manager, snip tool) 6.4Gb !!! σαφως και θα παιξει μια χαρα και με 4gb ... ειδικα αν μιλαμε για browsing κανα video youtube κτλ ... μην γελιομαστε παντως ... το 90% του κοσμου αυτα κανει .... αντε και κανα word ... οποτε για το 90% του κοσμου θα παιξει μια χαρα με μονη εξαιρεση αν στο background τρεξει κανα windows update ή κανενα antivirus. Απο εκει και περα αν καποιος αγορασει το 2020 υπολογιστη και θελει να τον χρησιμοποιησει για τα επομενα 2-3 χρονια .... οπωσδηποτε 8GB .... Επεξ/σία 14 Νοεμβρίου 2020 από dskoul 1
V.I.Smirnov Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) Tα 8GB είναι πλέον το ελάχιστο κατώφλι για να έχεις ένα αρκούντως λειτουργικό μηχάνημα καθημερινής χρήσης. Όποιος βάζει 4 GB θα το μετανιώσει σύντομα. Εν προκειμένω, επειδή πρόκειται για nvme, είναι πιθανόν την έλλειψη μνήμης να την καλύψει ο δίσκος (με virtual memory), ΑΛΛΑ δεν μπορεί να βασίζεσαι σε αυτόν. Ο δίσκος, όσο γοργός κι αν είναι, δεν είναι ram και δεν μπορεί να χρησιμοποιείται αντί αυτής, θα φθαρεί πολύ γρήγορα. - Επεξ/σία 14 Νοεμβρίου 2020 από V.I.Smirnov
dskoul Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2020 1 ώρα πριν, V.I.Smirnov είπε Εν προκειμένω, επειδή πρόκειται για nvme, είναι πιθανόν την έλλειψη μνήμης να την καλύψει ο δίσκος (με virtual memory), ..... Οπως τα γραφεις ειναι ... απλα το μηχανημα μπορει να δουλεψει και ετσι ... αποδοτικα ? σιγουρα οχι ... προσωπικα δεν θα προτεινα σε κανεναν λιγοτερο απο 8gb μνημη ... αλλα απο την αλλη, εδω που εχουν φτασει οι τιμες, και με τα δεδομενα οπως διαμορφωνονται (δες τηλεεκπαιδευση κτλ κτλ) καταλαβαινω τους λογους που καποιος θα αγορασει laptop με 4gb μνημη.
jimfokas Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) Στις 11/11/2020 στις 7:19 ΜΜ, Bitbit είπε τι έγινε ρε παιδιά; Μπήκα να κοιτάξω για λάπτοπ για λογαριασμό φίλου (για τα παιδιά του) και βλέπω οι τιμές πήραν την ανηφόρα και μικρό απόθεμα σε πολλά καταστήματα. Εκεί που έβρισκες λαπτοπ με ~300€ , τώρα θέλει 400+. Είχα σκοπό να του βρω κανένα με 350€ για απλές χρήσεις αλλά δεν υπάρχει κάτι (θέλω και το λειτουργικό μέσα) αλλά αναγκαστικά πάμε στα 450€+. Αν έχεις κανείς καμία πρόταση ας τη ρίξει, αλλιώς θα πάρω το HP 255 G7 στα 470€ Για σας έχω ένα λαπτοπ hp i3 cpu 2.00ghz 6GB ram 2GB gpu στα 350 ευρώ είναι άριστα λειτουργικό και το δίνω επιδει έχω και δεύτερο λαπτοπ απλά λειτουργεί μόνο με το καλώδιο φορτίσεις άμα σας ενδιαφέρει το τηλ μου είναι 6976854621 σας στο στέλνω με courier αντικαταβολή αν συμφωνητε με εγκατεστημένα ταwindows 10home ελληνικά μέσα θα μείνετε ευχαριστημένος από το μηχανημα Επεξ/σία 14 Νοεμβρίου 2020 από jimfokas
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα