d_gkal Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2020 Η tv διαθέτει 3 hdmi. (To ενα απο αυτά arc) Διαθετω 4 συσκευές που θέλω να τις συνδεσω με hdmi 1. Soundbar(θελω με arc για να λειτουργει η αυξομείωση ήχου απ το control της tv) 2. Αποκωδικοποιητής nova 3. Xbox one x 4. Xbox 360 Ακούω προτάσεις αν μπορεί να γίνει κάτι... Προς το παρών έχω εκτός την Soundbar (καιρό τώρα αλλά θέλω να την χρησιμοποιώ) (Μια λυση είναι να αλλαζω τα καλώδια των xbox κάθε φορα)
Grim Ripper Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2020 Πάρε ένα hdmi switch και τελείωσες. Δες κάποιο με τηλεκοντρόλ ώστε να επιλέγεις οποία είσοδο θες. Προφανώς δεν θα βάλεις την ηχόμπαρα εκεί. 1
d3v4st4tor Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2020 https://www.skroutz.gr/s/14848612/Powertech-Premium-Quality-HDMI-1-4-Switch-4x-input-EU-Power-adapter.html 1
d_gkal Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2020 3 hours ago, Grim Ripper said: Πάρε ένα hdmi switch και τελείωσες. Δες κάποιο με τηλεκοντρόλ ώστε να επιλέγεις οποία είσοδο θες. Προφανώς δεν θα βάλεις την ηχόμπαρα εκεί. Εδώ που τα λέμε έχω ενα κινεζικό. Θα το δοκιμασω. Ελπίζω να δουλέψει. Αλλιως θα πάρω νεο. 1
graphist83 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2020 H συνδεεις την ηχομπαρα με οπτικη ινα. Θα εχεις ελεγχο απο το κοντρολ κανονικα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα