BrocasHelm Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2020 Μέρα που είναι (11/11), και αφού γενικά ψάχνω για ένα καταγραφικό δικτύου και κάμερες για εξοχικό, είπα να το ψάξω αν συμφέρει να χτυπήσω κάτι σήμερα (ή έστω να το έχω κατά νου για black friday/cyber monday). Κοιτώντας σε διάφορα κινεζοsites βλέπω πολλές επιλογές, και έχω ψιλοπελαγώσει, οπότε θέλω συμβουλή από όσους έχουν ασχοληθεί. Καταρχάς κοιτάμε για τελείως budget καταστάσεις, και κοιτάω κυρίως για ασύρματες κάμερες για να γλυτώσω τα καλώδια (αφού όχι μόνο θα μπουν γύρω από το σπίτι, αλλά ιδεατά και πιο απομακρυσμένα πχ στην αποθήκη). Συνολικά το οικόπεδο είναι στα 4+ στρέμματα, οπότε μιλάμε για μεγάλες αποστάσεις που πρέπει να καλύψει. Στα βασικά χαρακτηριστικά φαντάζομαι είναι να υποστηρίζει H265 συμπίεση, για να μην τιγκάρει γρήγορα ο δίσκος. Ή μπορεί να με καλύψει και με H264 με ότι υποχωρήσεις κάνω στον αποθηκευτικό χώρο; Ρωτάω γιατί παίζουν φτηνά πακετάκια digoo πχ τέτοια. Επίσης για επεκτασιμότητα να φανταστώ καλό είναι να υποστηρίζει ONVIF για να μπορώ να προσθέσω και κάμερες από άλλο κατασκευαστή στο μέλλον. Ιδεατά θα ήθελα να βρω ένα πακέτο οχτακάναλο καταγραφικό με 4 κάμερες, ώστε να μπορώ να προσθέσω στο μέλλον επιπλέον κάμερες 3ου κατασκευαστή, καθώς θα ήθελα να μπουν κάμερες και πιο απομακρυσμένα σε σημεία χωρίς πρόσβαση ούτε καν ρεύματος (κοιτάω για κάμερες με solar panel για τροφοδοσία, γι'αυτό και θέλω ασύρματα να γίνεται η δουλειά καθώς ένα access point αν χρειαστεί το βγάζω). Στα 2 megapixel (full HD) είμαι καλυμμένος, ή πρέπει να δω για καλύτερες; Ή μήπως λόγω ασύρματης σύνδεσης δεν θα έχει νόημα για κάτι άλλο και αυτά είναι μόνο για ενσύρματες; Έχω ξεχάσει κάποιο άλλο σημαντικό χαρακτηριστικό; Οποιαδήποτε συμβουλή καλοδεχούμενη. ΥΓ: Στο (πολύ) μέλλον ίσως παίξει home assistant server εκεί, οπότε πιθανή συνδεσιμότητα θα ήταν σίγουρα καλοδεχούμενη. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panosk1 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2020 Μπορείς να παίξεις με απλές wifi cameras χωρις καταγραφικό, οι περισσότερες έχουν θύρα για sd κάρτα και καταγραφουν 24/7 ,μόλις γεμίσει η κάρτα ξεκινάνε από την αρχή, περίπου με μια 64gb έχεις μια βδομάδα καταγραφή και μπορείς να τις ελέγχεις και να περνεις alert μέσα από την εφαρμογη τους. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα