mphxths Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2021 @μπουρτζοβλαχος H φαση με τα modules στο λινουξ , πρεπει να τελειωνει καποια στιγμη. Μια ο nvidia driver , μια το virtualbox , μια δεν ξερωγω τι...κατανταει αηδια. Στα windows γιατι (πλεον) ο driver της nvidia περναει on-the-fly ? Φλασαρει η οθονη για 1 sec και ετοιμος ο νεος driver ..σε λειτουργια. Πιο εξυπνοι ειναι εκει στα windows ? Mονο φρουφρου και αρωματα βλεπω στο λινουξ , ποσο ψαγμενοι οι χρηστες , ποσα εργαλεια , ποσες γλωσσες προγραμματισμου , ποσα παπαριλικια και βασικες λειτουργιες ακομα χωλαινουν..εν ετει 2021...
μπουρτζοβλαχος Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2021 (επεξεργασμένο) 10 λεπτά πριν, mphxths είπε @μπουρτζοβλαχος H φαση με τα modules στο λινουξ , πρεπει να τελειωνει καποια στιγμη. Μια ο nvidia driver Στο δεβιαν μη σταθερο μια χαρα παιζει χωρις μοδουλες , τωρα τι να πω καθε διανομη της πιτσας του χαβα Επεξ/σία 26 Φεβρουαρίου 2021 από μπουρτζοβλαχος
jemadux Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2021 (επεξεργασμένο) Στις 11/11/2020 στις 4:35 ΜΜ, mphxths είπε Ο,τι λεει ο τιτλος. Εγω εγραψα κατι σχετικο εδω.Για να μην πλατιασουμε εκει με τον @jim_p ανοιγω αυτο το θεμα , να πλατιασουμε οσο θελουμε εδω Τι προτιματε και γιατι ? Rolling ? semi rolling ? bleeding edge ? Rolling με καθυστερησεις στυλ manjaro ? point releases ? lts ? non-lts ? συνδυασμος αυτων ? Ποιο ειναι το σκεπτικο σας δηλ ? Η φιλοσοφια σας ? Τι αναζητατε απο την διανομη της καρδιας σας σε αυτον τον τομεα ? γενικά προτιμώ rolling διανομή .. προτιμω το arch επειδή θέλω να εχω μια διανομή και όποτε θέλω ..συνηθως θα την αναβαθμίσω οταν βγει καινουργια εκδοση του πυρήνα ή του browser που χρησιμοποιώ Επεξ/σία 28 Φεβρουαρίου 2021 από jemadux 1
jemadux Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2021 2 ώρες πριν, becoming_I είπε Ρε @jemadux infinite loop έπαθες; οχι απλα το πατησα πολλες φορες και εγινε ετσι !! χαχα
jim_p Δημοσ. 1 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2021 Νεα ανακοινωση του mint για τα updates. Πλεον ο update manager θα σπαμμαρει το χρηστη για να τα κανει! https://www.phoronix.com/scan.php?page=news_item&px=Linux-Mint-Feb-2021 Και επικο σχολιο στο φορουμ του phoronix https://www.phoronix.com/forums/forum/phoronix/latest-phoronix-articles/1241664-linux-mint-s-update-manager-to-encourage-users-to-apply-security-updates?p=1241678#post1241678
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα