Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

@μπουρτζοβλαχος 
H φαση με τα modules στο λινουξ , πρεπει να τελειωνει καποια στιγμη. Μια ο nvidia driver , μια το virtualbox , μια δεν ξερωγω τι...κατανταει αηδια.
Στα windows γιατι (πλεον) ο driver της nvidia περναει on-the-fly ? Φλασαρει η οθονη για 1 sec και ετοιμος ο νεος driver ..σε λειτουργια. Πιο εξυπνοι ειναι εκει στα windows ?
Mονο φρουφρου και αρωματα βλεπω στο λινουξ , ποσο ψαγμενοι οι χρηστες , ποσα εργαλεια , ποσες γλωσσες προγραμματισμου , ποσα παπαριλικια και βασικες λειτουργιες ακομα χωλαινουν..εν ετει 2021...

• Απαντ. 35
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
10 λεπτά πριν, mphxths είπε

@μπουρτζοβλαχος 
H φαση με τα modules στο λινουξ , πρεπει να τελειωνει καποια στιγμη. Μια ο nvidia driver 

Στο δεβιαν μη σταθερο  μια χαρα παιζει χωρις μοδουλες :P , τωρα τι να πω καθε διανομη της πιτσας του χαβα

Επεξ/σία από μπουρτζοβλαχος
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 11/11/2020 στις 4:35 ΜΜ, mphxths είπε

Ο,τι λεει ο τιτλος.
Εγω εγραψα κατι σχετικο εδω.Για να μην πλατιασουμε εκει με τον @jim_p ανοιγω αυτο το θεμα , να πλατιασουμε οσο θελουμε εδω :)
Τι προτιματε και γιατι ? Rolling ? semi rolling ? bleeding edge ? Rolling με καθυστερησεις στυλ manjaro ? point releases ? lts ? non-lts ? συνδυασμος αυτων ? Ποιο ειναι το σκεπτικο σας δηλ ? Η φιλοσοφια σας ? Τι αναζητατε απο την διανομη της καρδιας σας σε αυτον τον τομεα ?

γενικά προτιμώ rolling διανομή .. προτιμω το arch επειδή θέλω να εχω μια διανομή και όποτε θέλω ..συνηθως θα την 
αναβαθμίσω οταν βγει καινουργια εκδοση του πυρήνα ή του browser που χρησιμοποιώ 

Επεξ/σία από jemadux
  • Like 1
Δημοσ.

Νεα ανακοινωση του mint για τα updates. Πλεον ο update manager θα σπαμμαρει το χρηστη για να τα κανει!
https://www.phoronix.com/scan.php?page=news_item&px=Linux-Mint-Feb-2021

Και επικο σχολιο στο φορουμ του phoronix
https://www.phoronix.com/forums/forum/phoronix/latest-phoronix-articles/1241664-linux-mint-s-update-manager-to-encourage-users-to-apply-security-updates?p=1241678#post1241678

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...