jontho Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) Χαίρετε. Πρόκειται να αναβαθμιστούν 5 PCs σε γραφείο. Η αναβάθμιση περιλαμβάνει μητρική, επεξεργαστή, SSDs και λειτουργικό. Αυτή τη στιγμή τρέχουν τα 7αρια. Το πρόβλημά μου είναι ότι δεν έχω βγάλει άκρη με το θέμα των αδειών Windows 10 Pro για επιχείρηση. Πρέπει να τις αγοράσω από τη Microsoft απευθείας ή από τον Κωτσόβολο, που τον συστήνει η ίδια η Microsoft; Επίσης, πώς μπορώ να κάνω setup ένα Microsoft work account όπου θα αποθηκευτούν τα licenses που θα αγοραστούν, ώστε στο μέλλον να μπορούν να μεταφερθούν σε νέο PC; Τέλος, μπορώ με μία συνδρομή στο Microsoft 365 να εγκαταστήσω τα προγράμματα του Office σε 5 υπολογιστές ταυτόχρονα; Ευχαριστώ για τη βοήθειά σας. Επεξ/σία 11 Νοεμβρίου 2020 από jontho
kormos Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2020 Στις 11/11/2020 στις 4:33 ΜΜ, jontho είπε Χαίρετε. Πρόκειται να αναβαθμιστούν 5 PCs σε γραφείο. Η αναβάθμιση περιλαμβάνει μητρική, επεξεργαστή, SSDs και λειτουργικό. Αυτή τη στιγμή τρέχουν τα 7αρια. Το πρόβλημά μου είναι ότι δεν έχω βγάλει άκρη με το θέμα των αδειών Windows 10 Pro για επιχείρηση. Πρέπει να τις αγοράσω από τη Microsoft απευθείας ή από τον Κωτσόβολο, που τον συστήνει η ίδια η Microsoft; Επίσης, πώς μπορώ να κάνω setup ένα Microsoft work account όπου θα αποθηκευτούν τα licenses που θα αγοραστούν, ώστε στο μέλλον να μπορούν να μεταφερθούν σε νέο PC; Τέλος, μπορώ με μία συνδρομή στο Microsoft 365 να εγκαταστήσω τα προγράμματα του Office σε 5 υπολογιστές ταυτόχρονα; Ευχαριστώ για τη βοήθειά σας. Θα πρότεινα από την επίσημη σελίδα της Microsoft. Να μεταφέρεις άδεια μπορείς μόνο αν κάνεις αγορά VL άδειες... Ναι, αλλά θα πρέπει να κοιτάξεις καλά τα πακέτα για επιχειρήσεις ώστε να καταλήξεις στο σωστό.
afm Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) Στις 11/11/2020 στις 4:33 ΜΜ, jontho είπε Χαίρετε. Πρόκειται να αναβαθμιστούν 5 PCs σε γραφείο. Η αναβάθμιση περιλαμβάνει μητρική, επεξεργαστή, SSDs και λειτουργικό. Αυτή τη στιγμή τρέχουν τα 7αρια. Το πρόβλημά μου είναι ότι δεν έχω βγάλει άκρη με το θέμα των αδειών Windows 10 Pro για επιχείρηση. Πρέπει να τις αγοράσω από τη Microsoft απευθείας ή από τον Κωτσόβολο, που τον συστήνει η ίδια η Microsoft; Επίσης, πώς μπορώ να κάνω setup ένα Microsoft work account όπου θα αποθηκευτούν τα licenses που θα αγοραστούν, ώστε στο μέλλον να μπορούν να μεταφερθούν σε νέο PC; Τέλος, μπορώ με μία συνδρομή στο Microsoft 365 να εγκαταστήσω τα προγράμματα του Office σε 5 υπολογιστές ταυτόχρονα; Ευχαριστώ για τη βοήθειά σας. Από την στιγμή που θα κάνεις αναβάθμιση σε μητρική, επεξεργαστή, SSDs και λειτουργικό μπορείς να πάρεις έτοιμες ή built-in συνθέσεις στις οποίες προσθέτεις και τα windows 10 αν δεν υπάρχουν. Αρκεί να αναφέρεται στα τιμολόγια αγοράς και το λειτουργικό. Αν θέλεις να πάρεις κομμάτια για να το συνθέσεις μόνος σου , τότε ότι σου λέει ο kormos. Σε έλεγχο πρόσφατα, βρέθηκαν 3 pcs με windows 10 με ψηφιακή άδεια η οποία προέρχονταν από αναβάθμιση από 7άρια. Μου ζήτησαν το τιμολόγιο για τα 7άρια. Ευτυχώς στα τιμολόγια αγοράς των pcs αναφερόταν και το λογισμικό, οπότε όλα καλά το δέχτηκαν. Βέβαια είναι με το παλιό hardware που δούλευε και με τα 7άρια. Επεξ/σία 14 Νοεμβρίου 2020 από afm
jontho Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2020 Στις 14/11/2020 στις 9:47 ΜΜ, kormos είπε Θα πρότεινα από την επίσημη σελίδα της Microsoft. Να μεταφέρεις άδεια μπορείς μόνο αν κάνεις αγορά VL άδειες... Ναι, αλλά θα πρέπει να κοιτάξεις καλά τα πακέτα για επιχειρήσεις ώστε να καταλήξεις στο σωστό. Δεν μπορώ να βρω κάπου παραπάνω πληροφορίες για VL άδειες, μήπως μπορείτε να με βοηθήσετε; Επίσης, τι πρόβλημα μπορεί να προκύψει αν αγοραστούν από τον Κωτσόβολο οι άδειες; Άλλωστε μέσω της σελίδας της Microsoft γίνεται να κοπεί τιμολόγιο; Στις 14/11/2020 στις 11:36 ΜΜ, afm είπε Από την στιγμή που θα κάνεις αναβάθμιση σε μητρική, επεξεργαστή, SSDs και λειτουργικό μπορείς να πάρεις έτοιμες ή built-in συνθέσεις στις οποίες προσθέτεις και τα windows 10 αν δεν υπάρχουν. Αρκεί να αναφέρεται στα τιμολόγια αγοράς και το λειτουργικό. Αν θέλεις να πάρεις κομμάτια για να το συνθέσεις μόνος σου , τότε ότι σου λέει ο kormos. Σε έλεγχο πρόσφατα, βρέθηκαν 3 pcs με windows 10 με ψηφιακή άδεια η οποία προέρχονταν από αναβάθμιση από 7άρια. Μου ζήτησαν το τιμολόγιο για τα 7άρια. Ευτυχώς στα τιμολόγια αγοράς των pcs αναφερόταν και το λογισμικό, οπότε όλα καλά το δέχτηκαν. Βέβαια είναι με το παλιό hardware που δούλευε και με τα 7άρια. Ευχαριστώ για την απάντηση.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα