Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
4 ώρες πριν, dikasths είπε

Κι εμένα ήταν κοντά να μου κάτσει η Έμιλυ Ρατακόφσκι αλλά ακυρώθηκε

Κλαίω!

1 ώρα πριν, Pokemon640 είπε

Sony Ericson P series (p800 πχ), Motorola Razr, η κάθε μια τότε είχε τρομερές ναυαρχίδες προ-Android εποχής. Ήμουν κάτοχος Razr V8 & V9. Τότε το διαφήμιζε ο μπέκαμ αν θυμάμαι καλά. Μετά είχα το Motorola Atrix με το dock του, ήταν φοβερή καινοτομία, κινητό με dock που το έκανες σαν φορητό υπολογιστή (εποχή 2010).

Παίζει να είναι η πρώτη φορά που διαβάζω τη φράση Android εποχή. 
η εποχή και η έννοια smartphone δημιουργήθηκε με το iPhone. 
troll mode off:

Πέρα από την πλάκα, όντως η εποχή 1998-2007 είχε εκπληκτικά κινητά, design, κλπ.

Τώρα black mirrors όλοι.

• Like 1
Δημοσ.

Οι νεώτεροι δεν θα καταλαβουν ποτέ οτι οταν έλεγες οτι θα αγοράσεις τηλέφωνο 90% θα ήταν Νοkia η htc για πιό ψαγμένους,τι να θυμηθούμε communicator?6600,7650,n80,90,,91,95 ?οι σειρες 40 ηταν παντα  για αυτούς που δεν τους ενοιαζε το smart της υπόθεσης

• Like 2
Δημοσ.
1 ώρα πριν, vabill είπε

Παίζει να είναι η πρώτη φορά που διαβάζω τη φράση Android εποχή. 
η εποχή και η έννοια smartphone δημιουργήθηκε με το iPhone.

Θα την κατοχυρώσω για να μη μου κλέψει άλλος το ιννοβείσο τότε!

Ναι το ξέρω ότι ο απόλυτος άλφα μείλ έχει Αίφον, όπως ο πρώην γκόμενος που είχα, αλλά τώρα συμβιβάζομαι με τον νίν που έχει και αυτός Pocophone 🦄

Δημοσ.
42 λεπτά πριν, Pokemon640 είπε

Θα την κατοχυρώσω για να μη μου κλέψει άλλος το ιννοβείσο τότε!

Ναι το ξέρω ότι ο απόλυτος άλφα μείλ έχει Αίφον, όπως ο πρώην γκόμενος που είχα, αλλά τώρα συμβιβάζομαι με τον νίν που έχει και αυτός Pocophone 🦄

Χ3 δύναμη. 
ΥΓ. Ελπίζω να μην σε διαβάζει γιατί άντε να εξηγείς ότι το «συμβιβάζομαι» ήταν ψιλοχιουμορακι

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Αντί να βγαλει αυτό το "σε σύγχυση κινητό" ας βγάλει καλύτερα ένα remake του Ν95 όπως ήταν τότε, με συρταρωτό πληκτρολόγιο, 3" οθόνη καλής ποιότητας, και μία κάμερα της προκοπής με καλό φλας (επιπέδου 2020 με φωτο και βιντεο άριστο τη μέρα και καλο σε χαμηλο φωτισμό ) και ραδιόφωνο με καλά στέρεο ηχεία και να υποστηρίζει κάρτες μνήμης.  Τώρα λογικά  λογισμικό KaiOS θα πρέπει να έχει και τιμή μέχρι 100-150€ Εγώ πιστεύω αυτή η συσκευή θα μπορούσε να πουλήσει καλύτερα σε όσους θέλουν ένα 2ο αξιόπιστο τηλέφωνο. Είναι κάνεις άλλος που θέλει τέτοια συσκευή ή μόνο εγώ βρε παιδιά ???

Ακούς HMD ΝΟΚΙΑ ή όπως θες να σε λέμε ???

Επεξ/σία από asterios210
  • Thanks 1
Δημοσ.

Η Νοκια είναι η μόνη εταιρία που έχει τόσα πολλά android one. Εχω ενα 5.3 και περιμενω να βγει το 6.3.  Τη συστήνω σε οσους καο οσες θελουν ενα κινητο .

Δημοσ.
20 λεπτά πριν, Lennox είπε

Η Νοκια είναι η μόνη εταιρία που έχει τόσα πολλά android one. Εχω ενα 5.3 και περιμενω να βγει το 6.3.  Τη συστήνω σε οσους καο οσες θελουν ενα κινητο .

Δυστυχώς κάπου έχασε το παιχνίδι με το Marketing κ δεν μπορεί να ακολουθήσει τη δημοτικότητα της Apple ή της Samsung. H ποιότητα των προϊόντων είναι κορυφαία.

Δημοσ.
14 ώρες πριν, Aggeluska είπε

Εγώ μια χαρά βρίσκω το Νοκια 8 που το πήρα το 2018 τον Νοέμβρη 199 ευρώ με snapdragon 835, 4GB RAM και 64GB ROM.

Ναι για τα 199 ευρώ μια χαρά. Όχι στα 600+ που ξεκίνησε.

Δημοσ.

Επανέρχομαι με δεύτερο σχόλιο από τον σταθερό υπολογιστή αυτή τη φορά. Τα μόνα android one του 2019 και 2020 για πώληση (έρευνα μέσω μηχανή αναζήτησης και σύγκρισης τιμών) είναι της ΝΟΚΙΑ. 

Το 5.3 κρατά τη τιμή του. Το πήρα στη σύζυγο (αυτή η φράση έχει γίνει κλισέ). Πέρα του ότι το συρταράκι του SIM ήταν εμφανώς τσαλακωμένο (προφανώς κατά την πρώτη τοποθέτηση από τον κατασκευαστή) δεν έχει κάποιο άλλο παράπονο. Πριν είχε το Ζ10 της Blackberry  που δεν έμπαινε πουθενά, άρα το 5.3 με εφαρμογές από το Google play  ήταν σαν την ανακάλυψη της Αμερικής. Μετά από επικοινωνίς με το σέρβις θα μου στείλουν άλλο συρταράκι σε εγγύηση αφού τους στείλω φωτό του ανταλλακτικού. 

Δημοσ.

Τα θετικά σχόλια που διάβασα παραπάνω για την ΝΟΚΙΑ την καθιστούν αυτοκαταστροφική μιας και όλα αυτά τα έσοδα δεν χρησιμοποιήθηκαν στην τεχνολογία και καινοτομία. Και ήρθαν εταιρίες απο το πουθενά και την προσπέρασαν με χαοτική διαφορά. Υπήρξα και εγώ πελάτης τους, είχα και το σούπερ Ν 95 .

Δημοσ.
14 λεπτά πριν, Homecinemakias είπε

Τα θετικά σχόλια που διάβασα παραπάνω για την ΝΟΚΙΑ την καθιστούν αυτοκαταστροφική μιας και όλα αυτά τα έσοδα δεν χρησιμοποιήθηκαν στην τεχνολογία και καινοτομία. Και ήρθαν εταιρίες απο το πουθενά και την προσπέρασαν με χαοτική διαφορά. Υπήρξα και εγώ πελάτης τους, είχα και το σούπερ Ν 95 .

Ένα πράγμα θα σου πω... Stephen Elop!!!

Δημοσ.
3 ώρες πριν, AtiX είπε

Ένα πράγμα θα σου πω... Stephen Elop!!!

Εμένα δεν μου το βγάζετε από το μυαλό ότι στόχος του ήταν να διαλύσει την ΝΟΚΙΑ... 

Δημοσ.

E71, E72, n95. Έρωτας το πρώτο και το τελευταίο που είχα: 8110 (το παλιό), n9 (the last unicorn) όπως ονομάστηκε. Όταν άνοιγες και εβλεπες το made in ήξερες γιατί πληρώνεις.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...