SeNNinhA Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2020 7 λεπτά πριν, weirdo είπε μου ζηταν να μου στείλουν αλλο μοντελο, συγκεκριμένα μου γραφουν : Dear customer, would you mind changing the black Ace earphone to Beat Earphone δεν μπορεσα να βρω ποιο μοντελο μου προτείνουν, ειναι αυτο; https://www.skroutz.gr/s/21420873/Tronsmart-Spunky-Beat-Μαύρο.html Το καλωδιακι φόρτισης της θήκης το βλεπω να κόβεται ευκολα πάντως και δεν αλλάζει κι ολας!
Ίων Δραγούμης Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) 23 ώρες πριν, stavag είπε Εγώ προτείνω sabbat e12 ultra Έχω και τα onyx και τα creative outlier αλλά τα sabbat είναι κορυφή ειδικά για μουσική Τώρα για ομιλία τα πράγματα με τα tws είναι δύσκολα λόγω απόστασης μικροφώνου. Εάν κάποιος θέλει για ομιλία καλύτερα να πάει σε λύση neckband, που έχουν καλύτερη απόδοση σε αυτό το τομεα Φίλε μου παρεμβαίνω με καλή διάθεση, διότι η υπόθεσή σου πως τα TWS δεν είναι για ομιλία είναι λάθος. Προσωπικά το έχω λύσει το θέμα "ομιλία" αν και δεν με έκαιγε καθόλου. Για την τέλεια ομιλία (να σε ακούνε τέλεια, πεντακάθαρα και ΔΥΝΑΤΑ σε περιβάλλον με ΠΟΛΥ θόρυβο και εσύ αντίστοιχα τον άλλο) πας ΤΥΦΛΑ στα freebuds 3!! Τελεία. Απλά στο γυμναστήριο,κάνοντας ραχιαίους (που κουνιόμουν ολόκληρος και λίιιγο απότομα) μου έπεσε το ένα ακουστικό από το αυτί. Δεν εφαρμόζουν τόσο καλά όσο τα in ear (εφαρμόζουν όμως ικανοποιητικά),αλλά είναι ΠΟΛΥ πιο ασφαλή γιατί ακούς τα ΠΑΝΤΑ γύρω σου όταν απλά τα έχεις ξεχασμένα στα αυτιά σου. Ποιότητα κατασκευής κτλ κορυφή και με ασύρματη φόρτιση και σημαντικό το ότι σταματάνε αυτόματα όταν τα βγάζεις από τα αυτιά σου. Αυτές οι λεπτομέριες κάνουν τον πρωταθλητή. Λυμένο είναι το θέμα, μη τυραννιέστε. Στα 80 που παίζουν τώρα είναι κλέψιμο. Επεξ/σία 16 Νοεμβρίου 2020 από Ίων Δραγούμης
thomason993 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2020 13 λεπτά πριν, weirdo είπε μου ζηταν να μου στείλουν αλλο μοντελο, συγκεκριμένα μου γραφουν : Dear customer, would you mind changing the black Ace earphone to Beat Earphone δεν μπορεσα να βρω ποιο μοντελο μου προτείνουν, ειναι αυτο; https://www.skroutz.gr/s/21420873/Tronsmart-Spunky-Beat-Μαύρο.html Το ίδιο μου έστειλαν κι εμένα. Τελικά θα μου στείλουν αυτό που παρήγγειλα αλλά σε άλλο χρώμα και με καθυστέρηση 2 βδομάδων.
stark Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2020 1 λεπτό πριν, Ίων Δραγούμης είπε Φίλε μου παρεμβαίνω με καλή διάθεση, διότι η υπόθεσή σου πως τα TWS δεν είναι για ομιλία είναι λάθος. Προσωπικά το έχω λύσει το θέμα "ομιλία" αν και δεν με έκαιγε καθόλου. Για την τέλεια ομιλία (να σε ακούνε τέλεια, πεντακάθαρα και ΔΥΝΑΤΑ σε περιβάλλον με ΠΟΛΥ θόρυβο και εσύ αντίστοιχα τον άλλο) πας ΤΥΦΛΑ στα freebuds 3!! Τελεία. Απλά στο γυμναστήριο,κάνοντας ραχιαίους (που κουνιόμουν ολόκληρος και λίιιγο απότομα) μου έπεσε το ένα αυτί. Δεν εφαρμόζουν τόσο καλά όσο τα in ear,αλλά είναι πιο ασφαλή γιατί ακούς τα ΠΑΝΤΑ γύρω σου όταν απλά τα έχεις ξεχασμένα στα αυτιά σου. Ποιότητα κατασκευής κτλ κορυφή και με ασύρματη φόρτιση και σημαντικό που σταματάνε αυτόματα όταν τα βγάζεις από τα αυτιά σου. Λυμένο είναι το θέμα,μη τυραννιέστε. Στα 80 που παίζουν τώρα είναι κλέψιμο. Κρίμα να μην τα έχουν βγάλει και σε in-ear έκδοση για μας με τα ...δύσκολα αυτια.
Ίων Δραγούμης Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2020 Μόλις τώρα, stark είπε Κρίμα να μην τα έχουν βγάλει και σε in-ear έκδοση για μας με τα ...δύσκολα αυτια. Πας ΤΥΦΛΑ στα freebuds pro. Τώρα αν η τιμή σε τσούζει (και δεν θα είσαι ο μόνος) απλά περιμένεις κάνα 9μηνο και τα χτυπάς. 1
gamerMisfitz1 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2020 Ειναι κανεις που τα εχει παραλαβει μεχρι στιγμης? Εριξα και εγω μια παραγγελια πριν κατι μερες ( τα ασπρα) και στο Orders ακομα γραφει Awaiting Shipment Will be shipped within: 2 days 18 hours 53 minutes CAINIAO WAREHOUSE EXPRESS SHIPPING Free Shipping Estimated Delivery Time:3-7 Days Will be shipped within (Business days)5 Day
coyote2 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2020 2 ώρες πριν, Ίων Δραγούμης είπε Φίλε μου παρεμβαίνω με καλή διάθεση, διότι η υπόθεσή σου πως τα TWS δεν είναι για ομιλία είναι λάθος. Προσωπικά το έχω λύσει το θέμα "ομιλία" αν και δεν με έκαιγε καθόλου. Για την τέλεια ομιλία (να σε ακούνε τέλεια, πεντακάθαρα και ΔΥΝΑΤΑ σε περιβάλλον με ΠΟΛΥ θόρυβο και εσύ αντίστοιχα τον άλλο) πας ΤΥΦΛΑ στα freebuds 3!! Τελεία. Απλά στο γυμναστήριο,κάνοντας ραχιαίους (που κουνιόμουν ολόκληρος και λίιιγο απότομα) μου έπεσε το ένα ακουστικό από το αυτί. Δεν εφαρμόζουν τόσο καλά όσο τα in ear (εφαρμόζουν όμως ικανοποιητικά),αλλά είναι ΠΟΛΥ πιο ασφαλή γιατί ακούς τα ΠΑΝΤΑ γύρω σου όταν απλά τα έχεις ξεχασμένα στα αυτιά σου. Ποιότητα κατασκευής κτλ κορυφή και με ασύρματη φόρτιση και σημαντικό το ότι σταματάνε αυτόματα όταν τα βγάζεις από τα αυτιά σου. Αυτές οι λεπτομέριες κάνουν τον πρωταθλητή. Λυμένο είναι το θέμα, μη τυραννιέστε. Στα 80 που παίζουν τώρα είναι κλέψιμο. Ακριβυναν ξαφνικα 1
ZaxasK Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2020 Και εμένα μου στείλανε το μύνημα για αλλαγή με τα άλλα ακουστικά.Δεν με βολεύουν τα in ear οπότε τους απάντησα αρνητικά για την αλλαγή.
gchris7 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2020 Αναφορά σε κείμενο Hi friend, the carrier cannot send the package to the island address. Even if the package is sent out, it will face the situation of being returned. Do you mind cancel the order choose “other reason”? it is will refund you sooner and more guarantee. Thanks for your kindly understanding. Ότι ναναι. Πρέπει να είχαν παρα πολλές παραγγελίες και δεν τους φτάνει το απόθεμα.
metalmike Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2020 Στις 15/11/2020 στις 1:12 ΜΜ, coyote2 είπε αυτά δεν έχουν καν διπλό μικρόφωνο.... γιατί να σε ακουν καλά? Ολοι οι σύγχρονοι κατασκευαστές έχουν από 2 ως 3 μικρόφωνα ανά ακουστικά Γιατί τα έχω και μιλάω από προσωπική εμπειρία. Σου κάνει αυτό; Επίσης μπορείς να διαβάσεις και πολλά reviews των συγκεκριμένων εδώ --> https://www.amazon.co.uk/Mpow-Headphones-Bluetooth-Waterproof-Earphones-Cool-Black/dp/B08DKZM85T?th=1 που επιβεβαιώνει την εμπειρία μου. Δεν είπα ότι είναι τα καλυτερα που υπάρχουν στην ομιλία αλλά προσωπικά με όσους έχω μιλήσει με αυτά δεν είχαν ποτέ θέμα στο να με ακούσουν ειτε σε εσωτερικό είτε σε εξωτερικό χώρο και μάλιστα τους ρώτησα επίτηδες για αυτό. Κάνενας δεν έκανε καποιο παραπονο για το πως με ακουει. Αυτα.
lionheart75 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2020 12 ώρες πριν, gamerMisfitz1 είπε Ειναι κανεις που τα εχει παραλαβει μεχρι στιγμης? Εριξα και εγω μια παραγγελια πριν κατι μερες ( τα ασπρα) και στο Orders ακομα γραφει Awaiting Shipment Will be shipped within: 2 days 18 hours 53 minutes CAINIAO WAREHOUSE EXPRESS SHIPPING Free Shipping Estimated Delivery Time:3-7 Days Will be shipped within (Business days)5 Day Τα δικά μου είναι καθ οδόν μέσω DHL. Ξεκίνησαν στις 12/11.
metalmike Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2020 15 ώρες πριν, SeNNinhA είπε Το καλωδιακι φόρτισης της θήκης το βλεπω να κόβεται ευκολα πάντως και δεν αλλάζει κι ολας! Επειδή έχω και τα Tronsmart Spunky Beat (έχω τρέλα με τα tws earbuds, έχω πάρει αρκετά μοντέλα) τα έχω και πέρα από τα touch controls που ειναι λιγο περιεργα και θελουν συνηθεια και μερικές φορές δε βολεύουν λογω μεγέθους του ακουστικού (είναι αρκετα μικρα), για την τιμή τους ειδικά είναι από τα καλύτερα tws earbuds οσον αφορά την ποιοτητα ηχου (έχουν πολύ καλό μπάσο αλλά και μεσαια και πρίμα, δεν ακούγονται μπουκωμένα οπως πολλα), την ένταση, την άνεση και τη διακριτικότητα στο αυτί. Και από μπαταρία κρατάνε γύρω στις 5 ώρες. Επειδη δεν είναι τύπου onyx ace και earpods στις κλησεις δεν ειναι και οτι καλυτερο, οποτε οποιος τα θελει κυριως για ομιλια καλυτερα να κοιτάξει αλλού. Btw το καλωδιάκι φόρτισης της θήκης είναι απλά μια εξτρα επιλογη για φόρτιση, εξαλλου η θηκη φορτιζει με usb type-c. Με λιγο προσοχη δε θα έχει θέμα. Πολυ καλό value for money γενικότερα. Οποιος θελει απλα να ακουει μουσική είναι ότι πρέπει. 1
PanosP28 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2020 Αν κάνω cancel order από το aliexpress ενώ το προϊόν δεν έχει σταλεί ακόμα, θα μου γίνει αυτόματα refund? Ρωτάω γιατί δεν έχει τύχει να το κάνω ποτέ.
coyote2 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2020 48 λεπτά πριν, metalmike είπε Γιατί τα έχω και μιλάω από προσωπική εμπειρία. Σου κάνει αυτό; Επίσης μπορείς να διαβάσεις και πολλά reviews των συγκεκριμένων εδώ --> https://www.amazon.co.uk/Mpow-Headphones-Bluetooth-Waterproof-Earphones-Cool-Black/dp/B08DKZM85T?th=1 που επιβεβαιώνει την εμπειρία μου. Δεν είπα ότι είναι τα καλυτερα που υπάρχουν στην ομιλία αλλά προσωπικά με όσους έχω μιλήσει με αυτά δεν είχαν ποτέ θέμα στο να με ακούσουν ειτε σε εσωτερικό είτε σε εξωτερικό χώρο και μάλιστα τους ρώτησα επίτηδες για αυτό. Κάνενας δεν έκανε καποιο παραπονο για το πως με ακουει. Αυτα. δε μπορεί να σε ακουν με ένα μικρόφωνο Δε γίνεται.
CaptainGR10 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2020 Εμένα μου έστειλαν αυτό "Hi friend, the carrier cannot send the package to the island address. Even if the package is sent out, it will face the situation of being returned. Do you mind cancel the order choose “other reason”? it is will refund you sooner and more guarantee. Thanks for your kindly understanding."
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα