donblunts Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2020 Θα γίνουν sync με P30 Pro. Απόψεις απο κάποιον κάτοχο? Αξίζουν? Ισχύουν τα reviews? Χρήση σε activities, κλήσεις, μουσική, ύπνος, καρδιακά data. Και το πιο σημαντικό, να περιμένω BF μήπως παίξει κανένα πακέτο με έκπτωση?
Axelq Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2020 Είναι τα καλύτερα android ακουστικά ειδικά για κάποιον που τον ενδιαφέρει η ομιλία. Η μόνη περίπτωση να μου σου αρέσουν είναι να μην ταιριάζει το σχήμα τους στα αυτιά σου. Εφόσον έπαιζαν καιρό στα 80€ τα περιμένω Black Friday γύρω στα 60€ 1
Dimitris_larissa_86 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2020 Έχω ακριβώς το ίδιο πακέτο. Συσκευή ρολόι και ακουστικά. Τα ακουστικά είναι φοβερά θα τα λατρέψεις. Θα μιλάς με ανοιχτό παράθυρο στο αυτοκίνητο και η γυναίκα σου θα νομίζει ότι είσαι στο σπίτι. Τόσο καλή δουλειά κάνει το noise cancellation 😁 Με το ρολόι είμαι ευχαριστημένος μιας και το πήρα δεύτερη φορά σε άλλο χρώμα λόγο σχεδιασμού αλλά έχω μερικές φορές απώλεια ειδοποιήσεων και δεν ξέρω τον λόγο. Κατά τα άλλα με έχει κερδίσει η huawei και δεν μετανιώνω για τις αγορές μου.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα