MrThn7 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα σας. Κάτοχος Samsung s7 εδώ και 4.5 Χρόνια ( σκυλι κινητό) , ήρθε η ώρα σιγά σιγά να προχωρήσω στην αγορά νέας συσκευής. Δίνω μεγάλη βάση σε κάμερα, μπαταρία-αντοχή σε βάθος χρόνου ( δεν αλλαζω τακτικά κινητό όπως καταλάβατε) και μουσικη, browsing - gaming (λίγο). Θα προτιμούσα να αποφύγω κινεζικες εταιρίες λόγω "κακού παρελθόντος " εκτός και αν δεν υπάρχει κάποια καλύτερη επιλογή σε αυτά τα λεφτά. Για να μην πω ψέματα, καλοσκεφτομαι μήπως δοκίμαζα και την μετάβαση σε iPhone ( iPhone 11 128gb ή κάποιο άλλο παλαιότερο μοντέλο??) Ή καποιο Samsung s20 FE . Εσείς ποια συσκευή θα μου προτείνατε? Επεξ/σία 11 Νοεμβρίου 2020 από MrThn7 1
koutsis Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2020 35 λεπτά πριν, MrThn7 είπε Καλησπέρα σας. Κάτοχος Samsung s7 εδώ και 4.5 Χρόνια ( σκυλι κινητό) , ήρθε η ώρα σιγά σιγά να προχωρήσω στην αγορά νέας συσκευής. Δίνω μεγάλη βάση σε κάμερα, μπαταρία-αντοχή σε βάθος χρόνου ( δεν αλλαζω τακτικά κινητό όπως καταλάβατε) και μουσικη, browsing - gaming (λίγο). Θα προτιμούσα να αποφύγω κινεζικες εταιρίες λόγω "κακού παρελθόντος " εκτός και αν δεν υπάρχει κάποια καλύτερη επιλογή σε αυτά τα λεφτά. Για να μην πω ψέματα, καλοσκεφτομαι μήπως δοκίμαζα και την μετάβαση σε iPhone ( iPhone 11 128gb ή κάποιο άλλο παλαιότερο μοντέλο??) Ή καποιο Samsung s20 FE . Εσείς ποια συσκευή θα μου προτείνατε? Αν δεν θες να πας σε κινεζο κι εγώ θα σου πρότεινα το s20 fe 5g. Από iphone ή το 11 που είπες ή αν θες μεγαλύτερη oled οθόνη χωρίς bezels το xs max. 1 1
paris_chav Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) Το S20 FE είναι όντως μια πολύ καλή επιλογή, ειδικά η έκδοση με τον 865 που συμπεριλαμβάνεται στο μπάτζετ σου. 5 ώρες πριν, koutsis είπε Αν δεν θες να πας σε κινεζο κι εγώ θα σου πρότεινα το s20 fe 5g. Από iphone ή το 11 που είπες ή αν θες μεγαλύτερη oled οθόνη χωρίς bezels το xs max. Δεν ξέρω βρε συ αν μπορεί να βρει το xs max κάπου ετοιμοπαράδοτο και ως 650 ευρώ. Εκτός κι αν κοιτάξει σε μεταχειρισμένα. Αλλιώς κοιτάει το iphone 11 που είπες και εσύ. edit : Τώρα που το ξανακοιτάω, το s20 fe 5g φεύγει απ' το μπάτζετ του, εκτός κι αν μπορέσει να το βρει από αγγελίες εδώ σφραγισμένο που είχε πάρει το μάτι μου κάμποσες. Επεξ/σία 11 Νοεμβρίου 2020 από paris_chav 1
MrThn7 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2020 Ευχαριστώ για τις μέχρι τώρα απαντήσεις σας . Η αλήθεια είναι ότι θα προτιμούσα καινούργιο και όχι μεταχειρισμένο. Το s20 FE το απλό δεν αξίζει? Από την σειρά 11 των Iphone αξίζει το απλό ή όχι και τόσο, οπότε θα ήταν προτιμότερο να κινηθώ σε Android?
paris_chav Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) Αν ειναι να πας σε s20 fe με exynos, καλυτερα τo original s20. Το point του να κοιταξεις το s20 fe ειναι η εκδοση με τον snapdragon που δεν ερχεται επισημα στην Ευρωπη στα υπολοιπα s20. To iphone 11 εχει 2 μειονεκτηματα. Οθονη και bezels. Bεβαια απ το κινητο που ερχεσαι δεν νομιζω να σε νοιαξουν τα bezels του 11. Οσο για την οθονη ειναι lcd αλλά για να πω την αληθεια οταν την ειδα διπλα στο 11 pro σε βιτρινα καταστηματος, δεν μπορω να πω οτι υστερουσε δραματικα. Το ιδανικο θα ηταν να τη δεις σε καποιο καταστημα για να δεις κατα ποσο σε χαλαει ή οχι αλλά αυτη την περιοδο δυστυχως δεν γινεται. Οτι υπαρχουν και αλλες επιλογες σ αυτο το ευρος τιμης ειναι δεδομενο αλλά εφοσον πετας εξω τους Κινεζους, ουσιαστικα μενουν Apple και Samsung. Επεξ/σία 11 Νοεμβρίου 2020 από paris_chav 1
koutsis Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2020 1 ώρα πριν, MrThn7 είπε Ευχαριστώ για τις μέχρι τώρα απαντήσεις σας . Η αλήθεια είναι ότι θα προτιμούσα καινούργιο και όχι μεταχειρισμένο. Το s20 FE το απλό δεν αξίζει? Από την σειρά 11 των Iphone αξίζει το απλό ή όχι και τόσο, οπότε θα ήταν προτιμότερο να κινηθώ σε Android? https://m.gsmarena.com/compare.php3?idPhone1=9848&idPhone2=10377 Είναι εντελώς διαφορετικά κινητά. Δες τη σύγκριση...
greenpower22 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) Δες το Samsung Galaxy S10 lite με snapdragon 855. Ειναι οτι πρεπει για τα χρηματα που διαθετεις και τις απαιτησεις σου.Τωρα το βρισκεις γυρω στα 450 ευρω. Εκτος αν περιμενεις λιγες μερες που ερχεται και το Black Friday μηπως γινει καποια εκπτωση στο Samsung Galaxy S20 FE 5g. Τωρα η φθηνοτερη τιμη μεσω σκρουτζ ειναι 690. Επεξ/σία 12 Νοεμβρίου 2020 από greenpower22
MrThn7 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2020 8 ώρες πριν, greenpower22 είπε Δες το Samsung Galaxy S10 lite με snapdragon 855. Ειναι οτι πρεπει για τα χρηματα που διαθετεις και τις απαιτησεις σου.Τωρα το βρισκεις γυρω στα 450 ευρω. Εκτος αν περιμενεις λιγες μερες που ερχεται και το Black Friday μηπως γινει καποια εκπτωση στο Samsung Galaxy S20 FE 5g. Τωρα η φθηνοτερη τιμη μεσω σκρουτζ ειναι 690. Έριξα μια ματιά στα σπεκς του σ10 lite και όντως φαίνεται κομπλέ κινητό για τις ανάγκες μου αν και θα περιμένω μήπως σκάσει κάποια προσφορά στο FE 5g γιατί στα 700 ξεφεύγει πολύ από το μπάτζετ μου
paris_chav Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2020 Στις 12/11/2020 στις 3:06 ΜΜ, MrThn7 είπε Έριξα μια ματιά στα σπεκς του σ10 lite και όντως φαίνεται κομπλέ κινητό για τις ανάγκες μου αν και θα περιμένω μήπως σκάσει κάποια προσφορά στο FE 5g γιατί στα 700 ξεφεύγει πολύ από το μπάτζετ μου Πριν 2-3 βδομάδες το έδινε ο Κωτσόβολος 24% κάτω μαζί με άλλα κινητά σε μια προσφορά που είχε. Έβγαινε γύρω στα 550 αν θυμάμαι καλά. Ήταν ευκαιρία τότε. Αν ξαναπαίξει black friday σε τέτοια τιμή από κάποιο κατάστημα, όρμα 😛
AntiCambeR Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2020 Στις 12/11/2020 στις 3:06 ΜΜ, MrThn7 είπε Έριξα μια ματιά στα σπεκς του σ10 lite και όντως φαίνεται κομπλέ κινητό για τις ανάγκες μου αν και θα περιμένω μήπως σκάσει κάποια προσφορά στο FE 5g γιατί στα 700 ξεφεύγει πολύ από το μπάτζετ μου Πολύ καλό λόγω του Snapdragon 855, αλλά δεν έχει τα features του S10 (stereo speakers, θύρα ακουστικών και IP68). 15 ώρες πριν, paris_chav είπε Πριν 2-3 βδομάδες το έδινε ο Κωτσόβολος 24% κάτω μαζί με άλλα κινητά σε μια προσφορά που είχε. Έβγαινε γύρω στα 550 αν θυμάμαι καλά. Ήταν ευκαιρία τότε. Αν ξαναπαίξει black friday σε τέτοια τιμή από κάποιο κατάστημα, όρμα 😛 Νομίζω πως το S10 lite ήταν σε προσφορά στα 430€ απο Γερμανό.
SeNNinhA Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2020 Ωραία τα Samsung αλλά απ όσο θυμάμαι μέχρι και τα S10 έπασχαν από μπαταρία. Δεν είναι η μπαταρία ένα ζητούμενο? Γιατι εκεί μόνο σε Κινέζο πας. Αλλά προσωπικά μια χαρά κινητά είναι τα Κινέζικα πρώτης γραμμής. Θα έλεγα καλύτερα κι ολας σε πολλά σημεία.
MrThn7 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2020 2 ώρες πριν, SeNNinhA είπε Ωραία τα Samsung αλλά απ όσο θυμάμαι μέχρι και τα S10 έπασχαν από μπαταρία. Δεν είναι η μπαταρία ένα ζητούμενο? Γιατι εκεί μόνο σε Κινέζο πας. Αλλά προσωπικά μια χαρά κινητά είναι τα Κινέζικα πρώτης γραμμής. Θα έλεγα καλύτερα κι ολας σε πολλά σημεία. Έχω καει παλιότερα από κινέζικα λόγω εγγύησης και γρήγορης-εύκολης φθοράς. Οκ πλέον μπορεί να έχουν αξιόπιστες συσκευές αλλά και παλι.. θα αναμένω μπας και βγει σε προσφορά s20 fe 5g ή έστω το σ10lite και θα ψάξω λίγο περισσότερο όσον αφορά το Ios για 11αρι απλό..
SeNNinhA Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2020 3 ώρες πριν, MrThn7 είπε Έχω καει παλιότερα από κινέζικα λόγω εγγύησης και γρήγορης-εύκολης φθοράς. Οκ πλέον μπορεί να έχουν αξιόπιστες συσκευές αλλά και παλι.. θα αναμένω μπας και βγει σε προσφορά s20 fe 5g ή έστω το σ10lite και θα ψάξω λίγο περισσότερο όσον αφορά το Ios για 11αρι απλό.. Υπαρχουν άπειρες ενστάσεις σε αυτό που λες αλλά αφού έτσι αισθάνεσαι έτσι πρέπει και να κάνεις φυσικά.
Harris_Sp Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2020 Στις 14/11/2020 στις 10:32 ΠΜ, SeNNinhA είπε Ωραία τα Samsung αλλά απ όσο θυμάμαι μέχρι και τα S10 έπασχαν από μπαταρία. Δεν είναι η μπαταρία ένα ζητούμενο? Γιατι εκεί μόνο σε Κινέζο πας. Αλλά προσωπικά μια χαρά κινητά είναι τα Κινέζικα πρώτης γραμμής. Θα έλεγα καλύτερα κι ολας σε πολλά σημεία. Καλά θυμάσαι, αλλα δεν εισαι ενημερωμενος σωστα κ παραπληροφορεις.... Πάσχουν τα samsung στην μπαταρια... Ναι, οντως... Ολα τα samsung με exynos... Ομως οι υπόλοιποι παραπανω προτειναν συγκεκριμένα μοντέλα... S10 LITE η S20 FE 5G. Μοντέλα με snapdragon 855 κ 865 αντιστοιχα. Μιλάμε για αύξηση της μπαταρίας +20-25% με τα εν λογο μοντέλα... Και θα τεκμηρίωσω γιατι το λεω φυσικα....!!! S10+ : Οταν το πρωτοπηρα εβγαζα 6.30-7 ωρες οθονη ΜΕ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΜΟΥ ΧΡΉΣΗ. 1 χρονο μετα εγιναν 5 - 5.30 ωρες! S10 Lite απο τον Αύγουστο : Κατω απο 9.30 ωρες δεν είδα ποτε. Παιζω κατα 80% ΠΑΝΩ απο 10 ωρες.... ΜΕ ΙΔΙΑ ΧΡΗΣΗ !
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα