drakoulis Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2020 14 ώρες πριν, jackess είπε Το P9 lite δεν μπορεί να κάνει ούτε τηλέφωνο εδώ και ένα χρόνο(πάει στο καλό φτηνιάρικο). Y6, P30 lag lag lag. Nova 5T framedrops στο multitasking. Oλοκαίνουριο honor 9x σήμερα μου το έφεραν γιατί δεν έστελνε sms στο 13033 και είχε framedrops ακόμα και στο ξεκλείδωμα. Honor 20 μου φέρνει συνάδελφος και μου λέει κοίτα πόσες κάμερες έχει και ΣαΡαΝτΑοΚτΟ μΕγΚαΜπΙξΕλ και πατάει να ανοίξει η κάμερα, 4 δεύτερα λαγκ και μετά κρασάρει το app. Να τις χέσω τις κεραμικές πλάτες. Το μόνο αξιόλογο που έπιασα ήταν το p30 pro που αγοράστηκε στο τελευταίο black friday με σκοπό να κρατηθεί χρόνια και ήδη σκέφτεται να το αλλάξει. Και πολλά άλλα που έχω πιάσει στα χέρια μου απο επιδοτήσεις και δε μου άρεσε κανένα αλλά δε θυμάμαι μοντέλα, φτηνιάρικα κυρίως. Το μεγαλύτερο πρόβλημα είναι το emui. Επίσης το οτι έχει τον imx 586 δε μου λέει απολύτως τίποτα όταν το software είναι παπάτζα, η google κάνει παπάδες με τον ίδιο αισθητήρα χρόνια τώρα και είναι στη κορυφή. Και ειδικά στα βίντεο που δε μπορείς να έχεις ψευτό postprossesing ο kirin πέφτει πολύυυυυυυυυυυυυυυυ πίσω. Έγραψα πάνω παραδείγματα. Δε μίλησα πουθενά γενικά και αόριστα. Δεν είπα ΤΙΠΟΤΑ παράλογο. Είπα οτι δε θα μπορούσα να φανταστώ ΕΜΕΝΑ να χρησιμοποιώ τέτοιο τηλέφωνο. Το οτι κάποιος οδηγεί ένα starlet του 80 και τον καλύπτει να πηγαίνει απο το σημείο Α στο Β δε σημαίνει πως είναι ένα "καλό αμάξι το 2020". Το ότι τον παππού μου τον καλύπτει ένα nokia 3310 ακόμα και σήμερα δε σημαίνει πως τα νεότερα κινητά είναι υπερβολή και αν εμένα με καλύπτει μόνο ένα flagship δε σημαίνει ότι η γυναίκα μου που κάνει μόνο τηλέφωνα και facebook χρειάζεται S20 για να την καλύψει. Μάθετε να διαβάζετε το νόημα του κειμένου πριν πετάξετε το ανούσιο σχόλιο σας . Το ότι ο πατέρας μου δε μπορεί να καταλάβει οτι το redmi note 7 του λαγκάρει δε σημαίνει ότι δεν υπάρχουν κολλήματα στο κινητό. Παραδόξως το Nubia M2 που πήρα στη μάνα μου ένα κατοστάρικο εδώ και 3 χρόνια δουλεύει "σκυλί" με μηδαμινά κολλήματα. Το Oneplus 5 μου όταν το έδωσα 2,5 χρονών δούλευε σαν flagship του 2019. Δίπλα δίπλα με OP7T δε μπορούσα να καταλάβω διαφορά πέρα του refresh rate. Και χιλιάδες παραδείγματα ακόμα που δεν έχει νόημα να γράφω. Κάποιοι που έχουμε δουλέψει εκατοντάδες κινητά απο χόμπυ μπορούμε να έχουμε μια άποψη παραπάνω, ναι; Σε ευχαριστώ. Τα προβλήματα που αναφέρεις δυστυχώς τα έχουν όλες οι εταιρείες σε κάποια μοντέλα δεν γλυτώνει η Samsung ή η Xiaomi, αλλά σε μοντέλα κάτω από τα 200 ευρώ πάντα, ομως έχεις μια αντιπάθεια για την Huawei αλλά οκ γούστα είναι αυτά όλοι έχουμε τις προτιμήσεις μας. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jackess Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2020 19 λεπτά πριν, drakoulis είπε Τα προβλήματα που αναφέρεις δυστυχώς τα έχουν όλες οι εταιρείες σε κάποια μοντέλα δεν γλυτώνει η Samsung ή η Xiaomi, αλλά σε μοντέλα κάτω από τα 200 ευρώ πάντα, ομως έχεις μια αντιπάθεια για την Huawei αλλά οκ γούστα είναι αυτά όλοι έχουμε τις προτιμήσεις μας. Ειδικά η samsung με τους ακόμα πιο σάπιους exynos δεν γλιτώνει καθόλου! Δίπλα δίπλα s8 snap vs exynos το 2020 και ο exynos σέρνεται! Έστω είναι παλιό, το Α70 το φέρνει σπίτι φίλη της αδερφης μου, εκπληκτική οθόνη στα λεφτά του, σβέλτο για απλή χρήση φάνηκε, ανοίγει τη κάμερα να βγάλει βίντεο τα νύχια που φτιάχνανε και αίσχος! Τα καινούρια πόκο καλά για τα λεφτά τους ειδικά εκεί στα 170. Και κατι τελευταία redmi note pro που εχω πάρει πρέφα απο το thread της φωτο με gcam πολύ αξιόλογα. Έχω δει PocoF1 ακόμα και σημερα να τρέχουν σφαίρα. Δεν έχω κάτι με την huawei/honor και τα flagship της μου είναι αξιόλογα αλλά πάντα κάτι λείπει. Τώρα τα gapps, η έλλειψη δύναμης του kirin σε σχέση με τον ανταγωνισμό (γιατί όταν είσαι 3ος στους 5 δεν είναι και θετικό) και κυρίως η έλλειψη φινιρίσματος του emui που μου θυμίζει κινέζικη τηλεόραση μεταφρασμένη απλά μου κάθεται στο λαιμό(και ναι έχω κινεζική mitv και είναι copypaste). Ακόμα και απο θέμα marketing εταιρίες που πρέπει να χρησιμοποιήσουν αισιόδοξα νούμερα, celebrities και ψεύτικες φωτο (γκουχου γκουχου huawei), πόσο μάλλον το πρόβλημα του data collection(όχι ότι είμαι αντίθετος αλλά ας έχω μια ιδέα που πάνε βρε αδερφέ και με τη συναίνεση μου), ε δε μου εμπνέουν εμπιστοσύνη. Για κάποιους είναι αμελητέο, για κάποιους άλλους όχι. Τέλος πάντων, έχουμε βγει πολύ offtopic απο το ψευτοπούλημα μαγαζιών της κινεζοκυβέρνησης. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tasos_orf Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2020 Στο καλό και να μην μας γράφει. Τώρα αν μπορεί να τα βρει και με την Google καλά θα ήταν Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα