Προς το περιεχόμενο

Η Huawei ίσως βρήκε αγοραστή για την Honor

trib

Προτεινόμενες αναρτήσεις

3 ώρες πριν, mants118 είπε

Εντυπωσιακό που μια τοπική κυβέρνηση φημολογείται ότι θα αγοράσει μια εταιρεία, περίεργο νομικό πλαίσιο, εκτός κι αν όλο το μαγαζί το έχει η δικτατ... εμ εννοώ η Δημοκρατία της Κίνας η ίδια και θέλει να το μοιράσει τώρα στις τοπικές "κοινότητες" της. 

1 ώρα πριν, stivaks72 είπε

Κυβερνητικό μαγαζί, πουλάει παραμάγαζο... στον εαυτό του. 

Άλλος πλανήτης αυτή η Κίνα τελικά. 

+ 1000 και στους δύο...

Η κυρά Huawei μας δουλεύει ψιλό γαζί και κάποιοι μάλιστα χαίρονται...

• Like 2
  • Thanks 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 32
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

36 λεπτά πριν, jackess είπε

Καμία ουσία η ειρωνεία σας. Υπάρχουν τηλέφωνα στην κατηγορία τιμής της honor/huawei (100-500) που έχω δουλέψει με χίλιες φορές καλύτερες εντυπώσεις.  Δεν μίλησα γενικά για αυτό το εύρος τιμής αλλά για τα σαπιοkirin.

Επίσης καμια ουσια στο οτι ειπες. Μια χαρα ειναι οι kirin οι επεξεργαστες. Το οτι εσενα δεν σε καλυπτει για να πεταξεις πυραυλο της nasa και να κανεις τηλεμεταφορες το σωμα σου, δεν σου φταιει ο kirin.

• Like 1

34 λεπτά πριν, fotiskoumoulas είπε

Είσαι βλαμμένο? Χωρίς παρεξήγηση..... Πες μου ποια τηλέφωνα της huawei κατω απο 500 ευρώ εχεις πιάσει και είναι σκουπίδια. Αν είναι να γράψεις για τηλέφωνα κατω των 200€ καλυτερα να μην απαντήσεις. Το 80% των huawei απο 250-500€ ειναι φτιαγμένα από μέταλλο/αλουμίνιο και γυαλί, το επόμενο βήμα ειναι η κεραμική πλάτη κατι αδύνατο για mid range Smartphones. Εκτός αν εννοείς οτι άποψη hardware είναι σκουπίδια, σε αυτήν την περίπτωση κάνεις πάλι λάθος, με 250€ η huawei δίνει kirin 980 με πολυ πάνω απο midrange επιδόσεις, καλη κάμερα (τον imx 586, που έχει και το oneplus 8 και το oppo find x2) και πολύ καλή μπαταρία. 

Ψυχραιμία κύριοι,όχι χαρακτηρισμούς. Δεν είναι όλα τα προϊόντα για όλους. Ο καθένας έχει τα γούστα του και τις απαιτήσεις του

47 λεπτά πριν, fotiskoumoulas είπε

Είσαι βλαμμένο? Χωρίς παρεξήγηση..... Πες μου ποια τηλέφωνα της huawei κατω απο 500 ευρώ εχεις πιάσει και είναι σκουπίδια. Αν είναι να γράψεις για τηλέφωνα κατω των 200€ καλυτερα να μην απαντήσεις. Το 80% των huawei απο 250-500€ ειναι φτιαγμένα από μέταλλο/αλουμίνιο και γυαλί, το επόμενο βήμα ειναι η κεραμική πλάτη κατι αδύνατο για mid range Smartphones. Εκτός αν εννοείς οτι άποψη hardware είναι σκουπίδια, σε αυτήν την περίπτωση κάνεις πάλι λάθος, με 250€ η huawei δίνει kirin 980 με πολυ πάνω απο midrange επιδόσεις, καλη κάμερα (τον imx 586, που έχει και το oneplus 8 και το oppo find x2) και πολύ καλή μπαταρία. 

Το P9 lite δεν μπορεί να κάνει ούτε τηλέφωνο εδώ και ένα χρόνο(πάει στο καλό φτηνιάρικο). Y6, P30 lag lag lag. Nova 5T framedrops στο multitasking. Oλοκαίνουριο honor 9x σήμερα μου το έφεραν γιατί δεν έστελνε sms στο 13033 και είχε framedrops ακόμα και στο ξεκλείδωμα. Honor 20 μου φέρνει συνάδελφος και μου λέει κοίτα πόσες κάμερες έχει και ΣαΡαΝτΑοΚτΟ μΕγΚαΜπΙξΕλ και πατάει να ανοίξει η κάμερα, 4 δεύτερα λαγκ και μετά κρασάρει το app. Να τις χέσω τις κεραμικές πλάτες. Το μόνο αξιόλογο που έπιασα ήταν το p30 pro που αγοράστηκε στο τελευταίο black friday με σκοπό να κρατηθεί χρόνια και ήδη σκέφτεται να το αλλάξει. Και πολλά άλλα που έχω πιάσει στα χέρια μου απο επιδοτήσεις και δε μου άρεσε κανένα αλλά δε θυμάμαι μοντέλα, φτηνιάρικα κυρίως. Το μεγαλύτερο πρόβλημα είναι το emui. Επίσης το οτι έχει τον imx 586 δε μου λέει απολύτως τίποτα όταν το software είναι παπάτζα, η google κάνει παπάδες με τον ίδιο αισθητήρα χρόνια τώρα και είναι στη κορυφή. Και ειδικά στα βίντεο που δε μπορείς να έχεις ψευτό postprossesing  ο kirin πέφτει πολύυυυυυυυυυυυυυυυ πίσω.

40 λεπτά πριν, filip123go είπε

User με σαπιοkirin εδώ (p20 lite), security updates πάντα στην ώρα του , πανέμορφο τηλέφωνο σε νορμάλ μέγεθος και με πολύ καλές κάμερες για τηλέφωνο σε αυτή την τιμή, 2ετιας. Μπαταρία κρατάει άνετα μια μέρα με νορμάλ χρήση και δεν έχω κανένα παράπονο γενικώς από το τηλέφωνο. Τι να λέμε γενικά και αόριστα είναι σκουπίδια κλπ είναι απλά αστείο. Μια χαρά τηλέφωνα έχει η huawei . Άλλο κινητό που να έχει αυτά που ψάχνω και να μην είναι παντόφλα (το τονίζω αυτό το τελευταίο) δεν έχω βρει και γι'αυτό δεν έχω αλλάξει κ όλας. Αν έχεις κάτι να μου προτείνεις πολύ ευχαρίστως.

Έγραψα πάνω παραδείγματα. Δε μίλησα πουθενά γενικά και αόριστα.

23 λεπτά πριν, Alex-V είπε

Επίσης καμια ουσια στο οτι ειπες. Μια χαρα ειναι οι kirin οι επεξεργαστες. Το οτι εσενα δεν σε καλυπτει για να πεταξεις πυραυλο της nasa και να κανεις τηλεμεταφορες το σωμα σου, δεν σου φταιει ο kirin.

Δεν είπα ΤΙΠΟΤΑ παράλογο. Είπα οτι δε θα μπορούσα να φανταστώ ΕΜΕΝΑ να χρησιμοποιώ τέτοιο τηλέφωνο. Το οτι κάποιος οδηγεί ένα starlet του 80 και τον καλύπτει να πηγαίνει απο το σημείο Α στο Β δε σημαίνει πως είναι ένα "καλό αμάξι το 2020". Το ότι τον παππού μου τον καλύπτει ένα nokia 3310 ακόμα και σήμερα δε σημαίνει πως τα νεότερα κινητά είναι υπερβολή και αν εμένα με καλύπτει μόνο ένα flagship δε σημαίνει ότι η γυναίκα μου που κάνει μόνο τηλέφωνα και facebook χρειάζεται S20 για να την καλύψει.

Μάθετε να διαβάζετε το νόημα του κειμένου πριν πετάξετε το ανούσιο σχόλιο σας .

Το ότι ο πατέρας μου δε μπορεί να καταλάβει οτι το redmi note 7 του λαγκάρει δε σημαίνει ότι δεν υπάρχουν κολλήματα στο κινητό.

Παραδόξως το Nubia M2 που πήρα στη μάνα μου ένα κατοστάρικο εδώ και 3 χρόνια δουλεύει "σκυλί" με μηδαμινά κολλήματα. Το Oneplus 5 μου όταν το έδωσα 2,5 χρονών δούλευε σαν flagship του 2019. Δίπλα δίπλα με OP7T δε μπορούσα να καταλάβω διαφορά πέρα του refresh rate.

Και χιλιάδες παραδείγματα ακόμα που δεν έχει νόημα να γράφω. Κάποιοι που έχουμε δουλέψει εκατοντάδες κινητά απο χόμπυ μπορούμε να έχουμε μια άποψη παραπάνω, ναι; Σε ευχαριστώ.

• Like 1

Το να αποκαλείς συσκευές συγκεκριμένης εταιρίας σκουπίδια επειδή δε σου αρέσουν δείχνει το λιγότερο κόμπλεξ. Πρόσφατα άνοιξα το p9lite που είχα στο συρτάρι κλειστό για πάνω από χρόνο και μάντεψε δουλεύει κανονικά. Όσο αφορά την κύρια συσκευή μου το honor 20 pro lag πραγματικά δεν υπάρχει. Επίσης μιας και αναφέρθηκες σε βίντεο αν βρεις συσκευή στην κατηγορία τιμής των 450€ με καλύτερο stabilization από το honor θα σε παραδεχτώ 

• Like 1

3 ώρες πριν, jackess είπε

Καμία ουσία η ειρωνεία σας. Υπάρχουν τηλέφωνα στην κατηγορία τιμής της honor/huawei (100-500) που έχω δουλέψει με χίλιες φορές καλύτερες εντυπώσεις.  Δεν μίλησα γενικά για αυτό το εύρος τιμής αλλά για τα σαπιοkirin.

δλδ λες δημόσια οτι honor 20 pro honor 20, Honor V30 Pro , Honor View30 Pro , p 30 p30 pro mate 30 pro (πλεον στα 500) p40 ειναι όλα σκουπίδια (ολα τα κινιτα αυτα ειναι 500 και κατω αυτη την στηγμη)

μέλλον ειναι εκτός τόπου και χρόνο (η δεν ξέρεις της τιμές)

Νταξει, καφροι οι αμερικάνοι με το εμπάργκο, ακόμα πιο κάφροι οι Κινέζοι που πουλάνε την εταιρία στον εαυτό τους για να το παρακάμψουν.

2 ώρες πριν, jackess είπε

Το P9 lite δεν μπορεί να κάνει ούτε τηλέφωνο εδώ και ένα χρόνο(πάει στο καλό φτηνιάρικο). Y6, P30 lag lag lag. Nova 5T framedrops στο multitasking. Oλοκαίνουριο honor 9x σήμερα μου το έφεραν γιατί δεν έστελνε sms στο 13033 και είχε framedrops ακόμα και στο ξεκλείδωμα. Honor 20 μου φέρνει συνάδελφος και μου λέει κοίτα πόσες κάμερες έχει και ΣαΡαΝτΑοΚτΟ μΕγΚαΜπΙξΕλ και πατάει να ανοίξει η κάμερα, 4 δεύτερα λαγκ και μετά κρασάρει το app. Να τις χέσω τις κεραμικές πλάτες. Το μόνο αξιόλογο που έπιασα ήταν το p30 pro που αγοράστηκε στο τελευταίο black friday με σκοπό να κρατηθεί χρόνια και ήδη σκέφτεται να το αλλάξει. Και πολλά άλλα που έχω πιάσει στα χέρια μου απο επιδοτήσεις και δε μου άρεσε κανένα αλλά δε θυμάμαι μοντέλα, φτηνιάρικα κυρίως. Το μεγαλύτερο πρόβλημα είναι το emui. Επίσης το οτι έχει τον imx 586 δε μου λέει απολύτως τίποτα όταν το software είναι παπάτζα, η google κάνει παπάδες με τον ίδιο αισθητήρα χρόνια τώρα και είναι στη κορυφή. Και ειδικά στα βίντεο που δε μπορείς να έχεις ψευτό postprossesing  ο kirin πέφτει πολύυυυυυυυυυυυυυυυ πίσω.

Δεν είπα ΤΙΠΟΤΑ παράλογο. Είπα οτι δε θα μπορούσα να φανταστώ ΕΜΕΝΑ να χρησιμοποιώ τέτοιο τηλέφωνο. Το οτι κάποιος οδηγεί ένα starlet του 80 και τον καλύπτει να πηγαίνει απο το σημείο Α στο Β δε σημαίνει πως είναι ένα "καλό αμάξι το 2020". Το ότι τον παππού μου τον καλύπτει ένα nokia 3310 ακόμα και σήμερα δε σημαίνει πως τα νεότερα κινητά είναι υπερβολή και αν εμένα με καλύπτει μόνο ένα flagship δε σημαίνει ότι η γυναίκα μου που κάνει μόνο τηλέφωνα και facebook χρειάζεται S20 για να την καλύψει.

Το ότι ο πατέρας μου δε μπορεί να καταλάβει οτι το redmi note 7 του λαγκάρει δε σημαίνει ότι δεν υπάρχουν κολλήματα στο κινητό.

Παραδόξως το Nubia M2 που πήρα στη μάνα μου ένα κατοστάρικο εδώ και 3 χρόνια δουλεύει "σκυλί" με μηδαμινά κολλήματα. Το Oneplus 5 μου όταν το έδωσα 2,5 χρονών δούλευε σαν flagship του 2019. Δίπλα δίπλα με OP7T δε μπορούσα να καταλάβω διαφορά πέρα του refresh rate.

Και χιλιάδες παραδείγματα ακόμα που δεν έχει νόημα να γράφω. Κάποιοι που έχουμε δουλέψει εκατοντάδες κινητά απο χόμπυ μπορούμε να έχουμε μια άποψη παραπάνω, ναι; Σε ευχαριστώ.

2 ώρες πριν, jackess είπε

Σορρυ που θα στο πω, αλλα οι kirin δεν ειναι starlet του 80, ουτε nokia 3310. Απλα εσυ εχεις συνηθισει σε κινητα "ferrari" και "bugatti" που δεν...λαγκαρουν οπως λες και κραζεις τα κινητα κατηγοριας "qashqai". Δεν το σωζεις, αστο.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Κι εγω εβαλα σημερα μια αγγελια στο Insomnia

Ισως βρηκα αγοραστη για το κινητο που θελω να πουλησω

Επεξ/σία από cacofonix-3

1 ώρα πριν, Alex-V είπε

Σορρυ που θα στο πω, αλλα οι kirin δεν ειναι starlet του 80, ουτε nokia 3310. Απλα εσυ εχεις συνηθισει σε κινητα "ferrari" και "bugatti" που δεν...λαγκαρουν οπως λες και κραζεις τα κινητα κατηγοριας "qashqai". Δεν το σωζεις, αστο.

η απλά έχει ψυχολογικά (ειναι και μέρες τέτοιες με lockdown διάφορα θέματα εκδηλώνονται)

"Η ίδια αναφορά ισχυρίζεται επίσης ότι η προετοιμασία της πώλησης έχει ξεκινήσει ήδη από τον περασμένο Απρίλιο. Τόσο οι εκπρόσωποι της Huawei όσο και της Honor δεν έκαναν κάποιο σχετικό σχόλιο.

Πότε ξεκίνησε η απαγόρευση, τον ίδιο μήνα;

Αν είναι να σωθεί η σειρά Honor και να έχει Google services καλώς, όμως δεν γνωρίζουμε αν ανέβουν οι τιμές τους και αν έχουν την ίδια υποστήριξη.Μην δούμε τίποτα mid range σε τιμές ναυαρχίδας.

10 ώρες πριν, jackess είπε

Ότι honor (και huawei κατω των 500€) έχω πιασει στα χέρια μου είναι ένα σκουπίδι φτιαγμένο για ηλικιωμένους ή παιδάκια (χωρίς παρεξήγηση).

Αδυνατώ να φανταστώ τον εαυτό μου να χρησιμοποιεί τέτοιο τηλέφωνο.

Εγω αδυνατώ να να φανταστώ τον εαυτό μου να χρησιμοποιεί Android !

6 ώρες πριν, phisakel είπε

Εγω αδυνατώ να να φανταστώ τον εαυτό μου να χρησιμοποιεί Android !

Εγώ γενικά δε μπορώ να με φανταστώ να χρησιμοποιώ καθημερινά non-rooted/non-jailbroken τηλέφωνο, και ενας λογος που δεν αλλάζω το 11ρι για 12ρι ειναι το τζουμπου.

Spoiler

Βέβαια τώρα με τη πώληση της χον(τ)ορ μπορει να εχουμε ανταγωνισμό απο τα καινουρια mate view 50 pro max hdr nfc plus με τους kirin 1999 pro

Όσο για τα απο πάνω απαντάτε μόνοι σας με χαρακτηρισμούς.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...