Επισκέπτης Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2020 Μπουρνούζι vinsanto και ένα τσαμπί σταφύλι ,καναπεδάτος Εγκρίνω.
therock Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2020 Εσκασε σημερα το εργαλειο, αλλα πριν πω οτιδηποτε αλλο, νιωθω πως ειναι πηνιο ηλεκτροστατικου φορτιου. Fleece ειναι το υλικο αλλα με το που το πλησιαζω μου σηκωνεται καθε τριχα του σωματος. Δε πιστευω να αγγιξω τιποτα και να παθω κανα ηλεκτροσοκ τωρα. Πως το αποφορτιζω αυτο το πραμα
Ukforthemoment Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2020 1 ώρα πριν, therock είπε Εσκασε σημερα το εργαλειο, αλλα πριν πω οτιδηποτε αλλο, νιωθω πως ειναι πηνιο ηλεκτροστατικου φορτιου. Fleece ειναι το υλικο αλλα με το που το πλησιαζω μου σηκωνεται καθε τριχα του σωματος. Δε πιστευω να αγγιξω τιποτα και να παθω κανα ηλεκτροσοκ τωρα. Πως το αποφορτιζω αυτο το πραμα Πρεπει να το γειώσεις.Περπάτα ξυπόλητος
therock Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2020 Ειμαι ασχετος με ηλεκτρολογικα, Ισχυει αυτο η με γλεντας. Παντως ακουμπησα το κατω συρμα της γειωσης της πριζας αλλα δεν ειδα να αλλαζει κατι
AntiCambeR Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2020 Πάντως έχω 1 αθλητική φόρμα απο πολυεστέρα και δεν έχει καλή αίσθηση στο σώμα, όταν περπατάω ανεβάζει θερμοκρασία. Με τις βαμβακερές αυτό δεν συμβαίνει.Οπότε δεν θα αγόραζα μπουρνούζι η ρόμπα απο πολυεστέρα.
dpolal Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2020 7 ώρες πριν, AntiCambeR είπε Πάντως έχω 1 αθλητική φόρμα απο πολυεστέρα και δεν έχει καλή αίσθηση στο σώμα, όταν περπατάω ανεβάζει θερμοκρασία. Με τις βαμβακερές αυτό δεν συμβαίνει.Οπότε δεν θα αγόραζα μπουρνούζι η ρόμπα απο πολυεστέρα. Δεν έχουν καμμία σχέση τα υλικά που αναφέρεις ως προς την χρησιμότητα. Ο πολυεστέρας έχει την ικανότητα να στεγνώνει απίστευτα γρήγορα χωρίς να παρακρατάει υγρασία (ιδρώτας) και για αυτό το λόγο είναι ιδανικό ύφασμα για γυμναστική και άλλα παρόμοια σπόρ. Δεν μπορεί να χρησιμοποιηθεί σαν πετσέτα (μπουρνούζι) για να στεγνώνει το δέρμα. Το βαμβάκι είναι κατάλληλο για αυτές τις δουλειές.
AntiCambeR Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, dpolal είπε Δεν έχουν καμμία σχέση τα υλικά που αναφέρεις ως προς την χρησιμότητα. Ο πολυεστέρας έχει την ικανότητα να στεγνώνει απίστευτα γρήγορα χωρίς να παρακρατάει υγρασία (ιδρώτας) και για αυτό το λόγο είναι ιδανικό ύφασμα για γυμναστική και άλλα παρόμοια σπόρ. Δεν μπορεί να χρησιμοποιηθεί σαν πετσέτα (μπουρνούζι) για να στεγνώνει το δέρμα. Το βαμβάκι είναι κατάλληλο για αυτές τις δουλειές. Ναι, σωστά, το μπουρνούζι όπως και οι πετσέτες μπάνιου πρέπει να είναι βαμβακερές. Αυτή η ρόμπα που η χρήση της είναι να σε κρατάει ζεστό γιατί είναι 100% πολυεστέρας;Δεν θα είναι στο γυμνό σώμα ανθιυγεινή;Διότι δεν είναι όπως πχ 1 ζακέτα fleece που θα φορεθεί πάνω απο φανελάκι η πάνω απο άλλο φούτερ. https://www.zaboo.gr/minerva-andriki-monoxromi-rompa-fleece-70845#92=109 Επεξ/σία 15 Νοεμβρίου 2020 από AntiCambeR
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα