Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Βλεπω μερικους να φορανε για ανεση κατι μπουρνουζια στο σπιτι και δεν ξερω αν ειναι διαφορετικα απο αυτα που φορας για να στεγνωνεις μετα να το ντους. Απλα σκεφτομαι να παρω κατι, τωρα που μαστε μεσα κλεισμενοι, να μη κυκλοφορω ολη μερα σπιτι με πιτζαμες σαν παππους γεροντας. Θελω απλα να ναι ανετο, και να σου κρατει και θερμοκρασια σε λιγο που θα ρχισει και ψυχρουλα

Τρολλ αντισταθειτε στο να πειτε α θες "να γινεις ρομπα" και αλλα τετοια φτωχα Pun, μπορειτε και καλυτερα

• Like 1
Δημοσ.

Εγώ γνωρίζω ότι το μπουρνούζι είναι αυτο που περιγράφεις για το ντους, πετσέτα δηλαδή αλλά με διαφορετικό σχήμα ώστε να αγγαλιάζει το σώμα.

Αυτό που αναφέρεις για μέσα στο σπίτι είναι η ρόμπα.

Έχω και τα 2, την ρόμπα την φοράω πάντα πάνω από τις πιτζάμες, είναι απίστευτα ζεστή και βολική ΑΛΛΑ είμαι ίδιος με παππού γέροντα όπως λες ...

• Like 6
Δημοσ.
7 λεπτά πριν, therock είπε

Βλεπω μερικους να φορανε για ανεση κατι μπουρνουζια στο σπιτι και δεν ξερω αν ειναι διαφορετικα απο αυτα που φορας για να στεγνωνεις μετα να το ντους. Απλα σκεφτομαι να παρω κατι, τωρα που μαστε μεσα κλεισμενοι, να μη κυκλοφορω ολη μερα σπιτι με πιτζαμες σαν παππους γεροντας. Θελω απλα να ναι ανετο, και να σου κρατει και θερμοκρασια σε λιγο που θα ρχισει και ψυχρουλα

Τρολλ αντισταθειτε στο να πειτε α θες "να γινεις ρομπα" και αλλα τετοια φτωχα Pun, μπορειτε και καλυτερα

robe de chambre λέγεται αυτό που λες 

https://www.google.com/search?newwindow=1&safe=strict&rlz=1CAHNBM_enGB898&sxsrf=ALeKk03pH20xVeEgAH-0I_9vA-PGhC8yrA:1605085897598&q=robe+de+chambre&tbm=isch&chips=q:robe+de+chambre,g_1:homme&sa=X&ved=2ahUKEwiZ84n2kvrsAhVGDewKHeGJAfMQgIoDKAN6BAgCEA8&biw=1366&bih=617 

Το αν σου αρεσει .........

• Like 6
  • Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

+1 για την ρομπα απο μενα, μου πηρε περυσι μια η γυναικα μου και ειναι πολυ καλη φαση για το σπιτι, γερναμε σιγα σιγα :) 43 φτασαμε, κατι σαν και αυτο .

https://www.skroutz.gr/s/18040161/Ανδρική-χειμερινή-ρόμπα-μονόχρωμη-φλις-Vamp-0561-ΜΠΛΕ-Vamp.html

Επεξ/σία από Amaretos
  • Like 1
Δημοσ.

Οκ αλανια μου αρα ειναι διαφορετικη τελικα. Δεν το γνωριζα με σιγουρια

Μια της μινερβα βυσσινη ηθελα να παρω (δε ξερω αν ειναι καλη μαρκα, ελληνικη βλεπω να ειναι). Ειχε καλη τιμη, τωρα ειναι εκτος αποθεματος και εχει μεινει καπου αλλου ενα small.

https://www.zaboo.gr/minerva-andriki-monoxromi-rompa-fleece-70845#92=109

Αποποιοτητες και τετοια? Κατι διαβαζω για μεταξια, αλλη λενε βαμβακι. Τι ειναι πιο καλο και πιο ανετα απο υλικο θα λεγατε

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, therock είπε

Οκ αλανια μου αρα ειναι διαφορετικη τελικα. Δεν το γνωριζα με σιγουρια

Μια της μινερβα βυσσινη ηθελα να παρω (δε ξερω αν ειναι καλη μαρκα, ελληνικη βλεπω να ειναι). Ειχε καλη τιμη, τωρα ειναι εκτος αποθεματος και εχει μεινει καπου αλλου ενα small.

https://www.zaboo.gr/minerva-andriki-monoxromi-rompa-fleece-70845#92=109

Αποποιοτητες και τετοια? Κατι διαβαζω για μεταξια, αλλη λενε βαμβακι. Τι ειναι πιο καλο και πιο ανετα απο υλικο θα λεγατε

Μετάξι είναι πιο καλοκαιρινη,η fleece είναι για χειμώνα.

• Like 2
Δημοσ.

Α και επισης λογω του οτι θα φοραμε και κατι αλλο απο μεσα, θελει ενα νουμερο πιο πανω λογικα η το χουν υπολογισει. ΠΧ αν φοραω XL θα πρεπει να παω για XXL

Δημοσ.

Προσωπικά, παντελόνι φόρμας (είχα πάρει 4-5 από Lidl και με έχουν βολέψει) και από πάνω χοντρό φούτερ βαμβακερό ή τύπου fleece.

Καλή φάση φαίνεται η ρόμπα αλλά θέλει και πιτζάμες από κάτω και δεν τις έχω βολευτεί.

• Like 2
Δημοσ.

ακολουθώ το νήμα για προτάσεις μπουρνουζιών για στέγνωμα..

πέρυσι πήγαινα σε χλιδάτο σπα σε ξενοδοχείο που παρείχαν μπουρνούζι και πετσέτα (τιμές απλησίαστες για την πλέμπα)

τώρα είναι κλειστά και για να κάνω ένα σπα της προκοπής πάω σε λουτρά τις Κυριακές και το μπουρνούζι είναι απαραίτητο

πήγα να πάρω από τον Γαλαξία τις προάλλες αλλά αυτά που είχε,στα 22 ευρώ ήταν κάτω του μετρίου

ρίχτε προτάσεις όσοι ξέρετε

Δημοσ.
3 ώρες πριν, therock είπε

Α και επισης λογω του οτι θα φοραμε και κατι αλλο απο μεσα, θελει ενα νουμερο πιο πανω λογικα η το χουν υπολογισει. ΠΧ αν φοραω XL θα πρεπει να παω για XXL

Υπολογισμενο ή οχι, ενα νουμερο πιο πανω για ανεση νομιζω οτι χρειαζεται. Εχω και εγω μια φλις για χειμωνα, ειναι μπομπα

• Like 1
Δημοσ.

αυτες οι Vamp δηλαδη ειναι καλες που ειπε και το φιλαρακι πιο πανω? Πρωτη φοραω ακουω τη φιρμα αλλα κυριως αυτες βγαζει το Σκρουτζ

Δημοσ.

Τσιμπησα τελικα μια Vamp, και τωρα την περιμενω. Μιας και ειναι για Χειμωνα πηρα μια που ειναι μεχρι τα γονατα και οχι την αλλη που μαρεσει λιγο καλυτερα αλλα δειχνει να ειναι μεχρι τη μεση

Πχ πηρα αυτη

1284699620_rompa-andriki-xeimerini-fleece-Vamp-0560-klasiki-kathimerini-karo-giakas(1).jpg.7116229f16e792d22242ada61ef2432b.jpg

Γιατι αυτη δειχνει να στεκεται ως τη μεση

2011300446_rompa-andriki-xeimerini-monoxrwmi-fleece-Vamp-0561-neaniki-kathimerini(1).jpg.3a31226ad6ba376fa6254f174a144cf8.jpg

• Like 1
Δημοσ.

Ερώτηση: Δηλαδή κατά την γνώμη σου με αυτό δείχνεις λιγότερο παππούς, από τις πιτζάμες;

Πάντως σαν αγορά φαίνεται μια χαρά.

Δημοσ.

Το ικέα φέρνει μπουρνούζια (πετσέτα) 100% βαμβάκι στα $20-25. Πραγματικά η ποιότητα είναι εξαιρετική.

• Thanks 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...