Προς το περιεχόμενο

Adsl24 σε Vdsl100 vectoring

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλησπέρα νέος στο φόρουμ

Θα εκτιμουσα βοηθήσει κάποιος

Εδώ και ένα μισή μήνα έχω κάνει αναβάθμιση σε 100ρα σύνδεση,από την απλή 24adsl

Το σταθερό συνδέεται στο ρούτερ λόγο voip και όχι στην πρίζα (λογικά το ξέρετε) Από την αρχή ενεργοποίησης της γραμμής έχω τρελές αποσύνδεσεις, ενώ η ταχύτητα χτυπάει καμπανα ,για όσους ξέρουν για το noise margins , συμβαίνει το εξής κάνει σκαμπανεβάσματα και όταν το κάνει αυτό πέφτει η ταχύτητα από 100 σε 80/70/60 κα στο 0 και κάνει την αποσύνδεση για δευτερόλεπτα και επανέρχεται,να σημειώσω ότι παίζω ονλαιν παιχνίδια,Έχω δηλώσει τουλάχιστον 5 βλάβες στη Νόβα,η καμπίνες είναι της Vodafone,έχω αλλάξει καλωδίωση από κατανεμητή έως την πριζα κενουρια πρίζα σπίτι μου, αντικατάσταση  ρούτερ έχει γίνει το zte 288, τίποτα παιδιά ,δε φτιάχνεται,ο πάροχος δε έχει να μου απαντήσει κάτι,ο τεχνικός λέει ότι ανεβάζει πολλά λάθη,έχω φρικαρει και απογοητευτεί,εάν πάω σε cosmote θα φτιάξει άραγε, ευχαριστω εάν ασχοληθεί κάποιος

Screenshot_2020-11-10-13-28-59-590_com.android.chrome.jpg

Εδώ οι τιμές όταν κάνει σκαμπανεβάσματα το noice margin και γίνεται η αποσύνδεση

Screenshot_2020-11-09-10-26-54-727_com.android.chrome.jpg

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

https://www.cyta.com.cy/mp/informational/support/files/wiring-guide-for-broadband_GR.pdf 

^^ πολυ σημαντικο ^^

Ωστοσο, χρηση splitter και να γυρισεις το σταθερο της γραμμης δεν ειναι και οτι καλυτερο. Καλυτερα το σταθερο να ειναι απευθειας συνδεδεμενο στο μοντεμ χωρις φιλτρο κτλπ. Αν εχεις την επιλογη να συνδεσεις το ρουτερ απευθειας πανω στο καλωδιο που ερχεται απο το κουτι θα ηταν πολυ καλο.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...