synthercat Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2020 Καλημέρα σας! Εχω 2 ερωτήσεις για αυτά τα router 1. Πρέπει να έχω και συσκευές 802.11ax ή θα έχω οφέλος και με τις υπάρχουσες συσκευές; (κινητά, φώτα, θερμοστάτες, google home κτλ) 2. Υπάρχει router που να είναι υβριδικό για να αντικαταστήσω το Huawei HA-35 (το booster router της cosmote που συνδιάζει sim card + DSL/VDSL) Ευχαριστώ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dio3 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2020 1. Ναι πρέπει ο client να υποστηρίζει 802.11ax για να παίξει over wi-fi 6. 2. Δεν έχω βρει κάποιο hybrid με wifi-6 λίγο στα πεταχτά που έψαξα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
timos81 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2020 Δεν αξίζει να πας σε WIFI6 με ADSL/VDSL . Αν αλλάξεις ταχύτητες 100 και πάνω τότε αξίζει. Επίσης για να δεις πραγματικές ταχύτητες WIFI6 η συσκευή πρέπει να είναι WIFI6 client, όπως σωστά τόνισε και ο φίλος παραπάνω, μπορείς εύκολα και σε σταθερό η φορητό υπολογιστή να αλλάξεις κάρτα δικτύου αν δεν υποστηρίζει WIFI6. Αν έχεις σκοπό να αλλάξεις μελλοντικά τότε θα πας σε WIFI6E, αυτά σε 1-2 χρόνο τουλάχιστον λόγο κατάστασης (COVID) μπορεί να καθυστερήσουν και παραπάνω. Αν τελικά θα αλλάξεις μόνο router σε WIFI6 τότε ξαναμιλάμε. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα