golem21 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2020 Καλημέρα, Αναμένω το νέο desktop το οποίο θα είναι χωρίς δίσκο καθώς πρόκειται να χρησιμοποιήσω το δίσκο SSD που έχω από το παλιό μου desktop. Το λειτουργικό είναι win10. Έχω κάναι backup για καλό και για κακό. Χρειάζεται να κάνω κάποια προετοιμασία στο δίσκο πριν την εγκατάστασή του στο νέο desktop; Αφού τον εγκαταστήσω αναγνωρίζει τα νέα περιφερειακά και κάνει ότι χρειάζεται αυτόματα; Τι γίνεται με ότι έχει εγκαταστημένο από το παλιό desktop, π.χ. drivers περιφερειακών παλιού desktop; Τα κάνει unistall αυτόματα; Χρειάζεται να το κάνω εγώ; Αναμένω τα σχόλια σας. Ευχαριστώ, Γιώργος
leolipop Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2020 Τον βαζεις οπως ειναι θα βρει οτι χρειαζεται απο τις συσκευες , τους παλιους οδηγους πρεπει να τους βγαλεις μονος σου.Λογικο θα μου φανει επισης αν ανακληθει η αδεια ενεργοποιησης και χρειαστει να προβεις σε ενεργιες.
golem21 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2020 Ευχαριστώ για την απάντηση. Στη χειρότερη να χρειαστεί reactivation των WIN10 στο νέο σύστημα δηλαδή;
blitzNikos Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2020 Το καλύτερο είναι να μπεις πρώτα σε safe mode και να βγάλεις όσους παλιούς οδηγούς μπορείς. Eπειδή αλλάζει όλο το σύστημα, εκτός από τον SSD, θα χρειαστεί να ενεργοποιήσεις πάλι τα windows... Το αν αυτό είναι μια απλή επενάληψη της ενεργοποίησης που έκανες την πρώτη φορά, εξαρτάται από το είδος της άδειας που έχεις.
Leleouras Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2020 παίξε με το sysprep των windows για να είσαι σίγουρος, αν και στα 10 κατά πάσα πιθανότητα θα παίξει καπάκι πάντα καθαρή εγκατάσταση είναι καλύτερη, just saying 1
golem21 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2020 Η εγκατάσταση του παλιού δίσκου στο νέο PC έγινε ομαλά, τα win10 έκαναν όλη τη δουλειά. Το μόνο που χρειάστηκε ήταν reactivation των win10 στο νέο desktop. Ευχαριστώ για τη βοήθεια! 1
k_dinos Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2020 Άρα αν είχες OEM windows θα έπρεπε να βρεις νέο κλειδί?
LaMereda Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2020 5 λεπτά πριν, k_dinos είπε Άρα αν είχες OEM windows θα έπρεπε να βρεις νέο κλειδί? Ναι, δεν μπορείς να μεταφέρεις OEM Win10 αν αλλάξει η μητρική. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα