Προς το περιεχόμενο

Delonghi EN267.BAE Citiz & Milk, 129 € @ kotsovolos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

χχχχχχ

129 €  στον Kotsovolo από 249 €

Επόμενη καλύτερη τιμή στο Skroutz 190 € 

https://www.skroutz.gr/s/10506204/Delonghi-Nespresso-Citiz-Milk-Black.html?utm_source=android&utm_campaign=skroutz_share

Επεξ/σία από matrixxx
αφαιρεση affiliate -"βρωμικου" συνδεσμου
  • Like 3
Δημοσ.

Μια χαρά λέει. Την έχω 3 χρόνια και φτιάχνει πολύ καλό καφε, καπουτσινο...κτλ. Απλά ίσως δεν συμφέρει αν πίνεις καθημερινά πολλούς καφέδες, γιατί η γνήσιες κάψουλες ξεκινάνε απο 40 λεπτά. Πάντως είναι πολύ βολική, γρήγορη στη χρήση και στο καθάρισμα.

• Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 ώρες πριν, 99Chris είπε

Μια χαρά λέει. Την έχω 3 χρόνια και φτιάχνει πολύ καλό καφε, καπουτσινο...κτλ. Απλά ίσως δεν συμφέρει αν πίνεις καθημερινά πολλούς καφέδες, γιατί η γνήσιες κάψουλες ξεκινάνε απο 40 λεπτά. Πάντως είναι πολύ βολική, γρήγορη στη χρήση και στο καθάρισμα.

Οι μη γνήσιες κάψουλες που κάνουν ~20 λεπτά τι λένε;; 

Άραγε η προσφορά μέχρι πότε να είναι;; (Δεν μπορώ να βρω στο site κάπου που να γράφει)

Επεξ/σία από Sanjuro
Δημοσ.
51 λεπτά πριν, HERTHAN είπε

Δεν έχω του θέματος αλλά έχω τη ec685 2 χρόνια. Φτιάχνω espresso/freddo cappuccino με illy/lavazza και μου έχουν πεί ότι είναι καλός αρκετά άτομα. Εύκολη στο καθάρισμα, μου φαίνεται λίγο θορυβώδης κάποιες φορές, έχει ένδειξη όταν χρειάζεται αφαλάτωση και δεν είναι δύσκολη διαδικασία.

• Thanks 1
Δημοσ.
3 ώρες πριν, Sanjuro είπε

Οι μη γνήσιες κάψουλες που κάνουν ~20 λεπτά τι λένε;; 

Άραγε η προσφορά μέχρι πότε να είναι;; (Δεν μπορώ να βρω στο site κάπου που να γράφει)

Εγώ δεν έχω μείνει με κάποια ικανοποιημένη. Εάν πίνεις καπουτσίνο είναι οκ, πίνεται δηλαδή, για εσπρέσο με τίποτα. Απο σούπερ μου αρέσουν αρκετά οι starbucks, όπου στοιχίζει η κάψουλα 38 λεπτά, και είναι πολλές φορές σε προσφορά.

Δημοσ.
7 λεπτά πριν, 99Chris είπε

Εγώ δεν έχω μείνει με κάποια ικανοποιημένη. Εάν πίνεις καπουτσίνο είναι οκ, πίνεται δηλαδή, για εσπρέσο με τίποτα. Απο σούπερ μου αρέσουν αρκετά οι starbucks, όπου στοιχίζει η κάψουλα 38 λεπτά, και είναι πολλές φορές σε προσφορά.

Ποιά Starbucks είναι κοντά στην κλασική απ'αυτή που παίρνει κάποιος σε καφέ από κατάστημα;

Δημοσ.
5 λεπτά πριν, diotria είπε

Ποιά Starbucks είναι κοντά στην κλασική απ'αυτή που παίρνει κάποιος σε καφέ από κατάστημα;

Προσωπικά πίνω εσπρέσο σκέτο και μου αρέσει το blonde espresso, που θυμίζει λίγο το volluto της nespresso.

• Like 1
Δημοσ.
4 ώρες πριν, HERTHAN είπε

Η συγκεκριμένη βγάζει ικανοποιητικό καφέ. Προφανώς και πίνεις πολύ καλύτερο καφέ από καφέ καψουλας. Βέβαια τρως περισσότερο χρόνο στο να φτιάξεις ένα καφέ και δεν έχεις την ευκολία της καψουλας. Επιλογές σε καφέδες όταν μιλάμε για αλεσμενο καφέ άπειρες . Αργότερα αν πάρεις και έναν μύλο, έναν porlex χειροκίνητο πχ. ανεβάζεις την γεύση κιαλλο με φρεσκοκομενο καφέ. 

• Thanks 1
  • Confused 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, malthampoukos είπε

Τι είναι αυτό; 

Διόρθωσε το λινκ και βάλε αυτό https://www.kotsovolos.gr/small-home-appliances/coffeemakers/espresso/mhxanes-nespresso-me-kapsoules/181353-delonghi-en267bae-citiz-milk-limousine-black 

Τα referral είναι λινκ που δίνουν χρήματα σε αυτόν που τα δημιούργησε και απαγορεύονται στο insomnia, δεν είμαι βέβαια σίγουρος, μπορεί και να κάνω λάθος

Επεξ/σία από lefta_yparxoun
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...