dmpatanis Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2020 Καλησπερα σας. Ηρθε ο ανθρωπος ειδε το αυτοκινητο μου του αρεσε το καπαρωσε και στο περιμενε για να βγει το δανειο που ηθελε για να συμπληρωσει τα χρηματα που ζητουσα παρουσιαστηκε το lockdown. Ρωταω τωρα πως γινετε αφου με εξοφλησει να γινει η μεταβηβαση μιας και δεν μπορουμε να βρεθουμε λογω covid? Ειμαστε απο γειτονικο νομο. Το αυτοκινητο μπορω να το στειλω. Μου ειπε να κανω εξουσιοδοτηση στο μαγαζι στην πολη του για να αναλαβει την μεταβηβαση.Ισχυει αυτο? Ευχαριστω
Γιάννης Platano Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2020 Αν δεν παρεις ολο το ποσο μην κανεις απολυτως τιποτα !
dmpatanis Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2020 Το ποσο πρωτα θα το παρω και μετα θα προχωρισω αλλα πως θα γινει η μεταβιβαση? Δεν μπορω ουτε να παω στον νομο του ουτε αυτος στο δικο μου να ερθει.
Γιάννης Platano Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2020 41 λεπτά πριν, dmpatanis είπε Το ποσο πρωτα θα το παρω και μετα θα προχωρισω αλλα πως θα γινει η μεταβιβαση? Δεν μπορω ουτε να παω στον νομο του ουτε αυτος στο δικο μου να ερθει. Στα ορια των νομων με εξουσιοδοτηση να το παρει στο ονομα του ????
Burgos Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2020 Βρεθείτε στα σύνορα Στα σοβαρά τώρα, αφού πληρωθείς λογικά μπορείς να κάνεις εξουσιοδότηση μέσω gov.gr και να τη στείλεις με mail. Κάνει τη μεταβίβαση, του στέλνεις το αυτοκίνητο και είστε οκ. 1
dmpatanis Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2020 Η εξουσιοδοτηση τι να λεει μαι πρεπει να την εχω υπογραψει και επικυρωσει? Μπορω να εξουσιοδωτησω γραφειο διαικπερεωσεων στην περιοχη του αγοραστη να αναλαβει την μεταβιβαση? Θελω να προλαβω να ερθουν τα τελη κυκλ στο ονομα του αγοραστει.
Burgos Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2020 Θα γράψεις ότι εξουσιοδοτείς τον αγοραστή ή το γραφείο διεκπεραιώσεων ώστε να προβεί σε όλες τις απαραίτητες ενέργειες για την μεταβίβαση του οχήματος μου με αριθμό κυκλοφορίας χχχ0000 στο όνομα του. Δεν χρειάζεται υπογραφή. Μπαίνεις στο gov.gr με τους κωδικούς taxis. (Μπορεί να χρειαστούν και κωδικοί e-banking για ταυτοποίηση τηλεφώνου) Εκεί έχει κατηγορία εξουσιοδοτήσεις, την ετοιμάζεις και την εκτυπώνεις.
G.bar Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) Μόλις πάρεις τα χρήματα θα μπεις εδώ https://www.gov.gr/ipiresies/polites-kai-kathemerinoteta/upeuthune-delose-kai-exousiodotese/ekdose-upeuthunes-deloses θα κάνεις μια υπευθυνη δήλωση για να κάνει την μεταβίβαση μόνος του στην κατοχή του, και θα του την στείλεις με mail. την τυπώνει και μόλις κάνει την μεταβίβαση και σου δειξει την αδεια ΤΟΤΕ ΚΑΙ ΜΌΝΟ ΤΟΤΕ στέλνεις το αυτοκίνητο. Και δεν χρειάζεται καν να βγεις απο το σπίτι σου. Επεξ/σία 11 Νοεμβρίου 2020 από G.bar 1
dmpatanis Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2020 Καλημερα.Μου ειπε οτι θα μου δωσει τα χρηματα.Θα του δωσω το αυτοκινητο και την υπευθυνη δηλωση και την εξουσιοδωτηση την οποια εγω εξοθσιωδωτο το γραφειο μεταβηβασεων να κανει την μεταβιβαση. Τωρα πως ξερω εγω οτι θα κανει την μεταβηβαση μεχρι τελους του ετους για να μην πληρωσω τα τελη?
Γιάννης Platano Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) 2 λεπτά πριν, dmpatanis είπε Καλημερα.Μου ειπε οτι θα μου δωσει τα χρηματα.Θα του δωσω το αυτοκινητο και την υπευθυνη δηλωση και την εξουσιοδωτηση την οποια εγω εξοθσιωδωτο το γραφειο μεταβηβασεων να κανει την μεταβιβαση. Τωρα πως ξερω εγω οτι θα κανει την μεταβηβαση μεχρι τελους του ετους για να μην πληρωσω τα τελη? Δεν μπορεις να εισαι σιγουρος .Την ειχα πατησει με μαντρα που ειχα πουλησει αυτοκινητο και εψαχνε αγοραστη και δεν το επερνε στο ονομα του .Τρομαξα να ξεμπλεξω Επεξ/σία 14 Νοεμβρίου 2020 από Γιάννης Platano
G.bar Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2020 38 λεπτά πριν, dmpatanis είπε Καλημερα.Μου ειπε οτι θα μου δωσει τα χρηματα.Θα του δωσω το αυτοκινητο και την υπευθυνη δηλωση και την εξουσιοδωτηση την οποια εγω εξοθσιωδωτο το γραφειο μεταβηβασεων να κανει την μεταβιβαση. Τωρα πως ξερω εγω οτι θα κανει την μεταβηβαση μεχρι τελους του ετους για να μην πληρωσω τα τελη? Tην έχω πατήσει και εγώ με μηχανάκι που είχα πουλήσει και μου λέει "πάω τώρα στο υπουργείο να κάνω την μεταβίβαση"... και μετά από ένα χρόνο μου ήρθε κλήση για δικαστήριο γιατί είχε εμπλακεί σε ατύχημα ένα μήνα μετά την πώληση.. φυσικα δεν είχε κάνει την μεταβίβαση και ευτυχώς που δεν έγινε τίποτοτα πιο σοβαρό. ΠΡΩΤΑ μεταβίβαση και μετά να το πάρει και να το κάνει ότι θέλει.. όλοι έτσι κάνουν.
xsterg Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2020 για τι αξιας αυτοκινητο μιλαμε? σε καθε περιπτωση πρωτα εξοφληση ολο το ποσο και μετα μεταβιβαση. ρωτα και στο συγκοινωνιων της περιοχης σου τι γινεται τωρα με την περιπτωση σου.
dmpatanis Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2020 Αν στο χαρτι γραψω η εξουσιοδωτηση διαρκει πχ 10 ημερες?
tsofras Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2020 15 λεπτά πριν, dmpatanis είπε Αν στο χαρτι γραψω η εξουσιοδωτηση διαρκει πχ 10 ημερες? Είναι ηλεκτρονική οπότε μπορείς να μπεις εσύ και να την ακυρώσεις όταν θέλεις
paylidis Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2020 20 λεπτά πριν, dmpatanis είπε Αν στο χαρτι γραψω η εξουσιοδωτηση διαρκει πχ 10 ημερες? Αν δε σκοπεύει να την κάνει προφανως κ δεν τον ενδιαφέρει. Δωσε το σε γραφείο μεταβιβάσεων στο νόμο σου (όχι σε γνωστό του κοινως) να το κάνει κ να έρθει να παραλάβει το Αμαξι έστω από τα όρια του νομου... (εγώ από την άλλη ξέρω ότι πχ για συνεργείο μπορείς να αλλάξεις κ όρια νόμου αλλά είναι κ σε ποιον θα πέσεις αν σε σταματήσει) 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα