Προς το περιεχόμενο

Friends - The Series Finale (Limited Edition) DVD ...

kavaliotis

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

αυτο ακριβως "τα βολευεις" εμενα δεν μου αρεσει αυτο θελω το

νοημα να το καταλαβαινω πολυ καλα. Τις περισσοτερες φορες

ακουω και τη λενε ειδικα σε κατι αστειες εκφρασεις που τις αλλαζουν

με ελληνικες εκνευριζομαι παρα πολυ γιατι αλλο λενε και αλλο μεταφραζει

που στην ουσια δεν ειναι μεταφραση αλλα αντικατασταση :(

• Απαντ. 56
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Kala auto to thema tis metafrasis einai gia gelia stin ellada vazoun OTI na nai stin kiriolexia.Otan eimai ellada kai pao cinema kai vlepo tous upotitlous leo..ti leei??Oti na nai.Kala den xreiazete na sxoliasoume tin metafrasi ton titlon ton tainion gia apeira gelia..(des smallville :P o superman sta xronia tis niotis :D apisteutoi )

Δημοσ.

agiosall το ειπες και μονος σου, το καλυτερο κομματι των Friends που ειναι οι ατακες το ΚΑΤΑΚΡΕΟΥΡΓΟΥΝ γιατι πολυ απλα μερικα ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΜΕΤΑΦΡΑΣΤΟΥΝ!!! Ειναι κατι σαν το κομματι του ΣΑΚΗ που το μετεφρασαν!!! "ΚΟΥΝΑ, ΚΟΥΝΑ, ΚΟΥΝΑ" κτλ!! :D :D :D :D :D :D

Οποτε καλυτερα να βλεπεις χωρις υποτιτλους για να μαθαινεις και αγγλικα παρα να βλεπεις οτι να ναι με ελληνικους υποτιτλους...Στην τελικη βαλε αγγλικους υποτιτλους...

Δημοσ.

Μιλας σοβαρα εν ειναι για ενοικοιαση θα ειναι λογικα σε ολα τα videoclubs

λετε να τα εχουν και εδω.... θα παω το απογευμα να το ελενξω.(Φανταζομαι μιλαμε για ολη την 10 σεζον) :D

Δημοσ.
.... (Φανταζομαι μιλαμε για ολη την 10 σεζον) :D

Τα τελευταία 10 επεισόδια της 10ης σεζόν θα κυκλοφορήσουν στην Ευρώπη (Αγγλία) στις 7 Ιουνίου.

Δημοσ.

Εστω για τα πρωτα 14 επεισοδεια εμενα δεν με χαλαει καθολου...

Δεν πηγα σημερα να κοιταξω και ακομα δεν ξερω τι γινεται

Δημοσ.
Εστω για τα πρωτα 14 επεισοδεια εμενα δεν με χαλαει καθολου...

Μόνο το πρώτα 8 έχουν κυκλοφορήσει, γιατί αυτή η σεζόν θα έχει μόνο 18 επεισόδια.

Δημοσ.

paidia pantos sti glufada to exei sigoura!!!

Einai fili mou mia pou to exei opote den leei oti na nai! Epeidi se merikes ores petao gia agglia diakopes (alloi erxontai gia diakopes ellada kai alloi pane!!) 1 vdomada tha ti rotiso diefthinsi na sas po!!

Einai mono to last episode me kapoia extras mou eipe!!

Episis tin idia mera kukloforise se R1 pali to sex and the city season 6. Asxeto alla to anafero mipos endiaferei kapoious! :)

Δημοσ.

Παντως εδω δεν ειχει ερθει τιποτα ακομα... :( :(

και δεν πιστευω οτι θα ερθει αλλα η ελπιδα

πεθαινει παντα τελευταια :)

Δημοσ.

Παιδιά έχω dsl στο σπίτι μου και έχω κατεβάσει τα 16 επεισόδια του 10ου κύκλου και ψάχνοντας το επόμενο και τελευταίο βρήκα ένα που είναι 17 και 18 μαζί και λέγεται SPOILERS!!!!! the one with the others one αλλά είναι αφιέρωμα και δείχνει κάτι από το τέλος της υπόθεσης.

Ξέρει κανείς αν υπάρχουν άλλα κανονικά επεισόδια μετά το 16??? :(

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...