Edgar Δημοσ. 21 Μαΐου 2004 Δημοσ. 21 Μαΐου 2004 An evgaine px. to last episode tou Southpark se 1 dvd mono tou tha to eixa parei me ti mia. eeeee......... min ta isopedonoume ola....... to South Park den tha teleiosei pote...... me akous? POTEEEEEEEEEEEE..... "maaaaaaaaaam... polaki is being a dildoooooo" (no ofence :roll:) /parafrosini mode off
dim_b Δημοσ. 21 Μαΐου 2004 Δημοσ. 21 Μαΐου 2004 polaki, μην ξεχνάς ότι το "τελευταίο επεισόδιο" δεν ήταν ένα τυπικό 20λεπτο επεισόδιο, αλλά δύο 40λεπτα, οπότε θα κυκλοφορούσε ούτως ή άλλως μόνο του.
kavaliotis Δημοσ. 21 Μαΐου 2004 Μέλος Δημοσ. 21 Μαΐου 2004 Τεσπα απλα δεν μου αρεσει η λεξη "αρπαχτη" σαν λεξη, αλλα σεβαστη η αποψη σου! Αντε να μου ερθει κιολας να δουμε τι εχει...
polaki Δημοσ. 22 Μαΐου 2004 Δημοσ. 22 Μαΐου 2004 Ma den leo oxi re paidia sto na pairnei ena DVD mono tou.. Ego eimai enantia sto oti kukloforei os aneksartiti kukloforia!! An thelane na min tous katigorisoume os "arpaxtous" tha to vgazane mazi me ola ta upoloipa episodia, alla se ksexoristo diskaki kai esto 10 evro parapano i timi tis kasetinas se sxesi me tis palioteres as poume.. Otan sou erthei enimerose mas ti akrivos exei, mipos kai telika exei polu uliko apo behind the scenes klp kai aksizei ta lefta tou (opote ekei allazei to thema).
andreaslfc Δημοσ. 22 Μαΐου 2004 Δημοσ. 22 Μαΐου 2004 ... Αντε να μου ερθει κιολας να δουμε τι εχει... Σε μένα μου ήρθε και για Extra έχει: - The 1994 Pilot Episode (Extended Version 30 λεπτά περίπου) - 10 Years Of Beginnings The Main-title Segments of All 10 Seasons, δηλ. Τα 10 Opening Credits για κάθε Season. - Video Clip με το "I'll be there for you" των The Rembrandts Και έχει το τελευταίο επεισόδιο "The Last One" σε δύο εκδόσεις, αυτήν που παίχτηκε από το NBC και την Extended με περίπου 6 λεπτά παραπάνω. Παίζει και σε Region 2 DVD players Ανδρέας Υ.Γ. Για αυτά που λέγατε πριν για την αρπαχτή για αυτό το DVD, σκεφτείτε ότι αυτό το DVD (με τιμή $10) βγήκε μόνο για Αμερική, στην οποία η 10η σεζόν θα κυκλοφορίσει σε DVD σε περίπου ένα με δύο χρόνια.
agiosall~ Δημοσ. 23 Μαΐου 2004 Δημοσ. 23 Μαΐου 2004 φιλε andreaslfc, ποσα πληρωσες... το σκεφτομαι πολυ να το παρω αλλα δεν ειμαι σιγουρος...
kavaliotis Δημοσ. 23 Μαΐου 2004 Μέλος Δημοσ. 23 Μαΐου 2004 φιλε andreaslfc' date=' ποσα πληρωσες... το σκεφτομαι πολυ να το παρω αλλα δεν ειμαι σιγουρος... [/quote'] Αν εβλεπες το λινκ που εχω δωσει στο 1ο μου ποστ θα εβλεπες οτι κανει 16 ευρω τελικη μαζι με δωρεαν μεταφορικα. Το site ειναι 101% εμπιστευσιμο μιας και ψωνιζω χρονια και ειναι παγκοσμιως γνωστο για αυτο και μπορει και στελνει δωρεαν...
agiosall~ Δημοσ. 23 Μαΐου 2004 Δημοσ. 23 Μαΐου 2004 ok αυτο το τελευταιο ηθελα να ξεκαθαρισω για τα δωρεαν μεταφορικα και τα λοιπα εξοδα αποστολης.
agiosall~ Δημοσ. 23 Μαΐου 2004 Δημοσ. 23 Μαΐου 2004 για να μην ανοιγω καινουριο τοπικ κοιταξτε αυτο το site http://www.amazon.co.uk/exec/obidos/ASIN/B00004TIZG/qid=1085264221/sr=1-1/ref=sr_1_11_1/026-1765062-6627619 ειναι η οχι με ελληνικους υποτιτλους μου ειπε καποιος οτι εχει αλλα δεν βλεπω να το γραφει πουθενα?????????????
andreaslfc Δημοσ. 23 Μαΐου 2004 Δημοσ. 23 Μαΐου 2004 DVD Technical Information: * Total Running Time: 525 mins * Disc Format: Double Sided/Single Layer * Region Code: 2 * Subtitles: Danish, Dutch, English, English for the hearing impaired, Finnish, French, Icelandic, Norwegian, Swedish Με Ελληνικούς κυκλοφορεί στο e-shop.gr και shop21.gr, βέβαια δεν θα τα βρεις στην τιμή του Amazon. Στην Ελλάδα το ένα DVD έχει όσα όλο το Box στο Amazon.
kavaliotis Δημοσ. 23 Μαΐου 2004 Μέλος Δημοσ. 23 Μαΐου 2004 Κοιτα βασικα ειδικα για τα Friends ειναι ιεροσυλια να τα βλεπεις με ελληνικους υποτιτλους, χανουν ολη τους την αξια γιατι οι ατακες που πετανε δεν μπορουν να μεταφραστουν σωστα! Εγω 3-4 φορες τα ειδα Ελλαδα με υποτιτλους και δεν μου αρεσαν...Με ελληνικα δεστα μονο αν δεν ξερεις αγγλικα...
agiosall~ Δημοσ. 24 Μαΐου 2004 Δημοσ. 24 Μαΐου 2004 Κοιτα εχει ξαναγινει αυτη η συζητηση και λεω οτι αν ζεις σε πολη (χωρα) οπου μιλανε αγγλικα τοτε ναι να τα δεις αλλα οταν αγγλικα μιλας μονο το καλοκαιρι οταν σε ρωταει καποιος τουριστας απο που πανε εκει τοτε χανεις περισσοτερα απο οτι να τα δεις με ελληνικους υποτιτλους.
polaki Δημοσ. 25 Μαΐου 2004 Δημοσ. 25 Μαΐου 2004 Agiosall exeis dikio, apla theoroume psilodedomeno pleon oti ta agglika enos xristi internet sto vathmo to diko mas (psiloeksartimenoi diladi!! ) einai enos A epipedou, ektos kai an i moni xrisi internet einai se .gr domains... To na deis to Matrix sta agglika... Einai GEIA SAS upothesi, eidika sto Reloaded ekei pou milaei o barba stathis kai den ksereis ti sou ginetai... Alla sta friends pou milane kathimerina agglika pistevo akoma kai peristasiakos agglomathis na eisai kapos ta voleveis
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.