vastegial_74 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2020 Το έχει γίνει με το. Microsoft office; Πόσες εκδόσεις υπάρχουν πλέον; Εκτός από το 365 υπάρχει ακόμα και το κλασσικό; Από που αγοράζω νόμιμα και οικονομικά άδεια; Δεν με ενδιαφέρει κάτι σε μορφή συνδρομής αλλά σε lifetime license. Έχω μείνει λίγο πίσω στις εξελίξεις σπίτι και στη δουλειά έχω τα office 2007 και έχω βολεύει, δεν ασχολοθμε όπως παλιότερα και είμαι λίγο χαμένος. Περιμενω και ένα νέο laptop τις επόμενες ημέρες και θέλω να το στήσω σωστά. Που βρίσκω να αγοράσω νόμιμα άδειες; Κατά καιρούς βλέπω σε κάτι site τιμές εντυπωσιακά χαμηλές. Τι παίζει με αυτά;
micos000 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2020 Το 365 είναι συνδρομητικό και πάντα ανανεώνεται στην τελευταία έκδοση. Πέρα όμως από αυτό βγαίνει κάθε χρόνο και νέα έκδοση (κάτι σαν το fifa ). Οι φθηνές άδειες που βλέπεις είναι "γκρι" άδειες. Δηλαδή και είναι και δεν είναι νόμιμες. Αυτό για έναν οικιακό χρήστη δε λέει βέβαια πολλά. Μόνο σε επαγγελματικό περιβάλλον θα υπάρχει θέμα γιατί δεν συνοδεύονται από τιμολόγιο.
kormos Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2020 Στις 10/11/2020 στις 10:00 ΜΜ, vastegial_74 είπε Το έχει γίνει με το. Microsoft office; Πόσες εκδόσεις υπάρχουν πλέον; Εκτός από το 365 υπάρχει ακόμα και το κλασσικό; Από που αγοράζω νόμιμα και οικονομικά άδεια; Δεν με ενδιαφέρει κάτι σε μορφή συνδρομής αλλά σε lifetime license. Έχω μείνει λίγο πίσω στις εξελίξεις σπίτι και στη δουλειά έχω τα office 2007 και έχω βολεύει, δεν ασχολοθμε όπως παλιότερα και είμαι λίγο χαμένος. Περιμενω και ένα νέο laptop τις επόμενες ημέρες και θέλω να το στήσω σωστά. Που βρίσκω να αγοράσω νόμιμα άδειες; Κατά καιρούς βλέπω σε κάτι site τιμές εντυπωσιακά χαμηλές. Τι παίζει με αυτά; https://www.microsoft.com/el-gr/store/collections/alloffice Πλέον είναι η έκδοση 2019 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα