Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπέρα. Το PC είναι για τον γιό του κουνιάδου μου που μένει στην Αλεξανδρούπολη. Είναι μαθητής Γυμνασίου. 

Ποσό που διαθέτουμε : 350- 400 € (αν δεν φτάνει το ποσό μην βαράτε.. Τόσο ήταν το ποσό που μου είπαν)

Χρήση υπολογιστή : Το PC θα χρησιμοποιείται από μαθητή Γυμνασίου για μαθήματα και Gaming (Call of Duty, pubg, Counter Strike) 

Ειδικά προγράμματα που θα χρησιμοποιήσουμε: Δεν θα χρησιμοποιηθούν ειδικά προγράμματα.

Αν στη σύνθεση χρειαζόμαστε οθόνη : Όχι. 

Αν στη σύνθεση χρειαζόμαστε και πληκτρολόγιο, ηχεία, ποντίκι : Όχι

Τοποθεσία στην οποία βρισκόμαστε ( για την επιλογή κατάλληλου καταστήματος) : Αλεξανδρούπολη - Λάρισα - Τρίκαλα

Αν τα κομμάτια που θέλουμε να αγοράσουμε θέλουμε να είναι απο ένα κατάστημα ή επιθυμούμε την αγορά απο διαφορετικά καταστήματα? Προτιμότερο από ένα κατάστημα με παρουσία και στις 3 πόλεις.

Αν επιθυμούμε να συναρμολογηθεί το σύστημα στο κατάστημα(στην περίπτωση που δεν γνωρίζουμε πως να το συναρμολογήσουμε) ή το σύστημα θα στηθεί απο τον ενδιαφερόμενο : Από το κατάστημα

Αν επιθυμούμε λειτουργικό σύστημα και πιο : Όχι θα τοποθετηθεί ξεχωριστά

Προκειμένου να εξοικονομηθούν χρήματα, το κουτί να είναι το πιο απλό που υπάρχει (χωρίς led κτλ)

Επεξ/σία από yiankap
  • 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Συγνώμη για την καθυστέρηση. Τώρα που αποσαφηνίστηκαν οι απαιτήσεις και με συμβουλές από ένα άλλο thread, η πρόταση που θα κάνω για αγορά είναι η ακόλουθη. Εννοείται ότι ανέβηκε το budget προκειμένου να παίζει αξιοπρεπώς τα παιχνίδια που θέλει ο πιτσιρικάς. Ο SSD θα παίζει σε αυτή τη motherboard (ρωτάω γιατί έχω χάσει λίγο τα επεισόδια με τους Μ2 δίσκους). Τίποτα προτάσεις για αλλαγές ;

CONSTANTINE_FINAL.jpg

Δημοσ.
37 λεπτά πριν, yiankap είπε

Συγνώμη για την καθυστέρηση. Τώρα που αποσαφηνίστηκαν οι απαιτήσεις και με συμβουλές από ένα άλλο thread, η πρόταση που θα κάνω για αγορά είναι η ακόλουθη. Εννοείται ότι ανέβηκε το budget προκειμένου να παίζει αξιοπρεπώς τα παιχνίδια που θέλει ο πιτσιρικάς. Ο SSD θα παίζει σε αυτή τη motherboard (ρωτάω γιατί έχω χάσει λίγο τα επεισόδια με τους Μ2 δίσκους). Τίποτα προτάσεις για αλλαγές ;

CONSTANTINE_FINAL.jpg

Πολλές αλλαγές. Κατάστημα Foxstore (Κάνει συναρμολόγηση). Δεν έβαλα κουτί για να διαλέξεις του γούστου σου.

image.png.9f2458f71359f7e5af192533bc07dd6f.png

• Like 2
  • Thanks 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...