niko13 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) Ενδιαφερουσα τεχνολογια που ισως στο μελλον γινει mainstream? Θα το ηθελα πολυ, γιατι το ελληνικο καλοκαιρι ζοριζει το καημενο το pc😁.. Προς το παρον μιας και ειναι δημιουργημα της, μονο για intel 1200 socket κ με τιμες στο θεο😁. Αλλα για να ασχολουνται coolermaster k ek ποτε δεν ξερεις στο μελλον... https://landing.coolermaster.com/pages/ml360-sub-zero-cryo-clocking/ https://www.ekwb.com/shop/ek-quantumx-delta-tec Επεξ/σία 10 Νοεμβρίου 2020 από niko13 2
Silverage Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2020 Δηλαδή βάλανε ένα peltier να ψύχει την cpu και η υδρόψυξη να ψύχει εκείνο. Δεν είναι κακό σαν ιδέα αλλά απ'ότι ξέρω τραβάνε πολύ ρεύμα.
jgeorgiou Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, Silverage είπε Δηλαδή βάλανε ένα peltier να ψύχει την cpu και η υδρόψυξη να ψύχει εκείνο. Δεν είναι κακό σαν ιδέα αλλά απ'ότι ξέρω τραβάνε πολύ ρεύμα. Σωστό , υψηλή κατανάλωση και υψηλό κόστος. Αν δεις το video που ανέβασα εγώ θα δεις ότι το peltier έχει δική του ξεχωριστή τροφοδοσία σε σχέση με υδρόψυξη. Στην πραγματικότητα πρόκειται για ένα ψυκτικό μέσο "βιτρίνας" που ελάχιστοι θα χρησιμοποιήσουν. Επεξ/σία 11 Νοεμβρίου 2020 από jgeorgiou
niko13 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2020 4 ώρες πριν, Silverage είπε Δηλαδή βάλανε ένα peltier να ψύχει την cpu και η υδρόψυξη να ψύχει εκείνο. Δεν είναι κακό σαν ιδέα αλλά απ'ότι ξέρω τραβάνε πολύ ρεύμα. Ναι η καταναλωση ειναι διαστημικη.. Στο 16.00 στο video του derbauer το χρησιμοποιει σε gaming κατασταση με καταναλωση 80 εως 120w αλλα θερμοκρασιες επεξεργαστη μεχρι 45 βαθμους.. Στο cryo mode. Αν μπορεσουν να βρουν μια αξιοπρεπη ισορροπια μεταξυ καταναλωσης κ αποδοσης ισως περπατησει. Το mode που δουλευει full φανταζομαι θα ειναι μονο για benchmarkers. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα