Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα έχω το παρακάτω συστηματάκι.

asrock a320m-hdv r4

amd ryzen 3 2200g

8gb ddr4 3000mhz

Θα ηθελα να κανω μια αναβάθμιση , Τι θα μπορουσα να προσθέσω σε λογικά πλαίσια.

Κόστος της αναβάθμισης γύρω στα 300 ευρώ.

Σας ευχαριστώ!

Δημοσ.
6 λεπτά πριν, turbat0s είπε

Πού σε φρενάρει αυτό το σύστημα?

Τί δίσκους έχεις?

Εχω εναν ssd crucial 500 , 500gb hd. Απλα ελεγα μπας και του εβαζα κατι παραπανω. Για την χρηση του ειναι κομπλε

6 λεπτά πριν, SOAD1981 είπε

χρηση ? οθονη υπαρχει ? σκληροι ? δεν λες πολλα στο αρχικο ποστ

Χρηση κυριως περιηγηση στο internet και ελαφρυ gaming οπως κανα παλιο game gta san andreas, heartstone , dota, lol και αν τυχει κανα φιφα φαση με controler. Οθονη ειναι 720p. Μαλλον οθονη να παρω αλλη;;

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, pngts1996 είπε

Εχω εναν ssd crucial 500 , 500gb hd. Απλα ελεγα μπας και του εβαζα κατι παραπανω. Για την χρηση του ειναι κομπλε

Χρηση κυριως περιηγηση στο internet και ελαφρυ gaming οπως κανα παλιο game gta san andreas, heartstone , dota, lol και αν τυχει κανα φιφα φαση με controler. Οθονη ειναι 720p. Μαλλον οθονη να παρω αλλη;;

στο θεμα της οθονης προσωπικα ποτε δεν τρελλαινομουν . μαλλον ειμαι ακαταλληλος να σου απαντησω . αν σε ικανοποιει το 720 κρατα την . αλλα αντικειμενικα πλεον ειναι must , να εχεις σαν minimoum 1080 οθονη . με μια καρτα στυλ 1050ti και μια οθονη 1080 θα εισαι καλα πιστευω

• Like 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, tzitzikas2 είπε

μια 8-αρα ραμ σίγουρα ακόμα.

εχει 2 4αρες και δν εχει παραπανω θεσεις οποτε αν αναβαθμισω ραμ θα μου μεινουν οι παλιες

Δημοσ.

ναι αλλα χωρίς ραμ μόνο με 8gb δεν τραβάει το μηχανάκι...σου τρώνε και τα ενσωματωμένα..

• Like 1
Δημοσ.
Στις 10/11/2020 στις 7:00 ΜΜ, pngts1996 είπε

Καλησπέρα έχω το παρακάτω συστηματάκι.

asrock a320m-hdv r4

amd ryzen 3 2200g

8gb ddr4 3000mhz

Θα ηθελα να κανω μια αναβάθμιση , Τι θα μπορουσα να προσθέσω σε λογικά πλαίσια.

Κόστος της αναβάθμισης γύρω στα 300 ευρώ.

Σας ευχαριστώ!

Βάλε μια κάρτα γραφικών 1050ti ή 1650 και τα υπόλοιπα σε οθόνη

Δημοσ.

Εαν δεν υπαρχει πραγματικη αναγκη δεν βλεπω λογο να το αναβαθμίσεις. Θα δωσεις χρηματα για κατι που δεν χρειαζεσαι. Εαν καποια στιγμη υπαρξει αναγκη τοτε κινεισαι αναλογα. Μεχρι τοτε μπορει να ειναι παρωχημενο και να θελεις να αλλαξεις εντελως το configuration. Γιατι να δεσμευσεις τωρα χρηματα που θα σου λειψουν ισως μελλοντικα?

• Thanks 1
Δημοσ.

Αν θες οπωσδήποτε να κάνεις μια αναβάθμιση αν και για τη χρήση που κάνεις μια μνήμη θα ήταν αρκετη..... παρακάτω μια φθηνή αναβάθμιση για low budget 

μια κάρτα γραφικών 1050ti https://www.skroutz.gr/s/10369310/MSI-GeForce-GTX1050-Ti-4GB-Gaming-X.html =140euro

κατά προτίμηση μια 8αρα μνήμη https://www.skroutz.gr/s/9470608/G-Skill-Aegis-8GB-DDR4-3000MHz-F4-3000C16S-8GISB.html = 35euro

για οθόνη αν θες μια low budget https://www.skroutz.gr/s/9203636/Samsung-C27F396FHU-27-Curved-Gaming-Monitor.html = 145euro

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...