hiphoper13 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2020 Καλησπερα παιδια προσπαθω να κανω raid 2 δισκους με αυτη τη motherboard αλλα μου βγαζει αυτο το error ξερουμε τι γινεται ευχαριστω
j_karigiannis Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2020 Μήπως να το ενεργοποιήσεις πρώτα απο το Bios?
hiphoper13 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2020 ναι μετα κανω cntr+r configure με πεταει εδω αλλα δεν μπορω να κανω create array η φωτο δεν ειναι δικια μ
hiphoper13 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2020 update καταφερα να το φτιαξω μεσω bios εγινε raid αλλα οταν παταω continue to boot δεν μπαινει window πεταει blue screen οταν ανοιγω το pc απενεργοποιοντας το raid απο το bios δεν βλεπω καν τους δισκους απο την επιλογη αυτος ο υπολογιστης επισης εδω ο φιλος κανει intall windows πρεπει να το κανω και εγω ετσι ? δε θελω να εγκαταςστησω windows σε αυτους τους δισκους ομως ευχατριστω
micos000 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2020 Δηλαδή έχεις έναν δίσκο αυτόνομο με λειτουργικό και δύο που τους κάνεις raid; Τι raid έκανες; Μήπως όταν εγκατέστησες τα windows είχες συνδεμμένους και αυτούς τους δίσκους και μπήκε το boot record σε κάποιον από αυτούς και μετά που έκανες το stripe χάθηκε αυτή η πληροφορία; Καλά είναι να ξανακάνεις φορμάτ έστω επιδιόρθωση της εγκατάστασης.
hiphoper13 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2020 Εχω σε ssd το λειτουργικό και απλα θελω να κανω raid 0 δυο μηχανικους 500gb ο ενας που ειναι άδειοι που επεσαν στα χερια μου προσφατα αυτο απλα δε μπορω να το φτιαξω
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα