Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
25 λεπτά πριν, spysoumi είπε

Καθαρά θέμα "γοήτρου" ας το πούμε, και τπτ άλλο. Δεν μου κάθετε καλά να φοράω R5 3600 και να κουμπώσω 960(Strix μεν, παλιά δε). Η 1650 που ανέφεραν τα παιδιά ποιο πάνω, ναι μου κάνει πιστεύω. Αλλά κανένας δεν σχολίασε αυτο το αποτέλεσμα που βλέπουμε στην φώτο και στο link. Είναι δυνατόν η 5500XT να είναι χειρότερη από την 1060;;;

τα συνθετικά δεν λένε τίποτα από θέμα gaming

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
31 λεπτά πριν, spysoumi είπε

Καθαρά θέμα "γοήτρου" ας το πούμε, και τπτ άλλο. Δεν μου κάθετε καλά να φοράω R5 3600 και να κουμπώσω 960(Strix μεν, παλιά δε). Η 1650 που ανέφεραν τα παιδιά ποιο πάνω, ναι μου κάνει πιστεύω. Αλλά κανένας δεν σχολίασε αυτο το αποτέλεσμα που βλέπουμε στην φώτο και στο link. Είναι δυνατόν η 5500XT να είναι χειρότερη από την 1060;;;

1. Για γόητρο πρώτη φορά το βλέπω. Προσωπικά δεν θα άλλαζα κάρτα στην θέση σου.
  2. Η 1650 (όχι την Super) είναι χειρότερη σε επιδόσεις από την 570.
  3. Η 5500ΧΤ είναι ταχύτερη από την 1060 3GB αλλά και από την 6GB. Σε επιδόσεις είναι στα ίδια με την απλή 1660.

Επεξ/σία από Aten-Ra
  • Like 1
Δημοσ.

Άρα προτείνετέ μου κάτι καλύτερο(από την 960) που να αξίζει η μετάβαση(άσχετα εάν δεν παίζω games)! Τιμή σε λογικά πλαίσια ταβάνι 150€(καινούρια ή και μεταχειρισμένη ακόμα και ποιο φθηνά δλδ)

Δημοσ.
5 λεπτά πριν, spysoumi είπε

Άρα προτείνετέ μου κάτι καλύτερο(από την 960) που να αξίζει η μετάβαση(άσχετα εάν δεν παίζω games)! Τιμή σε λογικά πλαίσια ταβάνι 150€(καινούρια ή και μεταχειρισμένη ακόμα και ποιο φθηνά δλδ)

Περίμενε το Black Friday και δες αν θα παιξουν προσφορες σε GTX1650 Super και RX5500XT

• Thanks 1
Δημοσ.
6 ώρες πριν, Aten-Ra είπε

H GTX1060 3GB είναι EOL με τα 3GB μνήμη, χάνει κατά κράτος σε όλα τα τελευταία παιχνίδια από την 570 4/8GB.

Η διαφορά μας είναι ότι εσύ χρειάζεσαι βίντεο που έχει φτιάξει κάποιος άλλος για να τοποθετηθεις. 

Δεν έγραψα κάτι διαφορετικό από αυτό που έμμεσα λες ( ή λέει το βίντεο, που δεν χρειάζεται να δω ) η gtx 1060 είναι λίγο πιο δυνατή και αν κάτι την φρενάρει είναι η vram της. Οπότε βλέπεις πως τα πάει στα παιχνίδια που παίζεις,  αν πχ παίζεις battlefield 5 που θέλει vram εκεί θα πάρεις την RX 570 , αν παίζεις Pes πάρε την GTX 1060 που λογικά θα την βρεις και φθηνότερη. 

3 ώρες πριν, spysoumi είπε

Μία χαρά επιλογές είναι αυτές που έχεις βάλει εξ αρχής 1060 vs 570 , μπορείς να πάρεις όποια βρεις πιο φθηνή.  Αν δεν θέλεις κάτι σε μεταχειρισμένο πολύ καλό deal για την χρήση που θέλεις είναι η gtx 1050ti  .

Δημοσ.
52 λεπτά πριν, panoskatos είπε

Αν δεν θέλεις κάτι σε μεταχειρισμένο πολύ καλό deal για την χρήση που θέλεις είναι η gtx 1050ti  .

Από 960 σε 1050ti δεν έχει κανένα νόημα διότι οι διαφορές είναι πολύ μικρές.

Από το αρχικό ερώτημα θα προτιμούσα 1060 ή 1650 super (έως 150€) αλλά όπως είπαν και οι προλαλήσαντες BF έρχεται όλο και κάποια προσφορά θα βγει. Στη θέση σου θα περίμενα λίγους μήνες να σταθεροποιηθεί η αγορά με τα νέα μοντέλα και σίγουρα τότε θα υπήρχαν και άλλες (το πιθανότερο καλύτερες) επιλογές.

Δημοσ.
1 ώρα πριν, TR-909 είπε

Από 960 σε 1050ti δεν έχει κανένα νόημα διότι οι διαφορές είναι πολύ μικρές.

Ενώ απο 1050ti σε 1060 οι διαφορές είναι τεράστιες ? Πρότεινα την 1050ti λόγο vram και λόγο τίμής σαν καινούργια .Αυτο που φρενάρει την 1060 είναι η vram σε πιο απαιτητικά παιχνίδια. Φυσικά αφου δεν την θέλει για παιχνίδια μια χαρά είναι και η 960 αλλά αφου θέλει κάτι πιο καινούργιο ας πάρει κάτι κάτω απο τα 150€ με περισσότερη vram .

Δημοσ.
8 ώρες πριν, panoskatos είπε

Η διαφορά μας είναι ότι εσύ χρειάζεσαι βίντεο που έχει φτιάξει κάποιος άλλος για να τοποθετηθεις. 

Δεν έγραψα κάτι διαφορετικό από αυτό που έμμεσα λες ( ή λέει το βίντεο, που δεν χρειάζεται να δω ) η gtx 1060 είναι λίγο πιο δυνατή και αν κάτι την φρενάρει είναι η vram της. Οπότε βλέπεις πως τα πάει στα παιχνίδια που παίζεις,  αν πχ παίζεις battlefield 5 που θέλει vram εκεί θα πάρεις την RX 570 , αν παίζεις Pes πάρε την GTX 1060 που λογικά θα την βρεις και φθηνότερη. 

Μία χαρά επιλογές είναι αυτές που έχεις βάλει εξ αρχής 1060 vs 570 , μπορείς να πάρεις όποια βρεις πιο φθηνή.  Αν δεν θέλεις κάτι σε μεταχειρισμένο πολύ καλό deal για την χρήση που θέλεις είναι η gtx 1050ti  .

Αν είχες δει το video θα έβλεπες ότι και σε παιχνίδια που δεν χρειάζονται πολύ μνήμη,  η 1060 3GB είναι χειρότερη από την 570.

Στο Video φαινεται η 570 ότι είναι ταχύτερη και στο Fortnite και στο PUBG. Ενώ στα καινούργια ΑΑΑ παιχνίδια όπως το RDR2, Control και The Division 2 η διαφορές είναι 20%-30% υπέρ της 570.

Δημοσ.

Κάθεστε δλδ και τσακώνεστε για έναν τύπο που θέλει να αλλάξει κάρτα για το ''γόητρο'' ?  Μάλιστα, λες και έχει σημασία ποια θα πάρει 

• Like 4
Δημοσ.
22 ώρες πριν, spysoumi είπε

Δεν μου κάθετε καλά να φοράω R5 3600 και να κουμπώσω 960(Strix μεν, παλιά δε).

????

9 ώρες πριν, Aten-Ra είπε

Αν είχες δει το video θα έβλεπες ότι και σε παιχνίδια που δεν χρειάζονται πολύ μνήμη,  η 1060 3GB είναι χειρότερη από την 570.

Στο Video φαινεται η 570 ότι είναι ταχύτερη και στο Fortnite και στο PUBG. Ενώ στα καινούργια ΑΑΑ παιχνίδια όπως το RDR2, Control και The Division 2 η διαφορές είναι 20%-30% υπέρ της 570.

Το pubg θέλει VRAM στα ultra textures που τρέχει αυτός, την είχα την 3αρα και έπαιζα το παιχνίδι. Φαντάζομαι και στα υπόλοιπα (rdr2 / control / division 2) τα αποτελεσμάτα οφείλονται στα ultra textures λόγω ανεπαρκής VRAM. Eπίσης στο PUBG  / fortnite δεν ξέρω που είδες οτι είναι πιο γρήγορη, δείχνει την 1060 αρκετά παραπάνω. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, Herald είπε

????

Το pubg θέλει VRAM στα ultra textures που τρέχει αυτός, την είχα την 3αρα και έπαιζα το παιχνίδι. Φαντάζομαι και στα υπόλοιπα (rdr2 / control / division 2) τα αποτελεσμάτα οφείλονται στα ultra textures λόγω ανεπαρκής VRAM. Eπίσης στο PUBG  / fortnite δεν ξέρω που είδες οτι είναι πιο γρήγορη, δείχνει την 1060 αρκετά παραπάνω. 

To pubg παίζει καλύτερα με nvidia, η 1060 (6gb) είναι ίσα βάρκα ίσα γυαλό με την rx580 στο pubg. Την 570 την έχει εύκολα.. 

Επεξ/σία από leros2004
Δημοσ.
18 ώρες πριν, panoskatos είπε

Ενώ απο 1050ti σε 1060 οι διαφορές είναι τεράστιες ? Πρότεινα την 1050ti λόγο vram και λόγο τίμής σαν καινούργια .Αυτο που φρενάρει την 1060 είναι η vram σε πιο απαιτητικά παιχνίδια. Φυσικά αφου δεν την θέλει για παιχνίδια μια χαρά είναι και η 960 αλλά αφου θέλει κάτι πιο καινούργιο ας πάρει κάτι κάτω απο τα 150€ με περισσότερη vram .

Φυσικά και είναι τεράστιες 30% και άνω. 1GB  περισσότερη Vram είναι ανάξια λόγου όταν συζητάμε για τέτοια διαφορά απόδοσης. 

Δημοσ.
21 ώρες πριν, leros2004 είπε

Κάθεστε δλδ και τσακώνεστε για έναν τύπο που θέλει να αλλάξει κάρτα για το ''γόητρο'' ?  Μάλιστα, λες και έχει σημασία ποια θα πάρει 

Δεν σε ξερω δεν με ξέρεις καλό θα ήταν να μην μιλάς έτσι. Anyway. Εάν νομίζεις ότι ειναι waste of time το ερώτημα απλά βγάλε φλας και πάνε στο επόμενο. Για εμένα ειναι σημαντικό και γιαυτό το ανέβασα εδώ. Get a life. 

Δημοσ.
Στις 10/11/2020 στις 8:24 ΜΜ, spysoumi είπε

..... Είναι δυνατόν η 5500XT να είναι χειρότερη από την 1060;;;

ναι αν δεις τα gpu-z η nvidia εχει 50% περισσότερους rops απο την 5500 xt σε ορισμένες περιπτώσεις μπορει να βγει μπροστα η 1060 στα αλλα (εκτος texture)  εχουν παρόμοια χαρακτηριστικά που δεν επηρεάζουν το αποτέλεσμα του πλεονεκτήματος των rop

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...