Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Έχουμε αυτές τις δύο GPU. GTX 1060 3GB και την RX 570 8GB όπως στην φωτο. Πια θα διαλέγατε;;;; Χωρίς μεροληψία παρακαλώ.

Και έχουμε και αυτο το λινκ για να ταράξουμε τα νερά.

Υ.γ. Εάν δεν καταλάβατε τις "ενστάσεις" μου με το παραπάνω λινκ παρακαλώ αναφέρετε το για να το διευκρινίσω.

Y.γ. 2 Καταρχήν ισχύει αυτο που βλέπουμε στην φώτο;;;;;;;

Screenshot_11.png

Επεξ/σία από spysoumi
  • Απαντ. 38
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
8 λεπτά πριν, spysoumi είπε

Έχουμε αυτές τις δυο gpu. gtx 1060 dual oc 3gb και την 570 oc 8gb όπως στην φωτο. Πια θα διαλέγατε;;;; Χωρίς μεροληψία παρακαλώ.

Υ.γ. Εάν δεν καταλάβατε τις "ενστάσεις" μου με το παραπάνω λινκ παρακαλώ αναφέρετε το για να το διευκρινίσω.

Screenshot_11.png

Οι κάρτες είναι πολύ κοντά σε επιδόσεις , φυσικά προορίζονται για 1080p/60hz ανάλυση και στα τελευταία παιχνίδια θα γίνουν κάποιες παραχωρήσεις . Θα προτιμούσα να πάρω την 1060 μιας και είναι λίγο πιο δυνατούλα αλλά θα με φρέναρε το γεγονός οτι έχει 3gb vram  και εκεί είναι που θα το έψαχνα βάση των παιχνιδιών που παίζω ποια τα πάει καλύτερα και αν πράγματι μου φτάνουν τα 3gb ram.

• Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Δεν παίζω παιγνίδια, άντε κάνα λολ ή hearthstone. Θα μου πεις βάλε έναν 3400G αλλά δεν θέλω. Θέλω dedicated GPU. Oύτε RTX αλλά ούτε και αυτήν που έχω τώρα(GTX 960 STRIX). Κάτι σε χαμηλή τιμή(~120€) μεταχειρισμένο. Τι θα κερδίσω με αυτο;;; Χρόνο.... Δεν αλλάζω pc κάθε 2 χρόνια, αλλά κάθε 5-8.

Επεξ/σία από spysoumi
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
45 λεπτά πριν, panoskatos είπε

Οι κάρτες είναι πολύ κοντά σε επιδόσεις , φυσικά προορίζονται για 1080p/60hz ανάλυση και στα τελευταία παιχνίδια θα γίνουν κάποιες παραχωρήσεις . Θα προτιμούσα να πάρω την 1060 μιας και είναι λίγο πιο δυνατούλα αλλά θα με φρέναρε το γεγονός οτι έχει 3gb vram  και εκεί είναι που θα το έψαχνα βάση των παιχνιδιών που παίζω ποια τα πάει καλύτερα και αν πράγματι μου φτάνουν τα 3gb ram.

H GTX1060 3GB είναι EOL με τα 3GB μνήμη, χάνει κατά κράτος σε όλα τα τελευταία παιχνίδια από την 570 4/8GB.

Επεξ/σία από Aten-Ra
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, spysoumi είπε

αλλά ούτε και αυτήν που έχω τώρα(GTX 960 STRIX)

Τότε πας 1660super με 210ευρώ (αλλιώς θα δεις μικρές διαφορές και θα απογοητευτείς)

Μία άλλη λύση είναι να περιμένεις 3-4 μήνες να πάρεις με 200ευρώ κάποια νέας γενιάς με διπλάσιες επιδόσεις από τις σημερινές

Επεξ/σία από jgeorgiou
  • Like 1
Δημοσ.
6 λεπτά πριν, jgeorgiou είπε

Τότε πας GTX1660super με 210ευρώ

αλλιώς θα δεις μικρές διαφορές και θα απογοητευτείς.

Από την GTX960 σε RX570 8GB είναι από 50% μέχρι και 100% παραπάνω επιδόσεις και θα απογοητευτεί ??

Το θέμα δεν είναι οι επιδόσεις αλλά το γιατί δεν του κάνει η GTX960 αφού δεν παίζει παιχνίδια.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Έχουμε αυτές τις δύο GPU. GTX 1060 3GB και την RX 570 8GB όπως στην φωτο. Πια θα διαλέγατε;;;; Χωρίς μεροληψία παρακαλώ.

Y.γ. 2 Καταρχήν ισχύει αυτο που βλέπουμε στην φώτο;;;;;;;

Screenshot_11.png

https://www.techspot.com/review/1660-geforce-gtx-1060-3gb-vs-radeon-rx-570-4gb/

Ετσι και αλλιώς θα παίζει με το ζόρι 1080 low/medium και δεν χρειάζεται περισσότερη μνήμη , ας έχει και 32GB η 570 πάλι unplayable θα είναι στις καλές ρυθμίσεις.

Επεξ/σία από jgeorgiou
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

η 5500xt είναι 10% πιο γρηγορη στα νεα παιχνίδια με ισάξιες την 1060 3gb gp104 και την rx 570

αν βαλεις texture στο θεο θα γεμισεις τα 3gb αλλα και τα 4 και τοτε θα σέρνονται

Επεξ/σία από Aris_
Δημοσ.

Δεν παίζω παιγνίδια, άντε κάνα λολ ή hearthstone. Θα μου πεις βάλε έναν 3400G αλλά δεν θέλω. Θέλω dedicated GPU. Oύτε RTX αλλά ούτε και αυτήν που έχω τώρα(GTX 960 STRIX). Κάτι σε χαμηλή τιμή(~120€) μεταχειρισμένο. Τι θα κερδίσω με αυτο;;; Χρόνο.... Δεν αλλάζω pc κάθε 2 χρόνια, αλλά κάθε 5-8.

Αφου δεν παιζεις παιχνιδια περαν απο Lol ή hearthstone,αγορασε την gtx 1650 καινουργια αντι για 1060 μτχ στα χρηματα αυτα για να εχεις και εγγυηση 3χρονια στο ονομα σου,γιατι πολλες μτχ καρτες ειναι χωρις εγγυηση.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
10 λεπτά πριν, Fulgore είπε

Αφου δεν παιζεις παιχνιδια περαν απο Lol ή hearthstone,αγορασε την gtx 1650 καινουργια αντι για 1060 μτχ στα χρηματα αυτα για να εχεις και εγγυηση 3χρονια στο ονομα σου,γιατι πολλες μτχ καρτες ειναι χωρις εγγυηση.

για να θεωρεί ανεπαρκή την 960strix που ήδη κατέχει και να θέλει να δώσει λεφτά μάλλον κάτι άλλο έχει στο μυαλό του που δεν το εξηγεί.

Επεξ/σία από jgeorgiou
Δημοσ.

και εγώ θα έλεγα για καμιά 1650 super , αλλά και αυτές παίζουν πάνω από 180 ευρώ οι καλές υλοποιήσεις. Τώρα τι θα πει καλή υλοποίηση στην κατηγορία των 1650 αυτό σηκώνει πολύ κουβέντα.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, Aten-Ra είπε

Εγώ περιμένω να δω γιατί δεν του κάνει η 960 αφού δεν παίζει παιχνίδια.

Καθαρά θέμα "γοήτρου" ας το πούμε, και τπτ άλλο. Δεν μου κάθετε καλά να φοράω R5 3600 και να κουμπώσω 960(Strix μεν, παλιά δε). Η 1650 που ανέφεραν τα παιδιά ποιο πάνω, ναι μου κάνει πιστεύω. Αλλά κανένας δεν σχολίασε αυτο το αποτέλεσμα που βλέπουμε στην φώτο και στο link. Είναι δυνατόν η 5500XT να είναι χειρότερη από την 1060;;;

Y.γ. Για τις ΙΤΧ(compact) τι γνώμη έχετε;; Αξίζει ή καλύτερα οι μεγάλες;;;

Επεξ/σία από spysoumi
  • Sad 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...