Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
55 λεπτά πριν, snatch_bill είπε

Σταματήστε ρε παιδιά να μιλάτε για το vanced σε ολα τα forums!

Θα το κόψουν κι αυτο στο τέλος!

Όποιος θέλει το βρίσκει μόνος του , δεν είναι δα και κάτι το δύσκολο!

"Youtube no ads" βαζεις στο google και τελος!

Το ιδιο ειχε γινει και με το showbox και το stremio! Έβλεπες οτι ήθελες και απο το πολύ σούσουρο τα γ@μησανε!  

Ο λογος δηλαδη που θα το κοψουνε (αν) θα  ειναι επειδη το γραψανε ο γιαννης του παπα και λαμπρος ο γιος του δασκαλου σε ενα φορουμ.

Επεξ/σία από Επισκέπτης
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
49 λεπτά πριν, PeterMay είπε

Επειδή εκεί στην Google δεν ενδιαφέρεται κανείς για την εμπειρία του χρήστη: Υπάρχει κανείς εδώ που είχε στο Google Play Music αγορασμένα tracks και τα βρίσκει τώρα στο YouTube music? Αν ναι, που υπάρχουν? Αν ναι, μπορούν να κατέβουν για offline αναπαραγωγή?

Τόσο απλό πραγματάκι και ακόμα δεν μπορώ να βγάλω άκρη. Λες και επίτηδες προσπαθούν να κάνουν τα πράγματα ΌΣΟ πιο δύσκολα μπορούν για τον χρήστη.

Φυσικά και μπορούσες. Τοσο καιρό δε σου ζητούσε το Google play music να κάνεις transfer στο YouTube music; Μπορούν και από το YouTube music να κατέβουν για offline χρήση. Αλλά δε θα μπορείς να τα βάλεις σε playlist και θα είναι όλα σκόρπια.

Φυσικά και μπορείς να τα κατεβάσεις τα αγορασμενο tracks. Google takeout και τα κατεβάζεις όλα σε ένα zip.

https://support.google.com/youtubemusic/thread/62843644?hl=en

Επεξ/σία από Vaiosss
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
27 λεπτά πριν, ProponitisTouKanape είπε

Η κοπέλα μου είναι ένα απο τα 10-15 άτομα παγκοσμίως που έχουν premium συνδρομή. Αν θες "νορμαλ" μουσική, οι ανταγωνιστές ειναι καλύτεροι. Αν θες να ακούς κουλά ελληνικά των 90s, τότε το Youtube νικάει...

Και εγώ premium family έχω. Αν η τιμή είναι σωστη, αξίζει.

Youtube premium family 2£το μήνα (συνεργασια με Ινδία)
Tidal Premium 0.94£ το μήνα (συνεργασια με Τουρκία)
Netflix 4K 3.9£ το μήνα (συνεργασια με Τουρκία)
Amazon prime 3.9£ το μήνα (αιώνιος φοιτητής μετά από συνεργασία με ebay)
Disney+ 3.5$ για όσο κρατήσει (μετά από συνεργασία με ebay)

Γενικά είμαι υπερ των συνεργασιών σε αυτά τα θέματα :D:D:D Προφανώς αν θες να ακους σοβαρή μουσική, το tidal είναι μονόδρομος

Επεξ/σία από gthe
Δημοσ.
1 ώρα πριν, Rizogalos είπε

Το YouTube να εστιάσει πιο πολύ γιατί κάθε φορά που βάζουμε λίγο μουσική να πούμε αρχίζει: κατέβασε το app...food έφαγες τα μυαλά μας πονάνε

Αν μιλάς για το "παραδοσιακό" youtube που παίζει διάφορα βιντεάκια διαφόρων ποιοτήτων που σηκώνει ο καθένας νόμιμα ή παράνομα (δηλαδή www.youtube.com) τότε μπορείς να βάλεις addblocker 

Αν μιλάς για το youtube music (δηλαδή το music.youtube.com) που σε αυτό αναφέρεται το θέμα τότε ειναι υπηρεσία μουσικής με υψηλής ποιότητας ήχο απο τα αυθεντικά άλμπουμ/παραγωγούς του κάθε καλλιτέχνη  (σαν το spotify) και αν δεν θες να ακούς διαφημίσεις τότε πρέπει να πληρώσεις. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
55 λεπτά πριν, PeterMay είπε

Επειδή εκεί στην Google δεν ενδιαφέρεται κανείς για την εμπειρία του χρήστη: Υπάρχει κανείς εδώ που είχε στο Google Play Music αγορασμένα tracks και τα βρίσκει τώρα στο YouTube music? Αν ναι, που υπάρχουν? Αν ναι, μπορούν να κατέβουν για offline αναπαραγωγή?

Τόσο απλό πραγματάκι και ακόμα δεν μπορώ να βγάλω άκρη. Λες και επίτηδες προσπαθούν να κάνουν τα πράγματα ΌΣΟ πιο δύσκολα μπορούν για τον χρήστη.

Δοκιμασε να μπεις με τον google account και οχι με τον youtube.

Να γινω πιο κατανοητος. Εχω 2 καναλια στο YT και το Google account μου. Στο Google Music ειχα ανεβασει καμια 250αρια  gb τραγουδια τα οποια και εκανα μεταφορα στο YT Music.

Οταν συνδεθηκα στο YT Music αυτα ηταν αφαντα παρολο που τα ειχα μεταφερει. Επρεπε να κανω sign in με τον Google account για να τα βρω.

Αποτελεσμα οταν ακουω μουσικη videos στο κανονικο ΥΤ οι προτμησεις αυτες, ιστορικο, κλπ ΔΕΝ περνανε στο YT Music.

Πρεπει να δουλευω σε 2 account αν θελω να εχω ολη την μουσκικη μου.

Μεγαλη βλακεια.

Επεξ/σία από vste
Δημοσ.
45 λεπτά πριν, PeterMay είπε

Ταλαιπωρήθηκα αρκετά για να τα βρω. Αφού πατήσεις "μεταφορά στο Youtube Music", τα τραγούδια που αγόρασες πάνε στο Library>Songs>Uploaded (!!!) . Πάντως η υπηρεσία μου μοιάζει εντελώς προσανατολισμένη στο online περιεχόμενο, δεν δίνει και πολύ μεγάλη σημασία στην συλλογή που έχεις στο κινητό σου.

Σιχαίνομαι τις συνδρομές, μια χαρά ήταν μέχρι τώρα που αγόραζα ό,τι ήθελα, όποτε ήθελα από το Play music.  Και, πλάκα πλάκα, αρχίζω να δυσκολεύομαι να αγοράσω μεμονωμένα τραγούδια και να τα κατεβάσω, όλοι το πάνε προς το συνδρομητικό μοντέλο ή μου φαίνεται;

Δημοσ.
39 λεπτά πριν, Makatsoras είπε

Ο λογος δηλαδη που θα το κοψουνε (αν) θα  ειναι επειδη το γραψανε ο γιαννης του παπα και λαμπρος ο γιος του δασκαλου σε ενα φορουμ.

Ρε μαν αφου καταλαβαινεις τι θελω να πω!

Το insomnia ειναι το θεμα και ο Γιαννης του παπα?!

Μην κλαις ομως οταν καποια μερα σου πεταξει μηνυμα το εν λογω "πειραγμενο" app οτι σταματα την λειτουργια του!

Θα λες και τοτε εξυπναδες αραγε?

Πολυ αμφιβάλω!

Ολοι οι εξυπνακηδες περηφανεύονται τους στυλ " Διαφημίσεις? Τι ειναι αυτο? Εγω μλκς εχω vanced"!

Oυαου! Μπραβο!  

• Thanks 1
Δημοσ.

H αληθεια ειναι πως αν δεν αλλαξει κατι με τις ΑΠΕΙΡΕΣ διαφημισεις ο κοσμος θα συνεχισει να στρεφεται αλλου !

3 ώρες πριν, Rizogalos είπε

Το YouTube να εστιάσει πιο πολύ γιατί κάθε φορά που βάζουμε λίγο μουσική να πούμε αρχίζει: κατέβασε το app...food έφαγες τα μυαλά μας πονάνε

Δεν φανταζεσαι ποσο σε νιωθω σ αυτο με το efood αδερφε !!

Δημοσ.
29 λεπτά πριν, mariosspitie είπε

H αληθεια ειναι πως αν δεν αλλαξει κατι με τις ΑΠΕΙΡΕΣ διαφημισεις ο κοσμος θα συνεχισει να στρεφεται αλλου !

Δεν φανταζεσαι ποσο σε νιωθω σ αυτο με το efood αδερφε !!

Χαχαχα με πιάνεις 

Δημοσ.
3 ώρες πριν, snatch_bill είπε

Σταματήστε ρε παιδιά να μιλάτε για το vanced σε ολα τα forums!

Θα το κόψουν κι αυτο στο τέλος!

Όποιος θέλει το βρίσκει μόνος του , δεν είναι δα και κάτι το δύσκολο!

"Youtube no ads" βαζεις στο google και τελος!

Το ιδιο ειχε γινει και με το showbox και το stremio! Έβλεπες οτι ήθελες και απο το πολύ σούσουρο τα γ@μησανε!  

ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΙΤΝΑ

Δημοσ.
2 ώρες πριν, snatch_bill είπε

Ρε μαν αφου καταλαβαινεις τι θελω να πω!

Το insomnia ειναι το θεμα και ο Γιαννης του παπα?!

Μην κλαις ομως οταν καποια μερα σου πεταξει μηνυμα το εν λογω "πειραγμενο" app οτι σταματα την λειτουργια του!

Πολυ αμφιβάλω!

Ολοι οι εξυπνακηδες περηφανεύονται τους στυλ " Διαφημίσεις? Τι ειναι αυτο? Εγω μλκς εχω vanced"!

Oυαου! Μπραβο!  

σε καταλαβαινω βρε. ειπα να σε πειραξω λιγο. αν και ειμαι της αποψης οτι οταν κατι υπαρχει εκει εξω και καλα  <<δωρεαν>> θελει διπλο τσεκαρισμα.

Δημοσ.
19 ώρες πριν, ProponitisTouKanape είπε

Η κοπέλα μου είναι ένα απο τα 10-15 άτομα παγκοσμίως που έχουν premium συνδρομή. Αν θες "νορμαλ" μουσική, οι ανταγωνιστές ειναι καλύτεροι. Αν θες να ακούς κουλά ελληνικά των 90s, τότε το Youtube νικάει...

Συνδρομή youtube premium από Τουρκία με 3 ευρώ - τόσο έχει το family pack και βάζεις 5 άτομα στη συνδρομή. Δεν είναι πολλά και γλιτώνεις εύκολα από τις διαφημίσεις 

Δημοσ.
Στις 10/11/2020 στις 6:55 ΜΜ, snatch_bill είπε

Πολυ αμφιβάλω!

Oυαου! Μπραβο!  

Και η λύση είναι να αυτο-φιμωθούμε;

Δεν θα πάρω, ευχαριστώ.

(Η σύγκριση με υπηρεσίες που παραβιάζουν νόμους περί x-ιδοκτησίας είναι ατυχής, το να μπλοκάρεις διαφημίσεις δεν είναι παράνομο. Αν έχει πρόβλημα η Google, ξέρει πολύ καλά τι πρέπει να κάνει και δεν θα δώσει σημασία στο τι γράφεται δεξιά κι αριστερά, grow up).

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...