Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα, έχω στην κατοχή μου ένα σετ wpa4220kit και ένα σετ PA4010Pkit.

Δεν ξέρω αν το σπίτι έχει 3φασικό (άραγε πως το βλέπουμε?) αλλά ενώ το 4220 καταφέρνω να τα συνδέσω μεταξύ τους, δεν μπορώ να κάνω το ίδιο με το 4010 για να κάνω extend το υπάρχον δίκτυο. Έχω δει τα βιντεάκια της Tp-Link και τα βάζω όλα σε ένα πολύπριζο, συνδέω το Α -> Β, Α -> C, A ->D και ενώ δείχνει να έχουν συγχρονίσει, όταν τα μεταφέρω στα σημεία που θα τοποθετηθούν, είτε η ταχύτητά τους πάει περίπατο είτε δεν υπάρχει πια δίκτυο μεταξύ τους. Μέσα από την εφαρμογή της tp-link βλέπω το bandwidth και την μια στιγμή είναι 285 και την άλλη <100. Να πω ότι προσπαθώ να ελέγξω τις ταχύτητές τους είτε με το κινητό είτε με λάπτοπ και καλώδιο και Ookla speed test. Όπως περιέγραψε και κάποιο άλλο παιδί εδώ, το upload είναι πάντα 4,2-5,2mbps ενώ το download είναι μια έτσι μια γιουβέτσι.

Τέλος να πω ότι παρατηρώ πολλά reset/αποσυνδέσεις στο ρούτερ όταν τρέχω τα speedtest (δεν ξέρω αν παίζει κάποιο ρόλο)...

Εννοείται πως στις τελικές τους θέσεις είναι πάνω στην πρίζα και πάνω τους το πολύπριζο (μιας και είναι passthrough). 

Υπάρχει κάποιος step by step οδηγός? Γενικά δεν είμαι άσχετος με τα δίκτυα αλλά αυτό το πράγμα πάει να με τρελάνει.

• 4 εβδομάδες αργότερα...
  • 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.
On 07/12/2020 at 21:40, cyberrobot said:

καταραμενο αυτο το κιτ..... μια παιζει μια οχι, γνωστος βρηκε λύση κάνωντας downgrade ψαξε μηπως ισχυει και σε σενα

γενικα τα tp link δεν ειναι και κατι τρελο.

για τον τοπικ σταρτερ αν εχει τριφασικο το βλεπει ειτε απο τον πινακα ειτε απο το λογαριασμο ρευματος.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...